به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
یه جام برای ما نگه دارین
من با شرفم بلیط این اتوبوسو رزرو میکنم
به امید این که آرسنال این روزای سختو پشت سر بذاره و دوباره به اوج برگرده
ما هممون تا پای جون پاش وایسادیم
ایشالله منچسترو میبرید میاین بالا تر ........ فقط اگه جوونا دوباره اشتباه نکنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
منم امیدوارم که بتونیم در یه بازی برتر من یونایتدو ببریم این بازی خیلی مهم و حیثتیه امیدوارم بتونیم جبران کنیم و انتقام بگیریم
البته من یونایتد تیمه خوبیه الانم شرایطش بهتر شده اما ارسنالم با برگشته هانری انرژی مضاعف داره
امیدوارم بتونه گله خاطره انگیز و بیاد موندنیش به من یونایتدو تکرار کنه و یه بازی خوب ازش ببینیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب بچه ها
نبرد سختی رو پیش رو داریم
در بازی روز یکشنبه با منچستر یونایتد تیم ما کار سختی در پیش رو داره و نتیجشم غیر قابل پیش بینیه و به نظر پیش بینی محاله واسه این بازی
برگ برنده تیم ما مقابل منچستر اینه که ما میزبانیم و این میتونه رو حیه ما رو بالا ببره.
و برگ برنده منچستر اینه که بازی قبلیشو 3 بر 0 برده و ما 1 بر 0 باختیم واین میتونه روحیه منچستری ها رو بالا ببره.
در هفته های اخیر منچستر خودشو خوب نشون داده و در پنج بازی گذشته منچستر 13 گل زده و ما 6 گل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این هم میتونه یک برگ برنده واسه منچستر باشه.
اما در کل فوتبال غیر قابل پیش بینیه
شاید همین منچستری که تو پنج بازی پیش 13 گل زده نتونه به ارسنال گلی بزنه و مث بازی با چلسی این ارسنال باشه که بازی رو با اقتدار ببره.
اما ارسنال شاید تیم های ضعیفو دست کم بگیره اما تو این چن ساله نشون داده که مقابل تیم های پرقدرت خوب بازی میکنه و تا دقیقه 90 از پیروزی نا امید نمیشه ( البته همیشه ارسنال اینجوریه)
سرتونو به درد نیارم
امیدوارم که ارسنال پیروز بشه و از برگ برنده که همون تماشاگران با غیرت آرسنالی هستن نهایت استفاده رو بکنه و منچستر یونایتدو شکست بده.
راستی میگن وضعیت هانری هم مشخص نیست که به بازی با منچستر برسه یا نه !خدا کنه برسه !
یه روز خوب میاد ...
بازی بازیه ساده ای نیست ......... ولی به نظرم انگیزه ی تیم برای جبران اون باخت بالاست و درضمن به این 3 امتیاز هم خیلی احتیاج داریم ... به نظرم که این بازی رو میبریم ولی نه به سادگی![]()
سلام بر همه توپچیهای عزیز نوکره همه هستم
ایشالا با اقتدار بازی رو میبریم و انتقام اساسی از شیاطین میگیریم که دیگه به بزرگترین تیم جزیره بی حرمتی نکنه... از همه میخوام دعا کنیم که سربلند و پیروز از زمین مسابقه بیایم بیرون
همگی موفق باشیدددددددددددددددد![]()
WENGER 4 EVER
یونایتدم مثل چلسی میزنید ! منچستر تیمش پیره جلوی تیم های سرعتی و جوون کم میاره !
فقط خدا کنه ونگر از اون کارای عجیب غریب انجام نده !
دهن نیوکاسلی ها سرویس شد تا دقیقه 72 4 تا خوردن چلسی هم مقابل نورویچ 0-0 کرد تا این لحظه نتیجه ها عالی بودن اگه لیورپول هم ببازه فردا هم شانچستر سیتی دهن تاتنهام رو سرویس کن حله![]()
درود بر شرفت جکی
ولی ما باید تو بازی های برگشت // بازیهای رو در رو با این تیم ها رو ببریم تا بتونیم جایگاه اصلی خودمون رو پپیدا کنیم
فردا منچستر رو له میکنیم![]()
نیوکاسل 5-2 باخت حال کردیم
درود بر شرفت جکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)