Design & Developed BY Patira

صفحه 72 از 100 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    جک ویلشر رابین ون ون توماس ورمالن سانگ
    اسم واقعی شما
    محمد جواد

EnglandArsenalPersepolis

تشکر ها
    139
    تشکر شده 113 در 23 پست

سوانسی دفاع سر سختی داره.باید مثل بازی رفت با یه اشتباه کوچیک هم بهشون گل بزنیم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.

4. 6 کاربر از پست مفید MR.Arsenal تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال به چمبرلین بازی خواهم داد

آرسن ونگر میگوید مطمئن است چمبرلین به زودی بیش از پیش بازی خواهد کرد
    آرسن ونگر از پیشرفت الکس اکسلید چمبرلین بسیار خوشحال است و برای او در ترکیب اصلی نقشه هایی در سر دارد
    این بازیکن ملی پوش زیر 21 سال انگلیس که از زمان ورودش در تابستان پیشرفت چشمگیری داشته موفق شده در دو بازی که در استادیوم امیرتس از ابتدا به میدان رفته برای آرسنال گلزنی کند و در بازی دوشنبه شب مقابل لیدز هم بازی کرد و ونگر می گوید قصد دارد بیش از پیش به او بازی بدهد
    " او اکنون بسیار نزدیک شده(به رسیدن به ترکیب اصلی) و در ماه های بعدی مطمئنا این اتفاق رخ خواهد داد او در حال کار کردن روی جنبه دفاعی بازی خود است"
    "شما به عنوان یک بازیکن جوان و با استعداد باید به کسب تجربه بپردازید استعداد چیز بسیار خوبی است اما در کنار آن به تعهد و تجربه برای بازی کردن در بالاترین سطح نیاز مبرمی خواهید داشت او پسر بسیار باهوشی است و این را درک می کند بسیار خوشحالم که او با ما است مطمئنم در هفته های آتی بازی خواهد کرد"

Arsenal.ir

6. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

آرسنال آفوبه مورد توجه چند تیم

آفوبه قصد دارد بعد برگشت از مصدومیت به صورت قرضی به تیمی برود.

آفوبه که در ابتدای فصل از ناحیه لگن مصدوم شد برنامه ای جهت بازگشت در ماه آینده دارد اما او چندین مهاجم را جلوی خود می بیند با این حال از آمدن هانری بسیار خوشحالست و درصدد یادگیری از اسطوره آرسنال است.

" برای یک فوتبالیست جوان جذب بازیکن جدید در همان پست زیاد خوب نیست اما اگر آن شخص هانری باشد قضیه متفاوت است. او بهترین بازیکن برای یادگیری است."

" او باعث تقویت همه شده و امیدوارم در این مدت کوتاهی که کنار ماست چیزهای زیادی از هانری یاد بگیریم."

آفوبه در مورد اینده میگوید " همه چیز بستگی به نظر باشگاه دارد و واقعا نمیدانم که رییس قصد چه کاری را دارد اما فعلا بر روی آمادگی بدنی خود کار میکنم. هدف من در ده سال اخیر حضور در تیم نخست آرسنال بوده اما اگر مرا به صورت قرضی به جایی بفرستند خواهم رفت."
    " اما دوست دارم اینجا باشم و از بچه های اینجا چیزهای زیادی یاد بگیریم اما خب باید تا رسیدن به مرز آمادگی کامل صبر کنم . تیمهای زیادی خواهان من هستند. حدود ده تیم در چمپیون شیپ، باشگا گلاسکو رنجرز و یک تیم لیگ برتری اما به دلیل مصدومیت نمیتوان جایی رفت. "

" فصل ناامیدکننده ای داشتم و فقط امیدوارم با رسیدن به مرز آمادگی گذشته را جبران کنم."
    درود بر شرفت جکی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 4 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض اخبار تیم- مرتساکر،ورمایلن، کوکلین

آرسن ونگر پیش از بازی با سوانسی، اخبار مصدومین تیم را اعلام کرد.

- درباره تیم ...
    محرومیت جورو تمام شده و او را داریم. از بازی قبلی به جز جزوینیو و شماک که به آفریقا رفتند همه را داریم. ونپرسی و هانری هم آماده اند.

- درباره کوکلین...
    سه هفته بیرون است. به منچستریونایتد نمیرسد اما احتمال دارد بعد از بازی منچستریونایتد آماده شود.

- درباره ورمایلن...
    امیدواری بزرگی داریم که به بازی با منچستریونایتد برسد.

- درباره روسیچکی و مرتساکر ...
    هر دو بیمار هستند. هنوز به ترکیب تیم اضافه نشده اند و درمورد آنها در فردا تصمیم گیری میکنم.
    درود بر شرفت جکی

10. 4 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر: هانری میتواند وینگ بازی کند

ونگر میگوید که تیری هانری توانایی فیزیکی لازم برای بازی در کناره ها را دارد.

ونگر در مورد پستهایی که هانری میتوانند بازی کند میگوید
    " او رفلکسهای یک بال را دارد.او در سمت چپ میتواند یک به دو کند و به جلو حرکت کند و به توپ برسد. این کار توانایی فیزیکی بالایی را میطلبد که معمولا در بازیکنان 20 تا 30 ساله وجود دارد. اما هانری میتواند."

" یک بازیکن سطح متوسط وقتی افت میکند خیلی معمولی میشود. اما هانری بازیکنی سطح بالاست و قبلا توانایی فیزیکی بالایی داشته، پس وقتی که افت میکند تبدیل به یک بازیکن خوب میشود."

به اعتقاد ونگر ونپرسی و هانری میتوانند باهم بازی کنند اما این کار مستلزم تغییر در سیستم تیم است.

" زمانی که تیم به تعادلی در سیستم برسد این دو میتوانند کنار هم بازی کنند. اما در حال حاضر ما با دو بازیکن وینگ (بال) بازی میکنیم و رسیدن به این تعادل (سیستم جدید) دشوار است."
    درود بر شرفت جکی

12. 4 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر:درحال جستجو میان گزینه های مدافع کناری هستیم.

ونگر در حال جستجو بین گزینه های موجود برای پست دفاع کناری است.
    ونگر در حال جستجو بین گزینه های موجود برای پست دفاع کناری است اما میگوید هنوز هیچ انتقالی قطعی در این منطقه وجود ندارد.

ترکیب آرسنال با وجود آسیب دیدگیهای پی در پی و زیاد مدافعین کناری (سانیا،گیبز،جکینسون،سانتو ) دچار مشکل شده است،حتی مدافعین جانشین ونگر در این پست مانند ورمائلن و کاکوئلین نیز با مصدومیت مواجه شدند به همین جهت مربی به دنبال راه حلی برای خروج از این بحران می باشد.

"در حال حاضر ما در حال جستجو و بررسی گزینه های موجود هستیم گزینه هایی که برای ما مفید و سودمند باشند ،اما هنوز هیچ چیز گزینه قطعی وجود ندارد."

ونگر به آرسنال پلیر می گوید: "امیدوارم بازیکنهای مصدوم ما به سرعت از مصدومیت برگردند،خبرهای خوبی از اسکن جکینسون به ما رسیده است،و او تمریناتش را دوباره شروع خواهد کرد.توماس ورمالن اولین بازیکنی است که باز میگردد،سانیا در حال بهبود است،همچنین سانتوز به خوبی کار میکند.بیایید امیدوار باشیم که آنها به سرعت برمیگردند."

ونگر یک جستجوی جهانی برای تقویت خط دفاع خود انجام میدهد اما او اذعان میکند که یک قراردا قرضی نمیتواند لزوما پاسخ دهنده باشد.

"ما در سراسر جهان به دنبال بازیکن های خوب هستیم.او میگوید:در وضعیتی مانند این راه حل ساده ای وجود دارد، شما می توانید بازیکن بگیرید که آمادگی بدنی ندارد وممکن است به همان مدتی که بازیکنهای مصدوم ما به تمرینات بر میگردند دوران آمادگی او طول بکشد.و یا یک بازیکن جوان بیاورید که پتانسیل بازی دارد ولی هنوز جا نیفتاده است."

"در حال حاضر در هیچ جای جهان بازیکنی وجود ندارد که در دسترس و آماده انتقال قرضی باشد.یا بازیکنهایی هستند که نیمکت نشین هستند و یا بازیکنهای مصمم و جوانی که هنوز کامل نشده اند تا شما از آنها بهره مند شوید."
    "به همین دلیل است که این وضعیت آسانی نمی باشد،شما در نظر داشته باشید ، بازیکنی که دو ماه است بازی نکرده لزوما نمی تواند سریع تر از باکاری سانیا و یا بقیه مصدومین ما آماده بازی کردن شود."
    درود بر شرفت جکی

14. 3 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر راضی از پیشرفت رمزی

آرسن ونگر معتقد است مردم فراموش کرده اند رمزی هنوز جوان است...

آرون رمزی یکی از ارکان اصلی تیم آرسنال در فصل جاری بوده است و در اکثر بازیها به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب تیم حضور داشته است.

این هافبک جوان که کاپیتان تیم ملی ولز هم هست در ماه مارس سال گذشته پس از یک مصدومیت وحشتناک به میادین بازگشت و ونگر معتقد است او را باید به خاطر پیشرفت و روحیه خوبش تحسین کرد.

"من به خاطر کیفیتش او را به ترکیب اصلی آوردم، چیزی که می خواهیم این است که بهترین بازیکنان را در اختیار داشته باشیم.

فکر می کنم همه فراموش کرده اند که این فصل واقعاً اولین فصل آرون است، از نظر من او هر ماه پیشرفت می کند و مردم در قبال او صبور نیستند.

از کارهایی که او انجام می دهد راضی هستم و اگر ویلشر هم بازگردد آنها می توانند کنار هم بازی کنند."
    درود بر شرفت جکی

16. 3 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر: اسپرز میتواند مدعی قرمانی باشد

ونگر معتقد است اسپرز میتواند مدعی قهرمانی باشد اما راه طولانی در پیش دارند.

بسیاری میگویند که تاتنهام آماده است که به 51 سال صبر خود برای قهرمانی پایان بدهد.

" چرا که نه ؟ از نظر آمار البته که میتوانند."

" آنها بازیکنان خود را حفظ کردند و چند نفر به انها اضافه شده اما با این حال من به امور باشگاه خودم واقفم نه تاتنهام."

" آنها تیم خوبی هستند و خوب امتیاز میگیرند اما از نظر من از الان نمیتوان تیمی را قهرمان دانست."

" تا سه هفته پیش همه میگفتند که منچسترسیتی قهرمان است اما خب باید صبر کرد و دید. مهم نیست قهرمان کدام تیم است. چه تیم من و چه سایرتیمها، ما به تیم قهرمان احترام میگذاریم."

" در این لحظه چیزی که برای من اهمیت دارد برگشتن و جنگیدن برای رقابتهاست."
    درود بر شرفت جکی

18. 3 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر: رابین به استراحت نیاز داشت

ونگر از دلیل استراحت دادن به رابین در بازی با لیدز یونایتد می گوید...

مهاجم هلندی توپچی ها در سال 2011 موفق به زدن 35 گل در 36 بازی خودش در لیگ برتر شد و رکورد تیری هانری را در تعداد گلهای زده در یک سال میلادی را شکست.

رابین در بازی با لیدز یونایتد در ترکیب تیم قرار نگرفت و ونگر از دلیل این استراحت به کاپیتان خودش می گوید.

"رابین از اینکه تیری به ما پیوسته خوشحال بود اما ما از او انتظار داریم رکورد خوب گلزنی خودش در سال 2011 را ادامه دهد و برای یک چالش دیگر خودش را آماده کند.

من به او در بازی با لیدز استراحت دادم چون او بیش از هر کس دیگری تحت فشار بود، از سابقه مصدومیتهای او با خبر بودیم و به خاطر اینکه او در سال 2011 بیشتر از هر کس دیگری بازی کرده بود.

ونپرسی و هانری درک خوبی از یکدیگر دارند و این خوب است، مثل این است که شما دو دروازه بان داشته باشید که از همدیگر درک خوبی داشته باشند و این در حالی است که مساله مهم برای آنها این است که رقیب یکدیگر به حساب می آیند."
    درود بر شرفت جکی

20. 3 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

بچه ها وبلاگ من یادتون نره
    درود بر شرفت جکی

22. 3 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 100 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)