Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 131 نخستنخست ... 646545556575866106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 1310
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12

حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.

2. 12 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    جک ویلشر رابین ون ون توماس ورمالن سانگ
    اسم واقعی شما
    محمد جواد

EnglandArsenalPersepolis

تشکر ها
    139
    تشکر شده 113 در 23 پست

زمانی خوزه مورینیو در لیگ برتر بود. فرگی می گفت جوری رفتار میکنه که انگار کلانتر جدیدی به شهر اومده و از جسارتش خوشش اومده بود. ولی همه می دونستیم که مورینیو هم حریف اصلی نیست. شاید تاریخ لیگ برتر و چلسی رو متحول کرده باشه و برای سه سال جنگ سختی رو با غول های جزیره ادامه داد ، ولی رقیبی برای فرگی نبود.سال 2007 بعد از عدم قهرمانی در لیگ برتر و شکست برابر یونایتد و فرگی ، اخراج شد.صحنه های دست زدن بازیکنان چلسی برای تیم ذخیره های یونایتد در اون فصل جز تصاویر فراموش نشدنی هر هوادار یونایتدی هست. برای چلسی بعد از مورینیو هم اتفاقات جالبی افتاد. سه نایب قهرمانی در تمام رقابت ها با آورام گرانت و رسیدن به فینال اروپایی که مورینیو هیچ وقت به این دستاورد در چلسی نرسید. مورینیو رفت و رقابتی که از مدت ها پیش شروع کرده بود رو باخت. کلانتر جوان راهش رو کشید و رفت تا برای خودش تاریخ جداگانه ای بنویسه. ولی خودش هم عاشق فرهنگ فوتبال بریتانیا و آن جذابیت بی پایانش شده بود. طرفدارانی که بی وقفه سرود می خوانند و هولیگان های بعضا دوست داشتنی و البته دیوانه ای که همه چیز رو برای باشگاه مورد علاقشون میخوان. مورینیو رفته ولی این عشق رو هیچ وقت فراموش نکرده و هر بار وعده بازگشت داده. شاید هم اشتباه کرد که رفت و در جزیره قصه خودش رو ادامه نداد. چیزی که حتی یک مربی کلاسیک ایتالیایی مثل کارلتو هم بهش دچار شده بود. لذت سرمربی گری در انگلستان ! ولی این داستانیست که مدت هاست دو نفر با دو سبک مختلف اما نزدیک ، در حال نوشتن و ادامه دادنش هستند. فصل های دنباله دار و متوالی از این کتاب موفقیت ها و شکست های این دو نفر نوشته شده و همچنان هم ادامه خواهد داشت. گفتم که رقیب فرگی و منچستریونایتد ، مورینیو نبوده و نیست. مورینیو نماد دوران جدید لیگ برتر بود. رقیب نبود. و لیورپول دشمن قدیمی هم تیم متعلق به گذشته ای بود که انگار مدت ها بود ازش فاصله گرفته بودیم. تغییر عجیبی بود.ولی حقیقت داشت و دلیلش یک مرد ساکت و مرموز فرانسوی بود.

تیتر سال 1996 روزنامه معروف انگلیسی هنوز هم جالبه. ? Arsene Who ! . در جو همچنان سنتی تر جزیره ورود یک فرانسوی نه چندان جذاب از ژاپن و استقبال سردی که ازش شد، شاید هرکس دیگری بود خیلی زود شکست می خورد و عطای کار رو به لقاش می بخشید.فرگی هم در ابتدا باور نداشت و تصور می کرد با رقیبی از جنس کیگان ، گراهام سونس و بقیه مربی های معمولی لیگ برتری مواجه هست.ولی این فرانسوی جور دیگه ای بود. خیلی زود با روش های خاص خودش ، فلسفه فوتبالش رو به توپچی های نامنظم آن روزها تحمیل و تلاش برای ساختن تیمی جدید رو آغاز کرد. مشروب خوری افراطی بازیکنان آرسنال و رفتار خصمانه بازیکنان مطرح این تیم چیز عجیبی نبود. انگلستان برای این مسئله یکی از بزرگترین استعدادهای خودش رو هم قربانی کرده بود. پل گاسگوئین آینه عبرت بود. آرسن نمی خواست بازیکنان او هم آینه عبرت دیگری بشوند. همه چیز تغییر کرد. روش های تمرین ،تغذیه ، کنترل بازیکنان و قراردادهای حرفه ای و منظم به وجود اومد . سیستم آکادمی ها متحول شد و آرسنال به جای خریدهای عجیب و بی مصرف ، هزینه بیشتری صرف جذب برترین استعدادیاب ها و امکانات برای اونا کرد و به دنبال آینده متفاوت بود. روندی که اگر ونگر آغاز نمی کرد ، شاید توپچی ها به همون باتلاقی میرفتند که بعدها لیدز و پورتسموث رو هم در خودش غرق و در همون دوران نیوکاسل رو از جرگه بزرگان لیگ برتر خارج کرده بود. شاید حالا که بازی های تهاجمی و جذاب تر آرسنال رو می بینید فکر بکنید که از اول همینطور بوده ، ولی هرگز اینجور نبوده و نیست. تیم ملال آوری که قبل از ونگر فقط دنبال نتیجه گیری بود ، حالا به کلی عوض شده بود. تونی آدامز فقط یک بازیکن ضربه زننده و خشن نبود. یه مدافع و رهبر مسئولیت پذیر شده بود. همین یک نمونه تغییر بازیکنی که لقب نه چندان محترمانه Donkey رو گرفته بود ، کافی نیست؟ . فقط دو سال زمان نیاز بود تا در سال 1998 توپچی ها دابل کنند و برنامه ها خیلی زود به ثمر بنشینه. حالا همه می دونستند آرسن ونگر کی هست و فرگی هم رقیب واقعیش رو شناخته بود.

تکرار میکنم ، برای مدت ها ، تا قبل از این زیاد شدن تیم های مدعی لیگ برتر و اوجگیری چلسی ، سیتی و تاتنهام ، برای یونایتدی ها نه لیورپول در گذشته و نه چلسی در زمان مورینیو ، رقیب به شمار نمی رفتند. حتی دشمنی معروف با لیورپول هم صرفا شکل نازلی از یک جنگ قدیمی بود که باید انجام میشد تا دوباره دشمن رو به سرجاش بنشونیم یا شکست بخوریم. مدل کلاسیکی از هر جنگی که انجام میشه و چیز عجیبی نیست. ولی اینا رقابت نبودند. مطمئن هستم این حس رو آرسنالی ها نسبت به چلسی و حتی تاتنهام در حداقل 10-12 سال گذشته داشته اند. شاید برای 2-3 سالی باشه که یونایتدها و توپچی ها ، حالا باید این رقابت چند وجهی رو باور کنیم و ببینیم که چلسی جرقه نیست. لیورپول داره با اسطوره خودش بر میگرده و مردی معمولی مثل بنیتز رو کنار گذاشته.تاتنهام ، سیتی و استون ویلا حقیقتا رشد کرده اند و دیگه فقط ما نیستیم. ولی این رو می دونم که هیچکدوم از ما یادمون نمیره برای دوره ای طولانی ، شاید برای چیزی نزدیک به یک دهه ، این رقابت فقط متعلق به ما بود. ما جنگ و دشمنی هامون نه با Rival های قدیمی و کلاسیکمون ، بلکه مقابل خودمون بود. توپچی ها در برابر شیاطین ! .

چه کسی فراموشش میشه؟ جنگ های لفظی کلاسیک فرگی با ونگر و کل کل های بعضا کودکانه این دو با هم که برای مدت ها روزنامه های انگلیسی رو سرگرم می کرد تا درگیری های شدید پاتریک ویه را و روی کین در تونل مسابقه که تا درون زمین بازی هم ادامه پیدا می کرد . صحنه های زیادی هست. نبرد اولدترافورد و حمله دسته جمعی بازیکنان آرسنال به نیستلروی و اون ضربه دست معروف مارتین کیون به RVN GOAL ، از استارت های معروف و کشنده تیری هانری تا گل معروف رایان گیگز در سال 99 به آرسنال که کلید سه گانه آن فصل یونایتدها شد ، پنالتی گیری اشمایکل از دنیس برگکمپ که سرنوشت فصل 99 رو برای ما تغییر داد تا گل قهرمانی ویلتورد در اولدترافورد و شب غم انگیز تئاتر رویاها ! خاطره های فراموش نشدنی و کلاسیکی که هرگز از ذهن هیچ هواداری خارج نمیشه..

اگر فقط به آمار نگاه کنیم به ما خواهد گفت که انگار شرایط برای برد یونایتدها مهیاتر هست. دو تیم روی هم نزدیک به 14 مصدوم دارند که سهم آرسنال دو بازیکن بیشتر هست. در سه بازی اخیر در امارات دو پیروزی نصیب ما شده و آخرین بازی رو با نتیجه تاریخی 8-2 تموم کردیم. وین رونی آمار 6 گل در 6 بازی آخر مقابل آرسنال رو به جا گذاشته و اولین گل لیگ برتریش که باهاش معروف شد رو در اورتون به همین آرسنال زد.جدای از اینکه اولین گل لیگ برتریش برای منچستریونایتد و صدمین گلش باز در همین رقابت و همینطور 150مین گلش در تمامی رقابت ها برای منچستریونایتد رو به همین آرسنال زده و با در اختیار داشتن فقط یک وین رونی شاید انتظار برد یونایتد چندان عجیب نباشه. ولی مردی که روی نیمکت تیم مقابل هست ، تمام این پیش فرض ها رو باطل میکنه و همینطور شرایط کلی لیگ جزیره اجازه این پیشبینی ها رو به ما نمیده. اینجا لالیگا نیست که از بردهای بستکتبالیمون مطمئن باشیم و با مصدوم شدن 1-2 نفر تمام ساختار تیم ها به هم بریزه. ولی چیزی هست که فکر میکنم درد مشترک طرفداران دو تیم باشه..ممکنه هم نباشه..ولی من که این احساس رو دارم..

شاید با حضور چند تیم دیگه و چندجانبه شدن رقابت قهرمانی ، لیگ جذابتر شده باشه و همه بیشتر لذت ببریم. حالا دشمنی های قدیمی با تاتنهام ، چلسی و لیورپول دوباره زنده شده و سیتی هم که سیبل جدید تنفر جمعی هست و ظهور خودش رو اعلام کرده و به نظر میرسه برای به هم زدن همین تعادل لرزان فعلی قدرت کافی رو هم داره. پولی که هست و خریدهایی که انجام میشه تا جای خالی یک تاریخ نداشته پر بشه. ولی اینها برای من هوادار مهم نیست. دوست دارم به گذشته نگاه کنم و به اون دوران برگردم. دوباره جنگ واقعی ویه را و روی کین رو ببینم. تکل ها و پاس های بی نظیر و خط کشی شده اسکولزی و حرکات دیوانه وار مارک اوورمارس ! . استارت های مخوف تیری هانری و سبک بازی تحسین برانگیز دنیس برگکمپ ،همون سانترهای زیبا و سینمایی بکهام و گل هایی نیستلروی که باهاش تمام هیجان و انرژی خودمون رو فریاد می زدیم. حتی دلم برای سوتی ها و اشتباهات فابین بارتز ، ری پارلور ، لی دیکسون ، فیل نویل و بقیه تنگ شده. حالا برام دوست داشتنی هم هستند.این لیگ برتر و همین رقابت شیک و تمیز فعلی با آرسنال هم جذاب و حرفه ای هست. خیلی آرسنال رو بردیم و شاید برخی اوقات اونا رو از دایره رقابت خارج کرده باشیم. اونا هم ممکنه درباره ما این احساسات رو داشته باشند. حداقل شاید در 2-3 سال گذشته یونایتد از نظر آماری تیم خیلی برتری نسبت به آرسنال بوده باشه. ولی اینها مهم نیست. حتی اگر برعکسش هم بود برام مهم نبود.

من دنبال یه چیز دیگه هستم. یک جنگ و نبردی که انگار به تاریخ پیوسته و شاید هرگز با اون کیفیت تکرار نشه. نمی دونم چه طور این خلاء درست شد. شاید از وقتی کین و ویه را رفتند. بکهام جدا شد، نیستلروی فروخته و دیکسون ، آدامز ، سیمن و پارلور خداحافظی کردند. شاید تیرخلاصش وقتی بود که هایبوری قدیمی نابود شد تا اماراتی به وجود بیاد که خالی از اون احساس خاص ورزشگاه قبلی بود. جایی که هرگز حتی منِ یونایتدی هم اون احساس رو نسبت بهش ندارم. برای من هایبوری همیشه استادیوم آرسنال خواهد بود. انگار همیشه در اونجا باید با آرسنال بازی کنیم. امارات همونجور که از اسمش بر میاد ، برای من عاری از هویت هست.شاید یک مکان موقتی باشه تا دوباره روزی به هایبوری برگردیم.منتظرش هستم. همونطور که همیشه منتظر اون نبردهای کلاسیک با آرسنال خواهم بود و دلم می خواد بار دیگه گیگزی استارت بزنه و با گل زنی به آرسنال ما رو قهرمان کنه. دعوای کاپیتان روی کین کین و فریادهاش رو ببینم و به اون سالها برگردم. دورانی که اگر هیچی هم نداشت ، از یک پیکار واقعی در زمین لذت می بردیم. وقتی که فقط ما و توپچی ها بودیم و چهره به چهره هم می جنگیدیم. زمانی که تمام سال رو برای این بازی صبر می کردیم.بعضی وقت ها فکر می کنم برگشت به عقب ،همیشه هم بد نیست. اگر می تونستم ، به عقب بر میگشتم و همیشه در اون چند سال می موندم. من این جنگ رو برای همیشه میخوام. باهاش طرفدار شدم و معنای رقابت رو فهمیدم. افسوس که انگار هرگز برگشتی در کار نیست. حتی فرگی و ونگر هم با هم دوست شده و از یکدیگر و دستاوردهاشون تعریف می کنند. آخرین بختمون هم از بین رفت. این هم یک بازی معمولی شده دیگه. مثل 36 بازی دیگر لیگ که باید با تیم های مختلف بازی کنیم. ناراحت کننده نیست؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.

4. 8 کاربر از پست مفید MR.Arsenal تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    اولا شما هوادار منسيتي بودي يه هو چي شد منسيتي رو از تيمهاي مورد علاقت حذف كردي؟حيف آرسنال كه همچين هواداري داشته باشه! بازم به معرفت بقيه آرسنالي ها كه تو همه پستهاشون به حريف احترام گذاشتند! اين نهايت بچگي شمارو ميرسونه كه از مصدوميت فرديناند خوشحال باشي و بعد منچسترو كوچيك فرض كني!
    من وقتي فهميدم هانري يه خرده مصدوم شده كلي ناراحت شدم! اينو جدي ميگم! من واسه اين بازي خيلي خوشحالم, اين دوتيم تنها تيمهايي هستند كه يادگار دوران قديمي فوتبال هستند! دوراني كه فوتبال زيبايي هاي خاص خودش رو داشت! تيمها مردونه با هم رقابت ميكردند و پول كوچيكترين جز فوتبال بود! امروزه تيمها چشمشونو روي همه چي بستند! فرق بين باشگاه ها و بزرگيشون به سرمايه و پول و هزينه ايه كه صرف ميكنند! كمتر مربي پيدا ميشه كه واسه خاطر پرورش يه سري بازيكن جوون خودشو در معرض انتقاد بعضي آدماي غير فوتبالي قرار بده!
    فرگوسن و ونگر اينروزها بيش از پيش همو درك ميكنند! ازمشكلات هم خبر دارند و به شيوه هم اعتقاد دارند! صحبت هايي كه در مورد هم ميكنند بيان گر اين مسئله هست ! تو اون بازي كه 8 بر 2 شد فرگي به هيچ وجه سعي در تحقير ونگر و تيمش نداشت! بعد گل سوم كوچكترين خوشحالي رو از خودش نشون نداد! چون آرسنال تيمي بي ادعا بود با جوون هايي كه اونو ميگردوندند! گلري جوان و مدافعيني كمتجربه!يونايتد هم به همين شكل ! پس دليلي نداشت فرگي رفتاري داشته باشه كه موجب رنجش هوادارن و بازيكنان آرسنا بشه! بعد بازي از ونگر دفاع كرد! جايي كه همه بي رحمانه به اين مربي بزرگ و فوتبال دوست حمله ميكردند! بهتره كساني كه از آرسنال و يونايتد صحبت ميكنند بدونند چطور بايد صحبت كنند!
    فرديناند يه مصدوميت كوچيك داره ولي شايد بتونه بازي كنه در عوض جوينز و اسمالينگ آماده بازي هستند,تو خط هافبك سلطان شياطين اسكولز در كنار كريك بازي ميكنه و بقيه هم .....يونايتد با آمادگي كاملا پاي به رقابتي سالم با تيم بي حاشيه,بي ادعا,جوون,با انگيزه و خطرناك آرسنال ميزاره! آرسنا ميزبانه و اين ميتونه روي عملكرد جوون هاي اين تيم تاثير مثبت داشته باشه !
    بازي قشنگي ميشه و جدا از نتيجه ميتونيد يه فوتبال واقعي رو ببينيد!
    ايشالا هر تيمي بهتر بازي كنه ببره
    من طرفدار سیتی بودم و هستم ولی جزو تیم های مورد علاقم نبود چون نمیشد تیم های بیشتری انتخاب کنم!

من طرفدار آرسنالم ! ولی از یونایتد متنفرم و از گفتنشم ترسی ندارم و از خراب شدن تیم یونایتد و مسدوم شدن بازیکن هاش لذت میبرم (مخصوصا فرتیناند) ! اگه فکر میکنی این بچه بازیه عیبی نداره فکر کن واسم مهم نیست! چون تو فوتبال دلسوزی واسه حریف معنی نداره !!!

با عذر حواهی از بچه های توپچی چون میدونم اینجا جای این بحث ها نیست ولی....
    ویرایش توسط fcb10 : 01-22-2012 در ساعت 13:56

6. 6 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Ferguson
    بازیکن محبوب
    VanDerSar,Beckham,King7,Berbatov,Giggs,Casillas
    اسم واقعی شما
    Hossein

IranManUtdRealMadrid

تشکر ها
    361
    تشکر شده 301 در 63 پست

سلام بچه ها برید اینجا بنویسید بازی ژخش شه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اگه حوصله نوشتن متن هم ندارین این متن رو کبی بیست کنین حتما برید برو بچه های گل گفتن هنوز وقت هست اینم متن سلام خسته نباشید تورو خدا بازیه منچستر و ارسنال رو زنده پخش کنید این بازی خیلی حساسه ازتون خواهش می کنم ........شما بعدن میگید ماهواره نبینید مگه میشه شما پخش نمی کنید ما هم میریم سراغ ماهواره اگه به نظر مردمتون اهمیت میدید بازی رو پخش کنید با تشکر
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.

We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever

8. 7 کاربر از پست مفید edwin HP تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافک مهاجم
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    RVP
    اسم واقعی شما
    میلاد

NetherlandsArsenalPersepolis

تشکر ها
    88
    تشکر شده 77 در 17 پست

آرسنال

سلام
    حسین جان عزیز دل برادر اینا با این متنا بازی پخش نمیکنن خیالت راحت.
    من خودم تا دلت بخواد از این جور متن های البته یکم خشن تر و خیلی تند تر
    فرستادم -زنگ زدم اما هیچ تاثیری نداره من وقتی فرستادم مطمئنا به 20 نفر
    دیگه هم گفتم و همون متن رو فرستادن اما هیچ تاثیری نداره چون دوستان عزیزمون
    تو صدا و سیما در پی حذف لیگ انگلیس از نمایش تلویزیونی به نشانه اعتراض هستند
    من یک توپچی هستم عقب باستید
    ویرایش توسط MiladTiTAN : 01-22-2012 در ساعت 16:20

10. 6 کاربر از پست مفید MiladTiTAN تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

اخه اینم شانسه ارسنال داره
    اخه این چه گلی بود خورد

12. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

اره واقعا
    حالم بد شد
    اگه این جوری بریم جلو میبازیم
    یه روز خوب میاد ...

14. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    اره واقعا
    حالم بد شد
    اگه این جوری بریم جلو میبازیم
    نمیدونم چرا بی برنامگی تو بازی بود
    اصلا انگار گفته بودن بشون همتون با هم بیفتید فقط دنبال توپ
    خدا کنه ونگر بین نیمه کارو درست کنه
    وگرنه

16. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

زدیم،زدیم،زدیم
    آخ جووون
    ما منتر دومیش هستیم

18. 4 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

خوردیم
    یه روز خوب میاد ...

20. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

لعنت به یونایتد خیلی خوش شانسه !

22. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

صفحه 56 از 131 نخستنخست ... 646545556575866106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)