منم یه تنوعی بدم بد نیست
جعفر جون لطفا منو از ebrahimgoal به ebrahim تغییر بده.
مرسی![]()
منم یه تنوعی بدم بد نیست
جعفر جون لطفا منو از ebrahimgoal به ebrahim تغییر بده.
مرسی![]()
سلام من هم میخواستم نام کاربریم رو از rezadel به Rezadel تغییر بدین ممنون
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خدمت دوستان اگه میشه لطف کنید نام کاربری من رو به ``c.ronaldo``7تغییر بدین ممنون میشم.
البته با حروف بزرگ
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mamaly7 : 12-06-2011 در ساعت 01:49
سلام دوستان عزیز
به علت درخواست دوستان این بخش هم باز شد
ولی چند نکته هم توجه داشته باشید. برای اینکه وقت ما هم گرفته نشه 2 تا بند به محدودیت های این بخش اضافه می کنیم
علاوه بر بندهای قبلی
1ـ تاپیک باز هست ولی تغییر نام کاربری فقط در روز اول هر ماه انجام میشه . پس لطفآ پس از درخواست هی تذکر ندین که آقا چرا نام کاربری ما تعویض نشد
درخواست ها توی این تاپیک می مونه و همه نام های کاربری بین روزهای 1 تا 3 هر ماه تغییر می کنند
2ـ بارها گفتیم که دوستان عزیز قبل از اینکه نام کاربری درخواست بدن از طریق لینک زیر بررسی کنن که نام کاربری قبلآ اخذ نشده باشه
برای تست کردن کافی است که به جای عبارت قرمز رنگ Derby نام کاربری مورد دلخواه خود را بنویسید و لینک رو در صفحه مرورگر خودتون باز کنید
اگر دیدن که صفحه مربوط به یک کاربر دیگه باز شد یعنی قبلآ این نام کاربری گرفته شده
یک تست کردن وقت زیادی نمی بره
با تشکر
WelCome To Derby
سلام من به اون لینک رفتم این نام کاربری رو زدم نبود بی زحمت نام کاربری من رو به
Alex Dlpiero_10
تغییر بدید ممنون.
♣ The King ♣
ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 09-15-2012 در ساعت 00:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)