صعود تيم فجر شهيد سپاسي شيراز به ليگ برتر !!!
آشتي دوباره اي با مردم شيراز !!!
صعود تيم فجر شهيد سپاسي شيراز به ليگ برتر !!!
آشتي دوباره اي با مردم شيراز !!!
ali
only
karimi
فجر همیشه تیم خوبی تو لیگ برتر داشته منم باهات موافقم پرسپولیس بازی با فجر به مشکل برمیخوره چون تیم سرعتی و تاکتیک پذیری داره...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
کلانتری : پرسپولیس بزرگ است حتی اگر پانزدهم باشد/ فریب جایگاهشان را نمیخوریم.
مرجع خبري پرسپوليس: سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی با اشاره به دشوار بودن کار تیمش در دیدار مقابل پرسپولیس گفت: به هیچ عنوان فریب جایگاه تیم پرسپولیس را نمی خوریم و با قدرت به مصاف این تیم خواهیم رفت.
احمد کلانتری افزود: بدون شک بازی آسانی را مقابل تیم پرسپولیس پیش رو نخواهیم داشت. پرسپولیس در هفتههای گذشته نتایج خوبی کسب نکرده و در رتبه پانزدهم جدول ایستاده است و به دنبال جبران در دیدار با فجر است.
وی با تاکید براینکه جایگاه پرسپولیس در جدول رده بندی خیلی از واقعیتها را نشان نمی دهد، افزود: پرسپولیس تیم بزرگی است، حتی اگر رتبه پانزدهم جدول را در اختیار داشته باشد. ما نه فریب جایگاه پرسپولیس را می خوریم و نه امتیازهایی که این تیم تا به امروز از دست داده است.
سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم پرسپولیس تیم بزرگی است و تیمهای بزرگ بالاخره خود را پیدا می کنند. با این پیش زمینه فکری همه جوانب امر را برای رویارویی با پرسپولیس مدنظر قرار دادهایم و آماده می شویم با یک تیم باریشه و بزرگ بازی کنیم نه تیم پانزدهم جدول.
کلانتری با تاکید بر اینکه به خوبی با نقاط ضعف و قوت تیم پرسپولیس آشناست، افزود: پنج، شش دیدار اخیر پرسپولیس به غیر از دربی تهران را مورد ارزیابی قرار دادهایم. دربی تهران یک بازی خاص است به همین خاطر این بازی را محک خوبی برای بررسی شرایط پرسپولیس قرار ندادیم و آن را از فهرست آنالیز خود خارج کردیم. ما با شناخت از نقاط ضعف و قوت پرسپولیس دست روی نقطه ضعفهای این تیم می گذاریم و نقاط قوت این تیم را کنترل می کنیم تا به نتیجه مورد نظر خود دست یابیم.
وی امیدوارانه از حضور تماشاگران شیرازی در ورزشگاه حافظیه برای تماشای دیدار این تیم مقابل پرسپولیس یاد کرد و گفت: بدون شک برای این بازی تعداد زیادی از تماشاگران و علاقمندان به تیم فجر از شهرهای مختلف استان فارس به ورزشگاه حافظیه شیراز خواهند آمد. به همین منظور از مسئولان برگزاری بازی درخواست کرده ایم تنها 10 درصد از سکوهای ورزشگاه را در اختیار تماشاگران پرسپولیس قرار دهند تا ما نیز به خوبی از امتیاز میزبانی بهره مند شویم.
سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز با اشاره به اینکه تیمش بازیکن محروم و مصدومی برای دیدار با پرسپولیس ندارد، افزود: هیچ وقت از جایگاهی که در جدول داریم، راضی نخواهیم بود. هر جای جدول که جای داشته باشیم، به پله های بالاتر فکر می کنیم. اعتقاد دارم اگر برای خود جایگاه متصور شویم با رسیدن به آن جایگاه درجا خواهیم زد و پیشرفت روز به روز و هفته به هفته تیم محقق نخواهد شد.
کلانتری با امیدواری از پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس گفت: خیلی امیدوارم با یک فوتبال منطقی، تیم پرسپولیس را در اجرای برنامههایش ناکام بگذاریم و با اجرای برنامههایی که مدنظر داریم به سه امتیازی بازی دست یابیم.
وی در خاتمه با اشاره به شرایط دشوار حمید استیلی در تیم پرسپولیس گفت: استیلی از دوستان خوب من است که از سالیان قبل او را می شناسم. صرفنظر از نتیجهای در بازی فجر - پرسپولیس رقم می خورد، امیدوارم مدیران باشگاه پرسپولیس به حمید استیلی که از مربیان جوان فوتبال ایران است، بیشتر بها دهند و این تیم بعد از دیدار با فجر همیشه پیروز باشد.
تیم فوتبال فجرسپاسی در هفته هشتم از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 18:30 روز یکشنبه در ورزشگاه حافظیه شیراز از تیم پرسپولیس تهران پذیرایی خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
با توجه به موقعيت خاص پرسپوليس و بازي زيبا و روان فجر سپاسي بدون شك يكي از زيباترين بازي هاي ليگ رو خواهيم ديد.
در ضمن به نظر من اين بازي اصلا قابل پيش بيني نيست و تنها نكته برتري دو تيم نسبت به هم از جنبه روانيه!!
من در جايگاه هوادار فجر دوست دارم معمار زاده تو دروازه باشه ولي اگه حقيقي بود فجر كار خيلي سختي در پيش داره!!
خداييش ته ته ته قلبم نميدونم طرفدار فجرم يا پرسپوليس ولي اصلا دوست ندارم بازي مساوي تموم بشه!!
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 09-24-2011 در ساعت 20:32
فعلا جایگاه هیچ تیمی تو لیگ برتر معلوم نیست.باید ببنیم چی می شه انشاالله مقاومت سپاسی تو لیگ برتر بمونه...با این که استقلالی هستم دوست دارم فجر تو لیگ برتر بمونه و نتیجه های خوبی بگیره.کاش تو بازی با پرسپولیس نتیجه بهتری گیرش میومد...
تیم تیم شیرانهیا علی مدد
تیم دلیرانهیا علی مدد
![]()
فجر صد در صد تو لیگ میمونه!!فعلا جایگاه هیچ تیمی تو لیگ برتر معلوم نیست.باید ببنیم چی می شه انشاالله مقاومت سپاسی تو لیگ برتر بمونه...با این که استقلالی هستم دوست دارم فجر تو لیگ برتر بمونه و نتیجه های خوبی بگیره.کاش تو بازی با پرسپولیس نتیجه بهتری گیرش میومد...
نیم فصل اول بازیکنا تجربه کسب میکنند نیم فصل دوم امتیاز میارن!!
ali
only
karimi
یاوری: تعویضهایم جواب داد
محمود یاوری پس از تساوی یک بر یک مقابل ذوبآهن اظهار گفت: قبل از هر چیز درگذشت ناگهانی اسماعیل زرافشان را تسلیت میگویم. من ۵ روز است که فجر سپاسی را تحویل گرفتم و در این مدت سعی کردم برای بازی امروز حداکثر امتیاز را کسب کنیم. به نوعی به این تیم آشنایی داشتم و افتخار میکنم در تیمی هستم که مزین به نام شهید است.
سرمربی فجر ادامه داد: در این بازی بچهها خیلی زحمت کشیدند اما روی این تیم باید خیلی کار شود. از سرمربی قبلی تشکر میکنم که خیلی زحمت کشیده و امیدوارم در روزهای آتی بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
یاوری در پاسخ به این سؤال که فکر میکرد مقابل ذوب آهن به تساوی برسد، گفت: برگرداندن نتیجه به دلیل تعویضهایی بود که انجام دادم. این حاصل تفکراتم بود. شناخت کافی من از فوتبال اصفهان در کسب این نتیجه تأثیرگذار بود.
وی در خصوص اینکه چه هدفی برای فجر سپاسی ترسیم کرده گفت: در جلسهای که با مسئولان تیم داشتم قرار شد اول تیم را در لیگ حفظ کنیم و سپس آن را به جایگاه واقعیاش برسانیم.
منبع : خبرگزاری فارس
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چراكسي نيست درباره ي فجر صحبت كنيم
خداوندا سلطان ما علي كريمي را هميشه درعزت وسربلندي قرار ده وبر افتخارات بي شمارش افزون كن
ياوري: گل داماش روي اتفاق عادي زده نشد
سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز گفت: تک گل داماش روي اتفاقهاي عادي بازي زده نشد.
محمود یاوری پس از شکست یک بر صفر برابر داماش گیلان در جمع خبرنگاران گفت: به خواست خودمان نرسیدیم. آمده بودیم ابتدا بازی را ببریم و اگر نشد حداقل مساوی بگیریم. بازی خوبی نبود اما بسیار پر جنب و جوش بود به ویژه در ۵ تا ۶ دقیقه پایانی مسابقه که تماشاگران بازیکنان داماش را تحریک کردند. تک گل مسابقه هم روی اتفاقات عادی به ثمر نرسید.
وی با اشاره به شعارهای تماشاگران علیه خودش گفت: تماشاگران حرفهایی را به ما زدند که جالب نبود. با این حال به نظر من مساوی نتیجه عادلانه بود.
سرمربی فجر سپاسی در مورد بقای این تیم در لیگ برتر گفت: هدف ما ماندن در لیگ برتر است. من برای همین کار به فجر آمدم. امروز هم با ۵ هافبک تیم را به میدان فرستادم تا حداقل مساوی بگیریم که این اتفاق نیفتاد.
یاوری در مورد اعتراضش به بازیکنان فجر در اواخر مسابقه خاطرنشان کرد: بازیکنان پس از گل داماش به داور اعتراض کردند و من به آنها گفتم به جای این کار فوتبال خود را بازی کنید زیرا هنوز وقت باقی مانده بود. قطعاً بازیکنانی که با من همکاری نکردند و به اعتراضشان به داور ادامه دادند جریمه خواهند شد. من در مورد داوری حرفی نمیزنم اما باز هم میگویم مساوی نتیجه عادلانهای بود.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ياوري :پيروزيهاي خانگي فجر تداوم دارد
سرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: پيروزيهاي خانگي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز تداوم خواهد داشت.
محمود یاوری با اشاره به وضعیت این تیم قبل از بازی مقابل استقلال تهران تاکید کرد: با توجه به کمبود زمان برای رسیدن به آمادگی مطلوب تمرینات مناسبی را پشت سر گذاشته ایم.
وی ادامه داد: ریکاوری موفقی را بر روی بازیکنان تیم انجام دادیم و به طور یقین تیم استقلال را با شکست از حافظیه بدرقه خواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با اشاره به اینکه بازیکنان مصدوم هم در تمرینات تیم فجر شرکت کرده اند، یادآور شد: بازیکن سه اخطاره و محروم نداریم ولی بازیکنانی مثل حمید جوکار و امین شجاعیان همچنان مصدوم هستند.
طرفداران استقلال در فارس فراوان هستند
یاوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه به طور حتم طرفداران استقلال در این بازی بیشتر از طرفداران فجر هستند، گفت: در چنین بازیهایی فجر به عنوان تیم میهمان وارد زمین می شود به خصوص اینکه تیم استقلال در شهرستانهای اطراف شیراز طرفداران فراوان دارد.
وی در خصوص رعایت کردن حق میزبانی از سوی مسئولان برگزار کننده بازی، افزود: قانون تعداد تماشاگر برای میزبان و میهمان مشخص است اما تیم فجر به این مسائل اهمیت نمی دهد و تنها به فکر موفقیت در این بازی هستیم.
سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با یادآوری بازی این دو تیم حدود 12 سال قبل، تصریح کرد: در آن بازی تیم فجر با نتیجه دو بر یک از استقلال تهران پیش بود که تماشاگران فارسی طرفدار استقلال جو ورزشگاه را بر هم زدند که با این کار فدراسیون تیم فجر را بازنده اعلام کرد.
یاوری تاکید کرد: تماشاگران باید به خاطر داشته باشند که اگر تیم فجر در لیگ برتر حضور نداشته باشد آنان نیز شاهد حضور استقلال و پرسپولیس در شیراز نخواهند بود بنا بر این باید در مرحله اول تیم استان و شهر خود را حمایت کنند.
منبع :
فجرسپاسي يک بازيکن صربستاني جذب کرد
مدير روابط عمومي باشگاه فجرسپاسي از جذب يک بازيکن صربستاني خبر داد.
امیر حسین جوانی اظهار داشت: یک مدافع صربستانی جذب کردهایم و باشگاه با او قرارداد داخلی امضا کرده است و در روزهای آینده با طی شدن مراحل صدور مجوزش قرارداد این بازیکن به طور رسمی ثبت خواهد شد. مدت قرارداد این بازیکن تا پایان فصل است.
فجرسپاسی فردا در هفته بیست و یکم لیگ برتر میزبان استقلال است.
منبع :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)