Design & Developed BY Patira

صفحه 72 از 100 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

بابا یکی اینارو بگیره صدر رو ول نمیکنید ها ؟؟؟ ای ول / هرچند که تلویزینو فوتبال یوونتوس رو نشون نمیده ولی با این گل هایی که از اخبار ورزشی میبینم متوجه میشم که سبک بازی یوونتوس به سمت بازی گروهی جهت پیدا کرده و دیگه فقط الکس حرف اول رو نمیزنه تو تیم ............ یاد اون گل دل پیرو به رئال تو برنابئو به خیر

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

4. کاربر روبرو از پست مفید David Sina تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط David Sina نمایش پست ها
    بابا یکی اینارو بگیره صدر رو ول نمیکنید ها ؟؟؟ ای ول / هرچند که تلویزینو فوتبال یوونتوس رو نشون نمیده ولی با این گل هایی که از اخبار ورزشی میبینم متوجه میشم که سبک بازی یوونتوس به سمت بازی گروهی جهت پیدا کرده و دیگه فقط الکس حرف اول رو نمیزنه تو تیم ............ یاد اون گل دل پیرو به رئال تو برنابئو به خیر
    نه برادر من !!!!
    بازی امشب از شبکه نون بربری به طور مستقیم ساعت 23:15 پخش خواهد شد !
    می تونی بازی تیم دوم یووه با رم رو ببینی و فیض ببری !

6. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها

می تونی بازی تیم دوم یووه با رم رو ببینی و فیض ببری !
    چطور شما با 3.2غایب میشین تیم دومم ولی ما هم با همین تعداد مصدوم و صد البته تاثیر گذار تر از جمله ( بوردیسو-دروسی-پیزارو-اسوالدو ) میشیم تیم اول!!!!!
    مسابقه رفت هم در سری ها اگه یادتون بیاد با همین شرایط مقابل تیمتون بازی کردیم که اونجا حتی با تیم اصلیتون نتونستین کار خاصی انجام بدین ! اگه میخواستیم به همین صورت نظر بدیم اون تیم سوم خودمون هم حساب نمیومد!

مهدی جون بهتره اونور قضیه رو هم یه نگاهی بندازی. الان ترازو مصدومین ما که نسبت به مصدومین شما سنگینی داره عزیز من !

!!! No Totti No Party

8. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    چطور شما با 3.2غایب میشین تیم دومم ولی ما هم با همین تعداد مصدوم و صد البته تاثیر گذار تر از جمله ( بوردیسو-دروسی-پیزارو-اسوالدو ) میشیم تیم اول!!!!!
    مسابقه رفت هم در سری ها اگه یادتون بیاد با همین شرایط مقابل تیمتون بازی کردیم که اونجا حتی با تیم اصلیتون نتونستین کار خاصی انجام بدین ! اگه میخواستیم به همین صورت نظر بدیم اون تیم سوم خودمون هم حساب نمیومد!

مهدی جون بهتره اونور قضیه رو هم یه نگاهی بندازی. الان ترازو مصدومین ما که نسبت به مصدومین شما سنگینی داره عزیز من !
    نه مهرداد جان !
    اصلا ربطی به این دو سه تا مصدوم نداره !
    و فک نکن من دارم بهونه تراشی می کنم و از این حرفا !
    کلا یووه برای بازی های کوپا از تیم دومش استفاده می نه و اگه کامل خونده باشی گفتم که حتی اگه په په و مارکیزیو مصدوم هم نبودند توی ترکیب اصلی بازی نمی کردند !
    یووه به احتمال قوی امشب از ووچنیچ ، مارکیزیو ، په په ، بوفون ،ماتری و بونوچی استفاده نمی کنه !
    6 تا بازیکن اصلی نیستند ! احتمال اینکه حتی پیرلو هم بازی نکنه هست و مارونه و پلاتزینتزا مخصوصا ارونه خوب کار کرده !
    به نظرت این نمیشه تیم دوم یووه !
    من در مورد رم و ترکیبش هیچ نظری ندادم !

10. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نه مهرداد جان !
    کلا یووه برای بازی های کوپا از تیم دومش استفاده می نه و اگه کامل خونده باشی گفتم که حتی اگه په په و مارکیزیو مصدوم هم نبودند توی ترکیب اصلی بازی نمی کردند !
    یووه به احتمال قوی امشب از ووچنیچ ، مارکیزیو ، په په ، بوفون ،ماتری و بونوچی استفاده نمی کنه !
    6 تا بازیکن اصلی نیستند ! احتمال اینکه حتی پیرلو هم بازی نکنه هست و مارونه و پلاتزینتزا مخصوصا ارونه خوب کار کرده !
    البته یادت رفت مهدی بوفونو بگی امشب ما با ترکیب سوممون جلو یاران توتی کمرشونو میشکنیم
    راستی آفتاب کج در اومده که به قول مهدی
    بازیو شبکه نون پنیری
    نشون میده؟
    ایشالا میبریم و رم هم مثل بقیه رو در روی بانوی پیر ایتالیا له میشه.

12. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

نه مهرداد جان !
    من که همین الان داشتم مصاحبه مربیتون رو میخوندم. باید بگم خلاف این چیزایی کی گفتی الان. از سخنانش برداشت کردم!
    بهر حال مهم نیست که چه تیمی با چه ترکیبی وارد میدان میشه. مهم اینه دو باشگاه با هر سیاستی که در این بازی اتخاذ کردن رودرروی هم قرار خواهند گرفت. و در نهایت امشب تکلیف صعود یک تیم به مرحله بعد مشخص خواد شد حالا چه بهتر که این قرعه به نام رم بیوفته!!
    ولی از شوخی گذشته امیدوارم شاهد یه فوتبال زیبا از جانب هر دو تیم باشیم و کسی که شایستگی رسیدن به مرحله رو داره به مهم دست پیدا کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    ایشالا میبریم و رم هم مثل بقیه رو در روی بانوی پیر ایتالیا له میشه.
    حالا نمیشه یه مقدار سوبسید قائل بشید و این یه نمونرو حداقل کوتاه بیاید!؟

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 01-24-2012 در ساعت 15:51

14. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

حالا نمیشه یه مقدار سوبسید قائل بشید و این یه نمونرو حداقل کوتاه بیاید!؟

اگه منظورت یارانه هست خیر با توجه به مصوبه دولت امکانش به هیچ عنوان وجود نداره.
    تازه میخوایم سه درصد مالیات بر ارزش افزوده رو هم ازتون بگیریم تا دیگه فکر حذف کردن ما به ذهنتونم خطور نکنه.

16. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

من که همین الان داشتم مصاحبه مربیتون رو میخوندم. باید بگم خلاف این چیزایی کی گفتی الان. از سخنانش برداشت کردم!
    بهر حال مهم نیست که چه تیمی با چه ترکیبی وارد میدان میشه. مهم اینه دو باشگاه با هر سیاستی که در این بازی اتخاذ کردن رودرروی هم قرار خواهند گرفت. و در نهایت امشب تکلیف صعود یک تیم به مرحله بعد مشخص خواد شد حالا چه بهتر که این قرعه به نام رم بیوفته!!
    ولی از شوخی گذشته امیدوارم شاهد یه فوتبال زیبا از جانب هر دو تیم باشیم و کسی که شایستگی رسیدن به مرحله رو داره به مهم دست پیدا کنه.

حالا نمیشه یه مقدار سوسید قائل بشید و این یه نمونرو حداقل کوتاه بیاید!؟

کونته گفته که کوپا یکی از هدف های یووه امساله و به هیچ وجه نمیخواد از دستش بده !
    اما این دلیل نمیشه که نخواد از بازیکنهای غیر استفاده کنه !
    از این بازکنایی که گفتم امشب نیستند فقط روی پیرلو شک دارم !
    برای هر کدوم جایگزین داریم :
    بوفون : استوراری ! ( استوراری مطمئنا بوفون نخواهد بود ولی فصل پیش در نبود بوفون هوادارای یووه که به بوفون و قدرتش عادت کرده بودند ازش راضی بودند )
    ووچنیچ : آله ! ( بدون شرح ! )
    ماتری : کوالیارلا !
    مارکیزیو : جاکرینی ! ( این بشر واقعا فوق العاده بوده ! تکنیک و سرعتش با لبات بازی می کنه البته توی بازیسازی مثل مارکیزیو نخواهد بود ! )
    په په : کراسیچ
    بونوچی : کیلینی از چپ میره به مرکز و دی چلیه سمت چپ رو پوشش میده !

ما به تیم دوممون هم تحت رهبری کونته اعتقاد کامل داریم و مطمئنا یووه با همین داشته ها بازی خوبی خواهد داشت !

امیدوارم بازی رو امشب بریم !

18. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    کونته گفته که کوپا یکی از هدف های یووه امساله و به هیچ وجه نمیخواد از دستش بده !
    اما این دلیل نمیشه که نخواد از بازیکنهای غیر استفاده کنه !
    از این بازکنایی که گفتم امشب نیستند فقط روی پیرلو شک دارم !
    برای هر کدوم جایگزین داریم :
    بوفون : استوراری ! ( استوراری مطمئنا بوفون نخواهد بود ولی فصل پیش در نبود بوفون هوادارای یووه که به بوفون و قدرتش عادت کرده بودند ازش راضی بودند )
    ووچنیچ : آله ! ( بدون شرح ! Love:: )
    ماتری : کوالیارلا !
    مارکیزیو : جاکرینی ! ( این بشر واقعا فوق العاده بوده ! تکنیک و سرعتش با لبات بازی می کنه البته توی بازیسازی مثل مارکیزیو نخواهد بود ! )
    په په : کراسیچ
    بونوچی : کیلینی از چپ میره به مرکز و دی چلیه سمت چپ رو پوشش میده !

ما به تیم دوممون هم تحت رهبری کونته اعتقاد کامل داریم و مطمئنا یووه با همین داشته ها بازی خوبی خواهد داشت !

امیدوارم بازی رو امشب بریم !
    نمیدونم این رمی ها چی فکر میکنند کونته تحقیرشون کرده که گفته با تیم دوم میاد به استقبال رم
    این دچلیگه هم جدا شنبه شب ترکوندا نشون داد پتانسیل فیکس بودنو داره.
    ایشالا دلپیرو فیکسه تا از بازیش لذت ببریم.
    دیگه نمیگم ایشالا گل بزنه چون مطمئنم گل میزنه.

20. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

juventus

سلام به همه بچه های گل یوونتوسی و غیر یوونتوسی
    اول به احترام سالگرد فوت جانی آنیلی یه دیقه سکوت......
    فقط کافیه یه نیگا به جملاتی که حتی رقیبا درموردش گفتن بندازیم تا ببینیم جانی آنیلی چه مرد بزرگی بوده: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بعد مدتها درگیری و سروکله زدن با 17 واحد ناقابل گفتم بیام ببینم اینجا چه خبره...
    پسفردا رسما اختتامیه شونو برگزار میکنم

بازی با آتالانتا رو داشتیم که من فقط هایلایتا رو دیدم ولی توهمونا هم میشد چند نکته رو تشخیص داد و اونم بازی دوباره روون تیم بود. جاکرینی عالی بود و از حق نگذریم ماروتا این یکی رو خیلی خوب گرفته و به نظرم حتی میتونه در حد تیم ملی هم باشه. مارتینز الاغ کجا جاک (!) کجا!

خیلی خوشحالم که تیم دوباره داره جون میگیره راستش بازی با لچه یه جورایی همه رو نگران کرده بود که نکنه سناریوی سال پیش دوباره تکرار شه.

البته هنوزم اگه یکم کارو شل بگیرن دو تا (شایدم سه تا) گنده ش اون پشت هستن که راحت میگیرنمون.

همونطور که احمد گفت بازی خوب دچیلیه خیلی جالب بود به نظرم با اعتماد بهش ضرر نمیکنیم شاید یه مارکیزیو دیگه ازش دراومد من بازیشو دوست دارم مخصوصا پاساای عرضیشو که به محوطه میده

حالا دیگه بونوچی رفته رو نیمکت چایی اله رو فوت کنه! و دوباره جورجو به وسط اومده و کاراییش اونجا بهتره. نکته جالب فیکس بودن بی حرف و حدیث بازیکن 500 هزار یورویی یوونتوسه!

حرف از رقبا شد اینتر اومد جلو چشام اصلا فک نمیکردم این پیرمرد چلاق همچین بخاری داشته باشه که بتونه با یه تیم اونطوری بحران زده رو با این همه مصدوم از 7 بازی 21 امتیاز بگیره! خودشم با رقیبایی مث میلان و لاتزیو! اما به هر حال کاریه که شده و حالا یه نون خور دیگه هم اضافه شده. راستشو بخواین من از اینتر بیشتر از میلان (در حال حاضر) میترسم یکی اینارو بگیره بابا!

راستی چه خبر از ماروتا! چیکار میکنه این یارو؟ مث اینکه آمائوری شرش کم شده و اومدن گوارین هم حتمی شده سعی میکنم یه آمار ازش بزارم با اینکه موتور پائولو روشن شده ولی من تا یه مدافع کنار نگیریم شبا خوابم نمیبره. باباجان این کاسرسو بگیر دیگه... اگه من مسئولش بودم تا حالا مسی رو گرفته بودم!

و اما میرسیم به بازی کوپا با گرگا. کونته یه حرفی زده که حرف دل منم هست: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیگا کن چجوری تو یه جمله یه کتابو خلاصه کرده!

اصلا نباید این رمو دست کم گرفت درسته یووه همیشه نتایج نسبتا خوبی جلو این تیم گرفته (هر وقت به بازی رم میرسیم یاد اون بازی چند سال پیش که اله یه ایستگاهی استادانه زد میافتم. یکی از بهترین لحظه های عمرم بود) اما هرچی باشه این تیم رمه. تو بازی هم که باهاشون داشتیم هرچند بازی پایاپای به لطف بوفون بود که نباختیم. به نظرم اگه امشب رم با اصلیاشون بازی کنه (بااینکه خیلی مصدوم دارن) اشتباه محضه که با تیم دوم بازی کنیم.

البته الان که اینو گفتم میبینم تو یووه کونته تیم دوم معنی آنچنانی نداره خودتون یه بار تیمو از اول تا آخر بارانداز(!) کنید به نظرم الان یوونتوس یه دست ترین تیم اروپا میتونه باشه.

کاش امشب 2 نفر بازی کنن:
    1- معلومه ما یه اسطوره داریم که میخوایم جلو اسطوره رمیا بازی کنه و حالشو ببریم
    توتی گفته:الکس به اندازه کافی خوب است که سرنوشت او در یووه تغییر کند
    چقدر آدم باشعوریه. به جرئت میگم بعد این دوتا فوتبال ایتالیا هیچ پرچم دار دیگه ای رو تا سالها به خودش نمیبینه (با احترام به بوفون و پیرلو) باید بگم توتی و اله اصلا تو یه سطح دیگه ای هستن
    البته الکس هم گفته:فرانچسکو نمایش عجیب و استثنایی را در طول سال ها انجام داده. او توانسته 211 گل با این پیراهن به ثمر برساند. تو واقعا شایسته ای فرانچسکو .
    2- کونته اگه این بازی یه فرصت به کراسیچ بده تکلیف همه معلوم میشه
    هوادارا: من خودم بشخصه اگه امشب میلوس بازی کنه (فیکس) و دوباره مث 12 یاله ها بازی کنه راضی به فروشش میشم و اجازه رو به ماروتا صادر میکنم!
    خودش: اگه کونته امشب بهش بازی بده میفهمه بهش نیاز داره یا نه و دیگه تصمیم قطعیشو میتونه بگیره
    خود خودش: میلوش هم میفهمه که سطح بازیش در حد این تیم یووه هست یا نه و اگه هم بره با دلخوری نمیره

به هر حال امیدوارم یووه امشب هم مث بازی آتالانتا بازی کنه و بتونه رمو بزنه. کوپا جامیه که میشه راحتتر از لیگ بدست آورد. کاش این جامو دست کم نگیرن. خدا رو چی دیدی شاید امسال دبل کردیم. البته رم خیلی تو جام حذفی تیم قدریه.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 01-24-2012 در ساعت 22:59

22. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 100 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)