به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
HALA MADRID
داداش درسته كه په په ميتونه تو مهار مسي و ژاوي و .... موفق باشه ولي ميدوني منظور من چيه؟
اينكه ما ديگه آب از سرمون گذشته! با وجود په په تا خط هافبك تا حدود خيلي زيادي ابتكار عمل مياد دست هافبك هاي بارسا و ما بعد از گرفت توپ از بارسا تو انتقال توپ از دفاع به حمله مشكل خواهيم داشت! په په همون قدر كه تو كارايي دفاعي و درگيري ها موفقه تو پخش توپ و كارهاي هجومي ضعيفه چون يه دفاع مياني هست! به نظرم در صورت حضور په په تو خط هافبك نبايد روي پيروزي پرگل حساب كنيم و احتمال مساوي زياد ميشه! ما نشون داديم كه ميتونيم بارسارو تحت فشار بزاريم و الان از لحاظ تاكتيكي چيزي كمتر از اونا نداريم كه يه دفاع مياني رو بزاريم تو خط هافبك! سال قبل هنوز به اون حد نرسيده بوديم كه با بارسا يه بازي تهاجمي رو به نمايش بزاريم ولي تو بازي هاي اين فصل استراتژي مورينيو كمي فرق كرده و ميل تهاجمي رئال حتي بيشتر از بارسات ! با پرس شديد بارسايي هارو مجبور به اشتباه ميكنيم و همين تا حدود زيادي روي عملكرد ژاوي و اينيستا تاثير ميزاره!
در كل ميخوام بگم احتياط ديگه واسه ما هوادرا رنگي نداره! بايد شجاعانه بازي كنيم و اينقدر بارسارو بزرگ نكنيم! ما ميتونيم ببريم!
به هر حال مورينيو مربي بزرگيه و شايد هم بازي په په تو هافبك به نفع تيمه و همه چيز تو بازي معلوم ميشه!
اميدوارم اتفاق خاصي نيفته!
به اميد برد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
داداش درسته په په در حمله موفق نیست ولی قرار نیست که بیاد حمله جزء کرنر و ضربه آزادها
په په پرس می کنه و اوزیل و کاکا حمله و بازی سازیو انجام میدن.
و دقیقا موقع حمله په په پشت سر اینا قرار می گیره موقع ضد حمله بارسا این په په هست که سرعت حمله بارسا رو کاهش میده.
معمولا بنزما و رونالدو موقع تصاحب توپ بارسا نمی دوند و ما به یک جنگنده احتیاج داریم که بدوه و بازیکنان بارسا رو مجبور به اشتباه کنه.
داداش همه از په په می ترسن مخصوصا بارسایی ها چون رحم نمی کنه به آدم
HALA MADRID
داداش آیا په په وقتی هافبک بازی کرده رئال نتیجه بدی گرفته؟
مورینیو قبلا اینارو بررسی کرده.فصل قبل بررسی کرده و دیده که حضور په په در هافبک خوبه و نتیجه میده.
داداش په په هر وقت در هافبک بوده رئال شکست نخورده.
داداش متوقف کرد بازیکنان بارسا حرف اول رئاله.
به هر حال آقای متفکر بهتر میدونه
HALA MADRID
[/QUOTE]
آره دادا حضور په په تو خط هافبك يه خوبي داره كه بارسايي ها همش خراب ميشن رو زمينهنوز توپو بارسا ميگيره ميبينيم داور خطا گرفته! چي شده؟ بله باز په په زده ناكار كرده يكيو
ولي از يه چيز خيلي خيلي تعجب ميكنم! تو اين بازي صحنه هاي خيلي خشني ميبينيم ولي بازيكن ها مصدوم نميشن! ولي مثلا بازيكناي منچستر و .... همين طور الكي مصدوم ميشن! همين مسي با اون بدنش خيلي كم مصدوم ميشه و اين واسم خيلي عجيه! يا دني آلوز! په په اينقدر اين پچه پور برزيلي رو زده ولي مصدوم نشده
عجيه خدايي! از اين خطا ها فقط كارتهاش وساه ماس! حداقل مصدوم شن يه كم دلمون خنك شه
اميدوارم په په بتونه بارسارو از لحاظ روناي تضعيف كنه با بازي خشنفقط اميدوارم اخراج نشه كه من بعيد ميدونم بتونه بدون كارت قرمز اين بازيو پشت سر بزاره! اخه اين بيچاره هم دل پري دره اگه خدايي نكرده نتيجه بر وقف مراد نباشه ميزنه همرو درو ميكنه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من کاری ندارم کلا توپ نباید از نیمه ما رد شه توپ ردشد ادم نباید رد شه
اره فقط خدا کنه داور با سوگیری نسبت به داداش په په وارده زمین نشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره دادا حضور په په تو خط هافبك يه خوبي داره كه بارسايي ها همش خراب ميشن رو زمينهنوز توپو بارسا ميگيره ميبينيم داور خطا گرفته! چي شده؟ بله باز په په زده ناكار كرده يكيو
ولي از يه چيز خيلي خيلي تعجب ميكنم! تو اين بازي صحنه هاي خيلي خشني ميبينيم ولي بازيكن ها مصدوم نميشن! ولي مثلا بازيكناي منچستر و .... همين طور الكي مصدوم ميشن! همين مسي با اون بدنش خيلي كم مصدوم ميشه و اين واسم خيلي عجيه! يا دني آلوز! په په اينقدر اين پچه پور برزيلي رو زده ولي مصدوم نشده
عجيه خدايي! از اين خطا ها فقط كارتهاش وساه ماس! حداقل مصدوم شن يه كم دلمون خنك شه
اميدوارم په په بتونه بارسارو از لحاظ روناي تضعيف كنه با بازي خشنفقط اميدوارم اخراج نشه كه من بعيد ميدونم بتونه بدون كارت قرمز اين بازيو پشت سر بزاره! اخه اين بيچاره هم دل پري دره اگه خدايي نكرده نتيجه بر وقف مراد نباشه ميزنه همرو درو ميكنه
[/QUOTE]
باید از قبل توپو بهش بدن تا درو نشن.
اگه رئال گل بخوره په په بدجور خر میشه و خدا میدونه چی کار می کنه
ایشالا می بریم.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)