Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 152

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961
    تشکر شده 1,696 در 530 پست

آنری:آرسنال حتی می تواند رتبه بهتری از چهارمی به دست بیاورد

تیری آنری،اسطوره باشگاه آرسنال، که به تازگی به این باشگاه بازگشت، معتقد است توپچی ها می توانند در رقابت های این فصل لیگ برتر در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند.

آنری روز جمعه با قراردادی دو ماهه از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در اولین دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، گل پیروزی بخش توپچی ها را وارد دروازه لیدز کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که نمی خواهیم رتبه چهارم را از دست بدهیم. رقابت های امسال بسیار فشرده و تنگاتنگ است اما فکر می کنم این تیم شرایط لازم برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم اول جدول را دارد، به ویژه وقتی به این فکر کنیم که تیم چطور شرایط بد ابتدای فصل را پشت سر گذاشت. می دانم که هواداران چیزهای بیشتری می خواهند و من می توانم به شما اطمینان بدهم که بازیکنان هم به هدف بزرگتری فکر می کنند.
    قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول چیزی نیست که هواداران آرسنال بخواهند و همین طور بازیکنان تیم. اما تیم اندک اندک به شرایط خوبش بازمی گردد. فصل طولانی است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد."

قرارداد آنری با آرسنال تا 16 فوریه است اما او دوست دارد قراردادش را برای 10 روز دیگر تمدید کند تا بتواند توپچی ها را در دیدار مقابل رقیب همشهری همراهی کند.

" به یاد داشته باشید که من بازیکن نیویورک ردبولز هستم و همه چیز به تصمیم سرمربی بستگی دارد و اینکه چه مدت بخواهم اینجا بمانم.

اما بازی کردن برای تیم در لیگ قهرمانان و همچنین مقابل تاتنهام بسیار رویایی است. البته در سایر دیدارها هم همین طور است، حتی اگر در تمام طول بازی روی نیمکت بنشینم. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید سلامتی کامل شما

2. 5 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)