به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
سلام به همه ی بروبچ من یونایتدی.
منم این برد رو به تمام منچستر ها تبریک میگم نیمه ی اولو عالی بازی کردیم که با 3 گل بردیمشون.ولی نیمه دوم دفاعی بازی کردیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 01-08-2012 در ساعت 18:32
تبریک میگم.منچستر داره کم کم به دوران رویایی پارسالش نزدیک میشه
وقتي ميخواي بياي اينجا نظر بدي اول خودتو درست كن بعد .... اين حرفها بوي يه چيزهاي ميده كه جاي ما بهش ميگم ....سوخته!
گلهاي سيتي رو برنامه نبود!يكي رو ضربه كاشته كه هيچ ربطي به تاكتيك نداره! يكي روي اشتباه اسكولز كه بعد چند مدت دوري از ميادين آماده نبود! ينايتد سيتي رو له كرد!
داور يه پنالتي رو واسه يونايتد نگرفت! ولي جوينز اصلا پنالت نكرد! اگه هم به دستش خورده باشه عمدي نبود!منسيتي حرفي براي گفتن در مقابل تيم نصفه فرگي نداشت!
زنده باد منچستر
الان حوصه ندارم تحليل كنم ولي فقط اينو بگم اگه يه بار ديگه در مورد فرگوسن اينجوري صحبت كني برخورد ميكنم!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اول از همه تبریک میگم این برد شیرینو به همه بچه ها
همه چیز همونطور که پیشبینی کردم شدمن سوتی یه نفر اخراج داد و برادران توره هم بازی نکردن.
بازی خوبی بود ولی حیف 6تاییشون نکردیم. به همه بروبچ بازگشت اسکولز رو هم تبریک میگم. ولی اشتباه بد داشت که اونم میزاریم به حساب اینکه یه مدت دور بوده.
مطمئن باشید اگه سوتی 11 نفره هم بود میبردیم.
این خیابانی دیگه اعصاب واسم نزاشته. هر بازیی بود حرف بارسلون میاره وسط. حالا لیگ انگلیسه و دربی منچستره باز این حرف از بارسا میزنه.تازه میگه منچستر داره از بارسا تقلید میکنه
. یکی از صدا سیما کفری شدم یکی از این خیابانی.
بعدشم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] لطفا میای اینجا درست حرف بزن وگرنه ....
بچه ها یه خبر خوب دیگه: تو دور چهارم جام حذفی خوردیم به لیورپول تو آنفیلد. بهتر از این نمیشه!
ویرایش توسط gholam : 01-08-2012 در ساعت 23:30
david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اگه داور بازی اون اشتباه رو نمیکرد شاهد یه بازی متعادل تر بودیم ولی به هر
بارساییا لطفا ساکت هنوز 3امتیازازرئال.........
ببین جونم تواول بروتوهمون اتاقت تیتی کاکاتاببین بعدشم شما عزیزان بارسایی دیگه اسم داورو نیارین به همین زودی وضع مفتضح داوری بارسا-چلسی که روی هرچی....... بود سفیدکرد من موندم شما چه رویی دارین ادعای چنین قهرمانیهایی میکنید.... کاری نکن که بقیه شو بگما..... اگه یه جو درک فوتبالی داشتی اینطوری درباره سرآلکس........
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
سلام به منچستري هاي گل
دوستان ميگم منسيتي چقدر خرج كرد؟ما چقدر؟ حالا چي شد؟
اين:
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اسکولز: در جام جهاني 2010 تحقير شديم
هافبک بازنشسته منچستريونايتد باور ندارد تيم کشورش بتواند برنده يورو 2012 يا جام جهاني 2014 شود.
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/football/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B2%20%D8%AF%D8%B 1%20%D8%AC%D8%A7%D9%85%20%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86% D9%8A%202010%20%D8%AA%D8%AD%D9%82%D9%8A%D8%B1%20%D 8%B4%D8%AF%D9%8A%D9%85_files/00031381.jpg[/IMG]
به نقل از سایت منچستر، پل اسکولز که تا ابتدای تابستان سال جاری به فعالیت ورزشی پرداخت و بعد در سن 37 سالگی اعلام بازنشستگی کرد، گفت: همه هموطنانم دوست دارند شاهد موفقیت قهرمانی تیم ملی در جام جهانی یا جام ملتها باشند. من هم از تکرار موفقیتی که سال 1966 با قهرمانی انگلیس روی داد، خوشحال میشوم. اما با توجه به شرایط کنونی فنی تیم انگلیس، فکر نمی کنم تیم ملی در آیندهای نزدیک قابلیت قهرمانی داشته باشد.
او ادامه داد: اگر به چهار، پنج تورنمنت اخیری که تیم ملی در آن حضور داشته، نگاه بیندازیم، خواهیم دید حداکثر تیم ملی تا یک چهارم نهایی بالا آمده است. باید قبول کرد تیم ملی نمای امیدبخشی در رقابتهای جهانی قبلی ارائه نکرده است.
وی افزود: در جام جهانی آفریقایجنوبی که واقعا نتیجه تحقیر آمیزی داشت. به این ترتیب زمینههای روشنی برای کسب موفقیت در حد قهرمانی برای انگلیس موجود نیست.
Just Real Madrid & Man Utdl
جا داره کسب جایزه ریاست فیفا رو به فرگوسن و هواداران منچستر تبریک بگم / بیش از پیش به فرگوسن علاقه مند شدم مرد بزرگیه /
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)