اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
چه گلی زد دل پیروووووووووووووووو
یکی به دادم برسه واویلا.........
امشب تا قبل نیمه از طریق پیام کوتاه با هر چی یوونتوسی بود در ارتباط بودم.دلپیرو وقتی گل زد همه از مهدی و علی و حمید گرفته تا بقیه ریختن رو سرم.
البته من زندم به لطف خداست.این مهدی بعد گل میگفت دلپیرو خوراکشه و مدام هذیون برام میفرستاد.این حمیدم که قربونش اومدیم برا مهدی پیام بزنیم اشتباهی برا حمید زدیم و این طوری دوتا معشوق به هم رسیدند منم دارم زیاد چرت مینویسم برم سراغ بقیه بازی تا از بازی لذت ببرم.
راستی این جوادو یکی کاش خفش میکرد هی میگه توتی .ژائر و ولش کنی میره ننجون توتی رو هم میاره وسط
خلاصه بهترین بازی عمرمو امشب دیدم.مشتم به تلویزیون دربه در صفحش پرید ولی قربونش با مشت بعدی روشن شد خلاصه عجب شبیه.
مهدی قربوووووووووووونت
تبریک میگم این برد رو به دوستایی تورینی ام......... واقعا یووه امسال خیلی خوب تونسته شایستگی هاشو ثابت کنه ... امیدوارم که این فصل تا میتونید جام ببرید....... البته به شرط اینکه همین روند رو ادامه بدید
ویرایش توسط Mohammad : 01-25-2012 در ساعت 01:11
سلام
تبریک میگم !
بازی خیلی خیلی حوبی بود !
کلا بازی روی دو تا دروازه بود !
به قول یه بنده خدای : لا اله الا آله !
قابل توجه احمد که میگه من هذیون میگم : :
از اون گلایی بود که شگردشه !
ضربه داخل پا با کات به سمت مخالف دروازه !
من تا الان نزدیک 15 تا گل این مدلی از آله دیدم ! نمونش همین بازی با اشتروم گراتس !
رم هم بازی رو باخت و هم اخلاق رو !حرکت زشت لاملا در کنار اون نیمچه حرکت توتی خیلی رو اعصاب بودند !
بازم پاس های پیرلو برای برش خط دفاعی و حرکات سریع جاکرینی و بعدش هم کوا موقعیت های زیادی برامون خلق کرد و می تونستیم بیشتر از 3 تا بزنیم که متاسفانه نشد !
این به قول فراز یوهان کرایف خیلی رو اعصابم بود !
هر چند حرکتای انفجاری خوبی از چپ داشت ولی سر آخر خودش هم زحمت خودش و هم زحمتای تیم رو به هدر میداد ! روی 3 ، 4 تا توپ اگه مغزشو کار می گرفت راحت می شد گل زد !
کیلینی هم واقعا داره میشه همون کیلینی دوست داشتنی که مثل دیوار بود !
بارتزالی هم بدون نقص بود و در عجب بودم که بونوچی نسبتا کم اشتباه بود به جز همون صحنه که نزدیک بود بزنه تو گل خودمون !
بوریلو هم خیلی انگیزه داشت ولی علیرغم دوندگی زیاد نتونست موثر کار کنه !
آله !خیلی خوب بازی کرد و گلی که زد دیگه سر از پا نمیشناختم !
حفظ توپاش و ارتباطی که بین خط میانی و مهاجما داشت واقعا شاهکار بود !
تبریک میگم !
بازی بعدی خیلی سخت خواهد بود ! این بازی اون گل سریع جاکرینی خیلی به برد قاطع تیم کمک کرد !
خیابانی هم آخر سوتی به مولا !
حالا تلفظ کوالیارلا رو که بعد از شونصد بار بازم نتونست درستش کنه به کنار ! این بشر هنوز بازیکنای یووه رو نمیشناسه !
سیمپلیسیو رو سیمپلیکیو میگه !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ویرایش توسط AlexDelpiero : 01-25-2012 در ساعت 02:00
سلام بچه ها ...
تبریک ...
بالاخره استاد گل زد...
اونم تو شبی که اون یکی استاد اعصاب نداشت اونم به خاطر بازی بد هم تیمیاش بود...
نه بازی بد هم تیمیاش نبود بازی فوق العاده تیم حریفش بود...
نه بازی خوب حریفش هم نبود بازی عالی رقیبش بود!
آره دیشب اله کولاک کرد. من که آدم احساساتی نیستم ولی با گل اله چند تا اتفاق واسم افتاد...
وقتی شوتو زد من طبق معمول پریدم هوا وقتی گل شد یه چند ثانیه وایسادم بعد اومدم خوشحالی کنم چند بار تو اتاق دور افتخار بزنم یه لحظه چهره شو دیدم باور کنید اشک تو چشام جمع شد. تا حالا همچین حسی نداشتم ... اولین گل کاپیتان تو این فصل تو این بازی تو این شب (شب سالگرد آنیلی بزرگ) و دوباره احیا شدنش...
باور کنید من خیلی بیشتر از برد رم از گل اله خوشحال شدم.
برسیم به بازی
کونته خیلی ترکیب هوشمندانه ای واسه این بازی گذاشته بود خط دفاعی رو محکم بسته بود خط هافبک با اینکه شکل نسبتا تازه ای داشت ولی بازم مستر پیرلو سرجاش بود و سعی کرده بود تو حمله از گزینه های زیادش نهایت استفاده رو ببره.
تو این بازی چند بازیکن کلیدی این فصلو نداشتیم: سر جی جی بوفون، کلودیو ، په په ، ووچینیچ ، ماتری که فیکس نبود و کینگ آرتورو.
خود رمی ها قضاوت کنن اگه این ترکیب آماده + الکس تو زمین بون به نظرشون با اون وضع بازی تیمشون بازی چه نتیجه ای داشت؟
به همین خاطر فک کنم ارزش این برد خیلی زیاده.
همونطور که مهدی گفت کیلینی تو این بازی همون صخره معروف شده بود و تو اون صحنه که مهاجم رم زد تو نقطه بحرانی بدنش خداییش خیلی نگران شدم.
بارزالی هم طبق معمول این فصل خوب بازی کرد. حالا دیگه به نظرم جزو مدافعای تاپ اروپا شده.
بونوچی هم بازی خوبی رو انجام داد.
اما بازم فارست گامپ بهترین بازیکن خط دفاعیمون (به نظرمن) بود. تو یه صحنه با همچین سرعتی می دویید که انگار داشت بازیکنای رمو اسلوموشن نشون میداد. خیلی با تعصب و جنگنده بازی میکنه.
کلا یه مسئله ای تقریبا تو بازیکنای جدید یووه مشترکه و اونم اینه که برخلاف بازیکنای قبلی مث ملو آمائوری و خیلیای بیشمار دیگه میدونن تو چه تیمی هستن و باید چجوری بازی کنن نمونه بارزشونم همین لیختشتاینر و ویدال هستن.
تو هافبک دوباره آندره آ همه چیو کنترات برداشته بود. فقط در توصیفش همین بس که دوباره به پاس گل سوم که به کوا داد یه نگا بندازید تا دستتون بیاد با چه کسی طرفین.
جاکرینی و استیگاریبیا به نظرم هر دو استعداد مساوی دارن ولی فرق جاکرینی اینه که اروپایی بازی میکنه یعنی احساسی بازی نمیکنه و از هوشش ماکزیمم استفاده رو میبره.
راستی مهدی منظورت از یوهان کرایف همین استیگاریبیاس؟! وقت کردی شباهتای این دوتارو به مام بگو!
بهترین بازیکن میدان از نظر من کسی نیس به جز دل پیرو! این نیس که بخوام از رو تعصب حف بزنم اما اگه کلاس بازیشو تو 6-75 دیقه ای که تو زمین بود به دقت میدیدین متوجه میشدین چی میگم به جز یه صحنه هیچ توپی رو لو نداد. حفظ توپا و خطا گرفتناش کفر رمیا رو در آورده بود. جاگیریاش مامان بود و گل سرسبد بازیش ضربه خشک و استثناییش به زیر طاق دروازه بود.
البته واسه ما یوونتوسیا این گلا طبیعیه ولی دوستانی که اله رو خوب نمیشناسن بدونن دل پیرو حداقل 150 تا گل تاپ و خیلی قشنگ داره. همه گلاش هم بدون استثنا خاص هستن و مخصوص خودش ان. (چقدر بدون تعصب گفتم! تعصب دونم پاره شد!)
خدا رو شکر شاید این گل نظر کونته رو عوض کنه و بهش بازی بیشتر بده. آنیلی هم از خر شیطون بیاد پایین و بزاره اسطوره تو تیمش بمونه. هرچند به نظرم کاره ای هم نیس و اگه خودش بخواد میتونه بمونه فقط زیادی فروتنه.
دوست داشتم تو این بازی میلوش هم بیشتر بازی کنه. از صمیم قلب دوست ندارم از یووه بره. موقع تعویض که قیافه معصومشو دیدم دلم به حالش سوخت. حقش نیس انقدر کم بازی کنه شاید دوباره بتونه خودشو اثبات کنه.
حتی میتونس گل سومو خودش بزه اگه کوا اونو میدیدش.
بوریلو هرچند زیاد خوب بازی نکرد ولی دوندگی زیادش و اینکه سعی میکرد خودشو به تماشاچیا نشون بده یکم نظرمو نسبت بهش تغییر داد. البته هنوزم میگم فقط واسه نیمکت خوبه وگرن ماتری و کواریا للا(!) خیلی بهترن.
به نظرم دبل کردن تو این فصل اصلا دور از دسترس نیس ما نباید تیممونو دست کم بگیریم فقط کافیه بازیکنا یکم اعتماد به نفس داشته باشن تا بتونیم دوباره آقای ایتالیا بشیم.
حالا باید میلان ولاتزیو استرس بازی با یووه رو داشته باشن و از مقابله با ستاره های ما بترسن.
بازی بعدی با اودینزه است به جرات میگم اگه این بازیرو هم ببریم موتور تیم به طور رسمی روشن میشه و میریم واسه قهرمانی.
در مورد رم هم بگم به نظرم انریکه اصلا به درد این تیم نمیخوره. با این همه ستاره و تیم خوبی که دارن باید بتونه خیلی بهتر از اینا استفاده کنه. نمیدونم این اسپالتی چش بود مگه؟
یه مربی ایتالیایی تاکتیک بلد میخواد تا از اینا استفاده کنه. بدترین کار دیشب انریکه بیرون کشیدن توتی بود در حالی که داشت به نسبت بقیه رمیا خوب بازی میکرد درسته یکم عصبی شده بود ولی بازیکن 20 ساله نیس که بخواد اخراج شه. امیدوارم بتونن تو لیگ موفق باشن.
به امید پیروزیهای بعدی
اینم نمره های بازیکنا:
STORARI 6
BARZAGLI 6.5
BONUCCI 6.5
CHIELLINI 7
LICHTSTEINER 7.5
PIRLO 6.5
MARRONE 6.5
GIACCERINI 7
ESTIGARIBIA 7.5
DEL PIERO 7.5
BORIELLO 6
MATRI 6
QUAGLIARELLA 6.5
KRASIC 5.5
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
من نمی دونم چرا بچه های یووه بهش میگن یوهان کرایف ؟!!!
دیشب فرار های عالی زیادی داشت ولی خودش کله خر بازی می کرد و هدرشون می داد !
دیشب چیزی که یادم رفت بگم همین بازی عالی لیخشتینر بود !
دیشب با بازی این بشر کنار بارتزای و کیلینی و 100 البته سوتی ندادن بونوچی که روی اعصاب توتی بود یاد دوران حضور تورام ، کاناوارو و زامبروتا توی اوجشون می افتادم !( بونوچی شباهت عجیبی به ایگور تودور داره !
)
من هم 100 درصد با اشتباه انریکه در خارج کردن توتی از بازی موافقم !
من خودم وقتی دیدم توتی رفت بیرون دیگه خیالم راحت شد که دروازه یووه بسته می مونه !
میلوشتوی نقل و انتقالات اخیر و اخباری که حول و هوش یووه هست نکته مثبت درمورد کراسیچ البته برای من اینه که مقصد بعدیش لیورپوله ! خوشحالم که می تونم دوباره در پیراهن یه تیمی ببینمش که برام محبوبه !
میلوش خیلی به لیورپول نزدیکه و احتمال زیادی داره که نی فصل رو تو لیورپول سرکنه ! هم خودش یه سرو سامونی به وضعیتش بده هم لیورپولو از این وضع دربیاره !
دیروز وقتی دیدم دقیقه 87 اومد تو خیلی دلم براش سوخت ! خیلی می خواست خودشو نشون بده واسه همین اصلا توی تاکتیک تیم نبود و هر جا توپ می رفت می خواست بره !
گل آله اندازه قهرمانی ایتالیای 2006 به من انرژی داد دیشب !
ویرایش :
آمائوری ؛ خوش گلدی !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرِّت کمتر !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 01-25-2012 در ساعت 11:05
منم این پیروزی شیرین رو به یوونتوسی ها تبریک میگم ........ من از با جسارت بازی کردن خوشم میاد دیشب هم یووه همین جوری بازی کرد ..... و رم رو ترکوند .دمتون گرم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
فردا شب بازی با تیم اودنیزه تیم سوم جدول داریم که تو بازی رفت 0.0 مساوی شدیم.
تو اون بازی ستاره بی چون چرای بازی سمیر هاندانوویچ در وازه بان اودنیزه بود که فقط گزارشگر بازی اسم اونو میگفت.
فردا ایشالا میبریم به اولین بازی نیم فصل دوم رو هم با برد شروع کنیم.
ازینها بگذریم و بریم سراغ میلان که با شکست تیم لاتزیو به یوونتوس برخورد کرد که به احتمال زیاد برندشون به ناپولی در فینال میخوره.
بازی با میلان خیلی سختر از بازیهای قبله که تاریخ دقیقشو نمیدونم کی هست فقط همین که ما بازی توی لیگ رو ازشون 2.0 بردیم.
حالا کل اینا رو به کنار کاپیتان بیرون زمین هم گل کاشت.
کاپیتان که پس از گلزنی خیلی شادمان بود با شنیدن سکته کردن کودک طرفدار او که پس از گلزنی بر اثر شوک به کما رفت پیام ویدئویی فرستاد و نشون داد اسوه اخلاق بودن در تیم مهم نیست ..مهم بیرون زمین مردونه بودنه.
دلپیرو دمت گرم .
سلام به همه یوونتوسیا...
به هوادارای وفادار یه تیم افسانه ای...
تیمی که با اینکه کل دنیا به بزرگیش شک ندارن ولی فقط ما میدونیم چرا تا این حد دوست داشتنیه.
چقدر خوبه بعد هر بازی بیای اینجا و تبریک بگی. بازی شنبه شب منو یا دو چیز انداخت:
1- Delle Alpi یه روزی کابوس تیمای حریف بود البته نه به خاطر تیفوسیا به خاطر قدرت تیم یوونتوس. استادیوم دل آلپی همه چی داشت و فقط کمبود اتحاد تماشاچیا احساس میشد. منم فکر میکنم استادیوم جدید همه شرایط لازمو واسه تبدیل کردنش به جهنم حریفا داره و اتحاد هوادارا بهش اضافه شده. انگار تیفوسیا دارن فضای جدیدی رو تجربه میکنن نزدیک بودن به زمین و همدیگه باعث شده حین بازی تنها چیزی که بهش فکر میکنن بازی باشه. به جز مسائل فنی که گفته شد این استادیوم میتونه یه فاکتور مهم تو برگشت یووه به روزای اوجش باشه. من ترجیح میدم به این استادیوم New Delle Alpi بگم تا Juventus Arena.
2- یوونتوس کونته همون یوونتوس لیپیه با این تفادت که مدرن تر و دلچسب تر بازی میکنه درحالی که شاید بازیکناش به اون کیفیت نباشن. لیپی مربیه که همه هوادارای یووه دوسش دارن ولی روحیه محافظه کاری مربیای ایتالیایی توش وجود داشت. اصلا نمیگم این روحیه خوبه یا بد حتی به نظرم همین روحیه باعث قهرمانی آتزوری تو سال 2006 شد. ولی یه جورایی کونته این روحیه رو نداره. شاید هم به خاطر جوون بودنشه.
وقتی تو تیم لیپی یووه گل میزد مارچلو یه خوشحالی ساده میکرد و بعد یه پک عمیق به سیگارش میزد. انگار فکر میکرد حالا چطوری از این گل محافظت کنه. یووه کاپلو هم همینطوری بود. ولی یووه کونته اینجوری نیست... وقتی گل زده میشه کونته با تمام وجود خوشحالی میکنه و میشه تو چهره ش حریص تر شدنو دید! انگار که دنبال گلای بیشتر باشه. البته این خصوصیت ممکنه یه روزی به ضرر تیم هم باشه. به هر حال امیدوارم تو روزای سخت یووه با کونته که ای کاش هرگز نرسه هم تیفوسیا همینجوری ازش حمایت کنن.
دیشب تولد جی جی بود اونم چند شب بعد اینکه بهترین دروازه بان 25 سال شد. خیلی دوست داشت گل نخوره ولی به نظرم با 3 واکنش ورلد کلاسی که داشت و با هدایت عالی تیم از دروازه 3 امتیاز رو به حساب یووه واریز کرد. بوفون از نظر من بهترین دروازه بان تاریخ یووه اس. درسته زوف یه اسطوره بوده ولی هرگز تو این شرایط یووه بازی نکرده اینکه تیم به دسته دو بره و پروژه احیای 5-6 ساله شو شروع کنه. درحالی که بوفون میتونست تو بهترین تیمای دنیا خودشو به دنیا نشون بده. چهره کاریزماتیک تری از دینو زوف داره و همین عوامل باعث میشه یوونتوسیا تا سر حد مرگ دوستش داشته باشن. چند روز پیش هم یه شغل ناجور بهش پیشنهاد شده که با تمام حس کنجکاوی که وجود داره امیدوارم قبولش نکنه!
در مورد بارتزالی صحبت شد. هیچ کس اول فصل فکر نمیکرد ترکیب ایده آل یووه تو مرکز دفاع بارتزالی و جورجو باشن و اکثرا این منطقه رو پاشنه آشیل تیم میدونستن ولی کی فکرشو میکرد انقدر این بشر خوب باشه که جور اشتباهای نیمه پخمه ای مث بونوچی رو بکشه و کونته رو مجاب کنه از کیلینی تو دفاع چپ استفاده کنه. یوونتوس بایرن و بارسا بهترین خط دفاع اروپا بودن ولی صد در صد دفاع یووه عجیب ترین ترکبو تو این بین داشته.
به نظرم با اومدن کاسرس جورجو بهتره بیاد سرجاش. کاسرس تو فصلی که تو یووه بود با اینکه مصدوم زیاد شد و زیاد بهش بازی نرسید و شرایطی که یووه داشت هر وقت تو زمین بود از بهترینا بود. تو سویا هم تو همین دفاع چپ عالی بود. پس بهتره این شانسو بهش بدیم تا خودشو ثابت کنه. هر چند معتقدم بهتره یه ایتالیایی مث پائولو دیچیلیه تو ست چپ باشه. البته واسه اینکار باید یکم سطحش بالاتر بیاد.
من ترجیح میدم اگه قراره گل بخوریم مث بازی اودینزه تو ضد حمله ها باشه. تیم انقدر تو حمله خوب هست که حریفا مجبورن دفاع کنن و به فکر ضد حمله باشن. برخلاف بعضی دوستان که معتقدن ما به یه مهاجم بزرگ گلزن (در حد زلاتان) احتیاج داریم به نظر من (حداقل فعلا) نیازی نیست. اگه یه مهاجم اسمی بیاد امکان داره هارمونی و روحیه تیمی دچار مشکل بشه. ووچینیچ کوالیارلا و ماتری مهاجمای تاپی نیستن ولی همکاری شون با باعث میشه زیاد مشکلی احساس نشه. اینکه فکر کنیم یووه به اندازه کافی گل نزده دو دلیل داره: اینکه ضربات آخر با بدشانسی گل نمیشن که البته نسبت به اول فصل به طور آشکار پیشرفت داشتیم و اینکه میلان گلای زیادی زده.
ماتری مهاجم باهوشیه و حرکات بدون توپ و جاگیریاش آدمو یاد ترزگل میندازه اگه بتونه قدرت فینیشینگشو بالا ببره به نظرم چیزی از ترزگه کمتر نداره. مهم اینکه که ایتالیاییه. به نظر من فصل بعد با اضافه شدن مورچه اتمی به این تیم خط حمله پرفکت میشه که فقط اله رو کم داره که البته من هنوز امیدوارم.
به هر حال با این برد 6 امتیازی و باخت قشنگ اینتر دو مدعی فعلا از کورس خارج شدن. هرچند زلاتان دوباره بازیشو برد و همچنان در تعقیب یووه است!اما با این برد حالا یوونتوسه که از موضع بالا نگاه میکنه. فقط کاش حداقل تو چند بازی بعدی از اون مساوی معروفامون نکنیم تا بتونیم یکم بیشتر به اسکودتو 30 فکر کنیم.
بازی بعدی با پارماست و باید دوباره تقابل سباستین با یوونتوس رو ببینیم. از صمیم قلب دوست دارم برگرده. بازی آسونی نیست ولی با این هماهنگی میشه 3 امتیاز رو دید.
خبر بعد و بد از ترانسفرا این که پاسکواتو بازیکن خوش تکنیک و ججون یووه به تورینو رفت. فقط کاش قرضی رفته باشه تا بتونیم ازش استفاده کنیم. مث اینکه تونی و پاتزینزا هم رفتن. با توجه به بازی خوب لوکا مارونه با رفتن پاتزینزا مشکلی احساس نمیشه. اما کراسیچ که همونطور که قبلا گفتن باید قرضی بره و اصلا با فروشش موافق نیستم. میلوس عاشق یووه اس و یووه هم نباید بهش بی وفایی کنه. نانیگولان هم به نظر نهایی شده . من دیشب چیز خاصی ازش ندیدم ولی میتونه ذخیره خوبی باشه.
چیزی که مشخصه پاول ندود مرد در سایه است و تو ترانسفرا خیلی کمک میکنه وگرنه معلوم نبود ماروتا تنهایی با اون چش و چالش میخواست چه گلی به سر تیم بزنه.
به امید پیروزی های بعدی![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
حمید تو اول بگو این یعنی چی ؟!!!
مردک بیا پست بده تا یه کم از این سوت و کری دربیایم !^----------------------------------------------------------------------^
این احمد هم جای اینکه بیاد اینجا حرفاشو بزنه فقط بلده بیاد تو پروفایل حرف بزنه !
متاسفانه با عرض شرمندگی باید اعلام کنم من فک می کردم بازی یووه یه شب دیرتره و پریشب رفته بودم سالن واسه بازی ! بعد که از سالن اومدم خونه دیدم ای دل غافل ...
هیچی دیگه تا تونستم یه لینک مشتی پیدا کنم 10 دقیقه رو هم اونجا از دست دادم !و این شد که فقط تونستم از دقیقه 60 به بعد بازی رو ببینم ! دیدم 2 - 1 ...
تو این 30 دقیقه آخر چیزی که خیلی به چشم میومد بازی عالی و محشر کیلینی و بارتزالی + حرکات مارکیزیو و جاکرینی بود !
ای بابا ... یادم رفت تبریک بگم ! دیگه تکراری شده !
چند تا نکته باید بگم :
1 - در مورد اسم ورزشگاه اصلا اون NEW هم نباشه و دل آلپی باشه خیلی محشر میشه ! اصلا چرا دل آلپی ؛ دل پیرو !مگه این جوزپه مئاتزا دیگه خیلی سرتر از آله بوده !
جو ورزشگاه جدید یووه توی بازی اول با پارما فوق محشر بود ! کلا یه چیزی مثل جهنم آنفیلد توی چند سال پیش لیورپول !
2 - یوونتوس کونته علاوه بر نتایجی که میگیره بازیهای خوبی هم انجام میده و سطحش از فوتبال این روزای ایتالیا بالاتره !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)