به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
البته به قول انيشتين همه چيز نسبيه!!يعني نسبت پارسال بد بازي كردن!
![]()
ولي به نظرم عامل اصلي اشباع تيم و بازيكنا هستن!!خوب بازي كردن تازه وارد هامون(مثلا سسك) هم دليليه واسه اين حرف!الان بازيكني مثله ژاوي يا مسي يا اينيستا يا....چه افتخار كسب نشدهاي با باشگاه بارسلون دارن؟!!!!!!!بلاخره اونا هم آدمن و با تكراري شدن افتخارات با يك تيم باعث ميشه انگيزه شونو از دست بدن،و احتمالا اگه از اون دست بازيكنا بودن كه به خاطر پول بازيميكنن يا به پيرهنشون تعصب نداشتن،اول اين فصل خيليهاشون رفته بودن به تيمهايه ديگه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حداقل یه برد گرفتیم.
در ضمن ما پارسالم یه افت نسبی در اواسط فصل داشتیم
ولی آخرش قهرمان شدیم، باید دعا کنیم بازی با رئالم ببریم، شاید یه ذره وضع بهتر بشه
البته قبول دارم افتمون نسبت به فصل قبل خیلی شدید بوده![]()
خب دوستان موافق باشین بحث راجع به الکلاسیکوی پیش رومون رو شروع میکنیم. من احتمال میدم از این ترکیب استفاده کنیم.
والدز
ماسکرانو.........پیکه...........پوی ول
بوسکتس
اینیستا...........ژاوی................. الوز
مسی
سانچز............سسک
احتمالش 95 درصد هست که همین ترکیب بره تو زمین.ترکیب فوق العاده روی تاکتیکی که میخوام بگم توانا هست.تاکتیکمون مثل بازی لیگ باید با از جناحین و سانتر رو دروازه باشه.البته مطمئنن توی نیمه اول تا بازیکنای رئال نیرو دارن احتمالا پرس شدید میکنن که باید رو بیاریم به پاس های هوایی و تشکیل مثلث در میانه میدان بین ماسکرانو بوسکتس و ژاوی یا اینیستا تا بتونیم پرس رو بشکنیم.
بعدش از سانتر های زمینی یا هوایی سانچز و الوز برای مسی و سسک و شوت از راه دور انیستا و پاس های پشت محوطه ژاوی استفاده کنیم.به همین راحتی حداقل 3 تا میزنیم.دیگه واقعا رئال داغون شده.خوش شانسن که به والنسیا یا بیلبائو نخوردن وگرنه با این تیم که دارن الان 10 امتیاز جلوی این تیما از دست داده بودن.ما الان ده برابر اونا توانایی داریم.دوستان مثل الکلاسیکو قبلی نیایید بگید رویایی حرف نزن یک وقت میبازیم.مطمئنم اگه بچه ها خودشون باشن حداقل 3 گل رو میزنیم بدون گل خورده.
خب همون طور که گفته بودم بارسا باید جلوی رئال 3-5-2 بازی کنه تو الکلاسیکو قبلی پپ به حرفم گوش کرد
این بازی هم همینطور باید باشیم
والدز
آبیدال پیکه پویول
بوسکتس کیتا
اینیستا ژاوی سسک
مسی سانچس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
والدز غیر از اشتباه ال کلاسیکو قبل واقعا دروازه بانه خوبیه حالا هر چند وقت سوتیم میده که تو خونشه اما کلا پینتو هم چیزی کم نداره هر چند که والدز بهتره
تولده پپو تبریک میگم خدایش خیلی مربی با شخصیتیه و بی دلیل نبوده که رائول گفته بهترین بازیام کناره پپ بوده
اما بهر حال جالبه که بارسا امشبم 3دفاعس و بازم داره با جرئت میان تو زمین
هر چند نبود دی مایا و کارواریو ضربه سختیه واسه رئال
اما فکر کنم این بازی با هافبک شدن په په بازی محکم تر و حاشیه داری ببینیم
ولی اعتقادم اینه با مهار میان و فشاره په په و خلاقیت کاکا و اوزیل رئال برنده بازیه
هر چند که بازم میانه زمین نقشه اصلیو داره
منم تولد پپ گواردیولا رو به همه هواداران بارسلونا تبریک میگم .
واقعا مربی فوق العاده ایه و بیشتر ستاره های دنیا مثل نیمار
دوست دارن در کنارش بازی کنن.
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
مرسی دوستان لطف دارید.به نظر من بازی جذاب میشه مخصوصا از دقیقه 70 به بعد.ولی نمیدونم چرا مثل بازی های قبل استرس ندارم.شاید چون الکلاسیکو قبل رو بردیم به نظرم این یکی هم میبریم ولی خیلی مطمئنم.درضمن مطمئنم پپ از 3 مدافع استفاده میکنه.100 درصد
به هر حال اميدوارم،بازيه قشنگي رو بينيم،به دور از حاشيه و با كيفيت.با عرض پوزش حرف واسه گفتن زياد دارم اما به خاطر آسيب ديدگي از ناحيه مچ و دست نميتونم زياد تايپ كنم.![]()
ترکیب من واسه بارسا
والدز
ابیدال........پیکه........پویول
.................................................. ...آلوز
بوسکتس
ژاوی.....................اینیستا
سانچز.......مسی........فابرگاس
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)