به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
شاید خیلی ها از نتیجه گرفتن آرسنال نامید باشن
ولی من که خیلی به چمپیوز امیدوارم ــــ آرسنال پتانسیل جام گرفتن در این فصل رو داره![]()
خب
یه باخت دیگه که باعث نا امیدی بعضی از دوستان شده
اما نباید سریع میدونو خالی کنین
مگه همین چن صفحه پیش بیلط وفاداریتونو به آرسنال نگرفتین؟
محکم باستید
هواداران آرسنال بهترین هواداران جهان اند
چون همیشه پشت تیمشون هستن
چون وقتی ارسنال 8 بر 2 از من یو میبازه تا آخرین لحظه تو ورزشگاه میمونن
چون 7 سال بی حامی رو تحمل کردن
چون ...
شما که تا اینجا تحمل کردین بقیه راه رو هم بیاین
با قدرت
زنده باد آرسنال کبیر
یه روز خوب میاد ...
منم قبول دارم که نتیجه های آرسنال اصلآ در حد و اندازه های این تیم نیست
ولی الحق والانصا شما یه نگاهی به ابزارهای ارسن ونجر بندازین.!
خداییش تیم خیلی کم تجربه شده و منی که هوادار 2آتیشه آرسنال هستم توی هر بازی می بینیم که 1 - 2 تا از بازیکنا رو نمی شناسم ! بعضی اوقات هم اصلآ اسم بازیکن رو نمی تونم تکرار کنم ! اینقدر بازیکنان جوون و عجیب و غریب توی تیم زیاده که نمیشه توی بازیهای بزرگ نتیجه گرفت و فقط باید از بازی تیم لذت برد![]()
ابزارهای ونگر جدا کم اند.فشار رو فن پرسی زیاده.از اون طرف کمربند میانی با نبود روسیچکی و .... متزلزل.
این وضع حتما تموم میشه همون طور که برا ما یوونتوسیها داره تموم میشه.
یوونتوسم نون بازو میخورره.
بازیکن میسازه و نتیجه میگیره.
آرسنالم به دو سال یا سه سال وقت نیاز داره تا جووناش یکی بشن مثل هانری و یا بشن فابرگاس و کانو.
به امید موفقیت آرسنال.
کد HTML:نه با خرجهای پر زرق و برق...نه با اسپانسرهای آنچنانی نه با لطف داور نه با حاشیه سازی همیشه با جوانان در میون 4 تیم صدر جدول
اقا دیروز رو بیخیال ریال مادرید با اون همه ستاره میاد از بارسلون میبازه ما هم با اون همه مصدوم میاییم مقابل منچستر میبازیم اگه ما پس بکشیم اونوقت باید مادریدی ها خودکوشی کنن منچستر فقط از کناره ها حمله میکرد دقیقا جایی که سانیا و سانتوس مصدوم هستند و اگه تو اون پست ها بودن و مصدوم نمیشدن حداقل مثل جورو سوتی نمیدادن![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین گونی هم که نتونست کاری بکنه![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامی دوباره
میدونم دلتون تنگ شده بود برام
توجه کنید سرمربی تیم میدونه داره چیکار میکنه... منتظر باشید وقتی میگه نیازی به بازیکن جدید نیست یعنی نیست با همین جوناش میدونه چیکار کنه... وقتی برکمپ اومد. پیرس اومد... هانری اومد مگه با همین تجربه بودن؟؟؟ نه دیگه بالخره این تیمم جوونه بعد یه مدت رو فرم میوفته میشه همون تیم بزرگ
اصلا به اندیشه ونگر شک نکنید به هیچ عنوان
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 01-23-2012 در ساعت 22:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)