خوب اول جا داره از داداشم اق عبدالله تشکر کنم بابت سوالش ..امیدوارم که همینطور این تاپیک رو بچرخونیم
سعی کنید هر هفته یا حداقل هر 10 روزی یه بار یه نظرسنجی بزارین
خوب در مورد سوال اول باید بگم که هانری تو بازی اولش بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکردم خوب بازی کرد و کاملا مشخص بود ازش که سرشار از انگیزس و اینکار هم به باعث میشه تو خودش با انگیزه تر بازی کنه و هم بازیکنای دیگه و این یعنی اومدن هانری به ارسنال خودش یه امتیازه ...
در مورد سوال دومم باید بگم که ... به نظر من که نه .. خط حملمون خیلی ناجور موقعیت خراب میکنه ...و باید به فکر یه مهاجم باشیم . خوب هانری هم اون گلی که زد به خاطر تجربه ی بالای که داشت بود ...اگه بازیهای آرسنالو دیده باشید و دنبال کرده باشید به حرفم میرسید... واقعا بد موقعیت خراب میکنیم...یعنی از هر 10 موقعیت گل فقط یکیش گل میشه که این اصلا برای ما خوب نیست ...حتی همین بازی اخرمون تو لیگ که 2-1 از فولام باختین موقعیتامون 3 برابر فولام بود که متاسفانه با بی دقتی یکی بعد از دیگری از دست میرفت...
به نظر من که آرسنال تو خط حمله نیاز به رقابت بین بازیکنان داره .. باید ونگر یه بازیکن تو خط حملمون جذب کنه
البته ایندفعه باید بازیکن نامداری باشه.......
ولی من بازم میگم این آرسنال اگه میخواد امسال جامی رو بگیره بازم باید بازیکن بخره....