به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
من که خیلی رو منچستر امسال حساب باز میکردم...گفتم پارسالم بی ستاره بود ولی تا فینال لیگ قهرمانان رفت...به نظرم امسال با رفتن نویل و اسکولز و مصدومیت فلچر میونه میدون خالیه و مهاجما اون جور که باید تغذیه نمیشن و مدافع ها هم که قربونش با نبود ویدیچ فقط خراب میکنن.اه به این شانس...
جدا فرگوسن دیگه باید سر کیسه رو شل کنه.tarafdar:![]()
ضمن تسلیت به بروبچ من یونایتدی
واقعا منچستر ، یکی از بدترین منچستر های سالهای اخیر شده درسته خیلی خلا بازیکن داره اما بازم از من یونایتد بعیده
با نظره پوریام کاملا موافقم که بهترین جانشین واسه فرگی ، مورینیوس هر چند که اعتقاد دارم گواردیولا هم میتونه موثر باشه اما نه به اندازه خوزه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش کاملا قبول دارم الان منچستر داره با یه مشت جوون بی تجربه پا به پای من سیتی و جلوتر از خیلی تیمای دیگه پولدار حرکت میکنه
من نگفتم مورینیو یا گواردیولا این تیمو متحول میکردن
گفتم با توجه به بحثا قبلی واسه جانشینی فرگی این دو تا مناسبترن
وگرنه هیچکس نمیتونه مثه فرگی با من یونی نتیجه بگیره و بهترین واسه این تیم همون فرگوسنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش می دونی چرا فرگسن بیشتر با بازیکن های جوون کار کرده؟چون سنش بیشتره مدت مربیگریش خیلی بیشتر مورینیو هست.
مورینیو وقتی می بینی در رئال همش ستاره می خره وضع باشگاه رو نگاه می کنه و با توجه به باشگاه خرید می کنه.
داداش اتفاقا تیم ما از لحاظ مالی خیلی خوبه حتی همین الان می تونه راحت مسی رو بخره هم رونالدو رو ولی خود فرگی بازیکن نمی خره.
به فرگی گفتن مسی یا رونالدو؟گفت رونالدو رو به مسی ترجیح می دم و اگه بخواد برگرده تنها واسه رونالدو پول خرج می کنیم.
HALA MADRID
فرگسن گفت بعد از من مورینیو رو بیاورید فکر کنم این اخبار در بخش اخبار یونایتد گذاشتم.
فرگسن همینطور که بازیکن شناس و بازیکن سازه.مربی شناس هم هست و میدونه چه کسی بهترین جایگزینه.
HALA MADRID
قبول دارم که باشگاه ما خر پوله.اما به نظرت با این همه بدههی که گلیزر ها بالا آوردن توان اینو دارن که 70-80 میلیون یورو حداقل پول بدن واسه رونالدو.این مسلمه که فرگی نمیخواد ستاره بخره و پول خرج نمیکنه.اما من فکر میکنم یه جورایی هم داره مراعات گلیزر هارو میکنه.اول سال مبلغ بدهی هامون یادته؟مشکل اصلی ما هوادارا با گلیزر ها هم همین بدهی بالا آوردناشونه.وگرنه ما چه مشکلی با اونا داریم؟
بازم ممنون![]()
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
منچستر سیتی - منچستر یونایتد ( fa cup )
دور سوم اف ای کاپ
تاریخ برگزاری بازی : یک شنبه 8 ژانویه – 18 دی
زمان برگزاری بازی : 13:00 به وقت محلی – 16:30 به وقت تهرانمحل برگزاری : استادیوم اتحاد
منچستر سیتی :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 20 لیگ با 15 برد و 3 مساوی و 2 باخت در رده ی 1 جدول رده بندی لیگ برتر – 56 گل زده و 16 گل خورده با تفاضل گل مثبت 40
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 3 لیگ
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Carlos Tévez با 21 گل در لیگ
4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
60 گل زده و 33 گل خورده
5 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در این فصل و فصل قبل :
فصل قبل : 1-2 بازنده در اولترافورد و 0-0 در ورزشگاه سیتی
همچنین در مسابقه ی اول فصل تحت عنوان کامیونیتی شیلد منچستر 3 بر 2 پیروز شد
بازی دو تیم در دور رفت لیگ برتر با نتیجه 6-1 به سود سیتی خاتمه یافت
6 – کاپیتان :
Vincent Kompany با 28 سال سن که از سال 2008 در این تیم بازی می کند .
7– مربی :
Roberto Mancini با 46 سال سن از سال 2009 هدایت سیتی را بر عهده دارد
آمار بازی ها در اف ای کاپ :
8 بازی : 5 برد برای یوناتد - 3 برد برای سیتی - 15 گل زده برای یونایتد و 10 گل زده برای سیتی
بازیکنان قابل دسترس دو تیم :
Man City (from): Hart, Richards, Zabaleta, Lescott, Kompany, Savic, Kolarov, Clichy, Johnson, Milner, De Jong, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko, Onuoha, Pantilimon.
Man United (from): De Gea, Lindegaard, Amos, Rafael, Ferdinand, Evra, Jones, Fryers, Cole, Carrick, Valencia, Park, Gibson, Anderson, Nani, Giggs, Rooney, Welbeck, Berbatov, Hernandez, Diouf, Keane.
mufctalk.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
همونطور که گفتم برادران توره(یحیی تورو و کولو توره) به خاطر حضور تو اردوی تیم ملی کشورشون نمیتونن بازی کنن.
من میگم کارمون تا حدودی راحت تره چون یحیی توره نقشش توی سیتی خیلی حیاتیه و با نبودش سیتی کار سخت تری مقابل ما خواهد داشت ولی هنوز هم قوی هستند.
احتمالا نایجل دی یانگ جای یحیی توره بازی میکنه. حتما میدونید که دی یانگ خیلی خشنه و بازیکنای منچستر میتونن رو اخراجش کار کنن
لطفن شما هم نظرتون رو بگید
زنده باد منچستریونایتد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)