Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1310

Threaded View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fcb10 نمایش پست ها
    انگاری فرتیناند مسدوم شده و به بازی فردا نمیرسه
    یونایتد خودش چی بود که دیگه مسدومم بده !!!
    اولا شما هوادار منسيتي بودي يه هو چي شد منسيتي رو از تيمهاي مورد علاقت حذف كردي؟حيف آرسنال كه همچين هواداري داشته باشه! بازم به معرفت بقيه آرسنالي ها كه تو همه پستهاشون به حريف احترام گذاشتند! اين نهايت بچگي شمارو ميرسونه كه از مصدوميت فرديناند خوشحال باشي و بعد منچسترو كوچيك فرض كني!
    من وقتي فهميدم هانري يه خرده مصدوم شده كلي ناراحت شدم! اينو جدي ميگم! من واسه اين بازي خيلي خوشحالم, اين دوتيم تنها تيمهايي هستند كه يادگار دوران قديمي فوتبال هستند! دوراني كه فوتبال زيبايي هاي خاص خودش رو داشت! تيمها مردونه با هم رقابت ميكردند و پول كوچيكترين جز فوتبال بود! امروزه تيمها چشمشونو روي همه چي بستند! فرق بين باشگاه ها و بزرگيشون به سرمايه و پول و هزينه ايه كه صرف ميكنند! كمتر مربي پيدا ميشه كه واسه خاطر پرورش يه سري بازيكن جوون خودشو در معرض انتقاد بعضي آدماي غير فوتبالي قرار بده!
    فرگوسن و ونگر اينروزها بيش از پيش همو درك ميكنند! ازمشكلات هم خبر دارند و به شيوه هم اعتقاد دارند! صحبت هايي كه در مورد هم ميكنند بيان گر اين مسئله هست ! تو اون بازي كه 8 بر 2 شد فرگي به هيچ وجه سعي در تحقير ونگر و تيمش نداشت! بعد گل سوم كوچكترين خوشحالي رو از خودش نشون نداد! چون آرسنال تيمي بي ادعا بود با جوون هايي كه اونو ميگردوندند! گلري جوان و مدافعيني كمتجربه!يونايتد هم به همين شكل ! پس دليلي نداشت فرگي رفتاري داشته باشه كه موجب رنجش هوادارن و بازيكنان آرسنا بشه! بعد بازي از ونگر دفاع كرد! جايي كه همه بي رحمانه به اين مربي بزرگ و فوتبال دوست حمله ميكردند! بهتره كساني كه از آرسنال و يونايتد صحبت ميكنند بدونند چطور بايد صحبت كنند!
    فرديناند يه مصدوميت كوچيك داره ولي شايد بتونه بازي كنه در عوض جوينز و اسمالينگ آماده بازي هستند,تو خط هافبك سلطان شياطين اسكولز در كنار كريك بازي ميكنه و بقيه هم .....يونايتد با آمادگي كاملا پاي به رقابتي سالم با تيم بي حاشيه,بي ادعا,جوون,با انگيزه و خطرناك آرسنال ميزاره! آرسنا ميزبانه و اين ميتونه روي عملكرد جوون هاي اين تيم تاثير مثبت داشته باشه !
    بازي قشنگي ميشه و جدا از نتيجه ميتونيد يه فوتبال واقعي رو ببينيد!
    ايشالا هر تيمي بهتر بازي كنه ببره
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 7 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)