میلان
امسال میلان قوی ترین تیم و غنی ترین تیم رو از لحاظ نفرات تو ایتالیا داره ! با داشته های میلان به نظرم آلگری خیلی کار سختی نداشته تا به اینجا برسه !شاید مشکل اصلی میلان توی چارچوب دروازه باشه که آبیاتی بعضی وقتا ( نمونش گل مارکیزیو به میلان) کارهای خارق العاده ای ازش سر می زنه !داشتن یه ترکیب دفاعی جم و جور با حضور بازیکنی مثل تیاگو سیلوا که یکی از بهترین های 2011 بود تا به اینجای فصل کمتر متزلزل نشون داده !اوج قدرت میلان توی خط میانی هست ! سیدورف با قدرت بدنی بالا و پوشش دادن منطقه میانی زمین به خوبی خطوط سه گانه رو به هم وصل می کنه ! روبینیو ، پاتو ، ایبرا و بواتنگ !اینا به تنهایی هر کدوم میتونند تو یه تیم دیگه ستاره ای باشند ! حالا وقتی با هم تو یه تیم جمع بشن کنترل اون تیم خیلی سخت میشه !
میلان با توجه به اینکه تفاضل گل بهتری نسبت به ما داره صدر جدوله ! قانون بازی رو در رو بعد از بازی برگشت قابل اجرا خواهد بود ! شرایط میلان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ روحی خوبه برای این بازی !
اینتر
اوایل فصل شاید هیچکس انتظار یه همچین نمایشی از اینتر با حضور مهره هایی مثل سزار ، مایکون ، زانتی و میلیتو نداشت ! اما گاسپرینی یه جورایی ر..د به احوال اینتر و هواداراش !![]()
اما آقای مشکل گشا که کارش ممانعت از افتادن تیم های ته جدولی به دسته پایین تر هست در میان تعجب هوادارای اینتر اومد ! من خودم به هیچ وجه رانیری رو مناسب برای شرایط اینتر نمی دونستم !ولی اینتر با حضور رانیری از این رو به اون رو شده !
من کلا از بازی های اینتر این فصل فقط بازی با یووه و پارما رو دیدم ! بازی با یووه که اینتر هنوز به طور کامل از خواب بیدار نشده بود و باختند ! ولی بازی با پارما اینتر سوار بر بازی بود !
ریکی واقعا خوب کار کرد و نیمه اول سمت چپ پارما رو اتوبان کرده بود !
از نفرات اینتر هم ستاره های بزرگی میشه در آورد :
سزار ، مایکون ، لوسیو ، ساموئل ، زانتی (که از زمان دایناسور ها تو اینتر بازی می کنه !) میلیتو ، پاتزینی ، ریکی و ... اینتر شاید بعد از میلان پر ستاره ترین تیم ایتالیایی هست !
اینتر از خواب بیدار شده و شاید روحیهی ای که بعد از برد 5- 0 مقابل پارما و 5برد پیاپی بدست آوردن خیلی تو دربی میلان بهشون کم کنه !
من نتیجه این بازی رو 1 - 1 پیش بینی می کنم !