بارسلونا یکی از پر طرفدارترین باشگاهای جهان هست مخصوصا در
ایران که طرفدار های زیادی دارد.حالا اینجا می خوایم بپرسیم برای
چی طرفدار بارسلونا شدید ؟
بارسلونا یکی از پر طرفدارترین باشگاهای جهان هست مخصوصا در
ایران که طرفدار های زیادی دارد.حالا اینجا می خوایم بپرسیم برای
چی طرفدار بارسلونا شدید ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
چون هیچوقت مغرور نبوده... نا امید نشده... عالی بازی میکنه... و چون
همیشه بهترین بوده و هست و خواهد بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
چون تيمي مثل بارسا دنبال ارزشهاي بزرگه نه جامهاي بزرگ در صورتي كه به هر دوتا رسيده![]()
خب میخوای طرفدار 6 تایی ها بشم ؟؟
به خاطر غیرتی که در رگ بازیکنانش در جریان است
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
lما طرفدار باسا بودیم از بچگی ولی اصلی ترین دلیلی که می تونم بگم بازی زیبای مردان کاتالان بوده و هست و خواهد بود
10 سلم بود،14 ساله پیش،عاشق رونالدو بودم،اومد بارسلون،منم شدم بارسلونی،
خیلی خوشحالم از این انتخابم،من عتشق بارسلونم
بابا اینو دیگه خوده رئهالیها هم میدونن که بارسابهترین تیمه دنیاست
![]()
من بارسا رو دوس دارم/ولی خیلی تیم بی وفاییه/قدر رونالدینیهو وزلاتان و حتی رونالدو بزرگ ندونست.....
هرکدوم از اینا که میگی یک داستانی داره.رونالدینیو به خاطر حاشیه سازیش و بی انگیزگی از تیم رفت از طرفی سنش رفته بود بالا و کم کم مسی داشت به سطح اون نزدیک میشد.زلاتان به خاطر مشکلش با پپ و مسی از بارسا رفت.رونالدو هم بازیکن تعصبی نبود که بخواد تو یک تیم بمونه.مدام میخواست خودش رو به چالش بکشه برای همین از تیم رفت.شاید تنها بازیکنی که بعد از رفتنش جایگزینش پیدا نشد اتوئو بود که همچنان بارسا به یک مهاجم با اون سرعت و شوت زنی نیاز داره.ولی خب همون اتوئو هم دیگه انگیزه ای برای بازی تو بارسا نداشت.
به عشق مارادونا و ریوالدو و رونالدینیو و ژاوی و مسی و پویول و اینیستا .... مگه میشه بارسایی نشد ؟!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)