شكسته شدن سكوت گوزن
كارواليو: اين نهايت بيعدالتي بود؛ دلم براي پرتغال ميسوزد
خبرگزاری فارس: مدافع مليپوش تيم فوتبال رئالمادريد اسپانيا پس از خط خوردن از فهرست تيمملي پرتغال سكوتش را شكست و گفت: اين نهايت بيعدالتي بود.
خبرگزاری فارس: كارواليو: اين نهايت بيعدالتي بود؛ دلم براي پرتغال ميسوزد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مدافع تحريم شده تيم ملي فوتبال پرتغال سكوت خود را شكست و تصريح كرد: اين يك حركت از قبل برنامهريزي شده بود و من متوجه شدم كه قرار بود چنين كاري را با من بكنند، اخراج من از كمپ تيم ملي پرتغال حتمي بود و اگر خودم از هتل بيرون نميرفتم بالاخره مربيان بهانه اي براي اين كار پيدا ميكردند.
وي افزود: پهپه دوست صميمي من است و هر دو در تيم رئال مادريد كنار هم بازي ميكنيم اما من عادت ندارم براي بيان حقيقت با خود حساب و كتاب كنم، حقيقت اين است كه پهپه آن روز به تمرين نيامد و هرگز مورد سوال مربيان قرار نگرفت، اما من كه مثل بقيه بازيكنان سرم را پايين نمياندازم و دلم براي فوتبال ملي كشورم ميسوزد بايد از تيم ملي خط بخورم.
كارواليو در پاسخ به اين سوال كه چرا هتل تيم ملي را بدون اجازه مربيان ترك كرده گفت: هرگز اينگونه نبود، در كنار من دو تن از مقامات تيم ملي هم حضور داشتند، آنها ديدند كه من عصباني هستم و حتي وقتي به بيرون از هتل رفتم با تلفن همراه خود با رئيس فدراسيون فوتبال پرتغال تماس گرفتم و مسئله را به او گفتم.
كارواليو ادامه داد: دلم براي فوتبال ملي پرتغال ميسوزد، مربي تيم ملي ( پائولو بنتو) مثل يك نظامي با ما رفتار ميكند و گويا ما نيز عدهاي مزدور هستيم كه تا وقتي پول باشد ما هم هستيم و بعد از آن بايد برويم به سراغ كار خودمان و اين نهايت بي عدالتي و بي انصافي است.
كارواليو درخصوص مذاكره با مورينيو گفت: احتمال اين كه من از حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم محروم شوم وجود دارد، اما ترسي از اين مسئله ندارم و خوشحالم كه به خاطر يك حقيقت موجود در فوتبال ملي كشورم تحت فشار قرار گرفتهام، فشاري كه ساير بازيكنان تسليم شده به خاطر منافع شخصي هرگز تحمل نميكنند و اين براي من يك افتخار است. مورينيو نيز به صورت كامل در جريان مشكل من قرار دارد و به من حق داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]