Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1044

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Ferguson
    بازیکن محبوب
    VanDerSar,Beckham,King7,Berbatov,Giggs,Casillas
    اسم واقعی شما
    Hossein

IranManUtdRealMadrid

تشکر ها
    361
    تشکر شده 301 در 63 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 نمایش پست ها
    داداش می دونی چرا فرگسن بیشتر با بازیکن های جوون کار کرده؟چون سنش بیشتره مدت مربیگریش خیلی بیشتر مورینیو هست.
    مورینیو وقتی می بینی در رئال همش ستاره می خره وضع باشگاه رو نگاه می کنه و با توجه به باشگاه خرید می کنه.

داداش اتفاقا تیم ما از لحاظ مالی خیلی خوبه حتی همین الان می تونه راحت مسی رو بخره هم رونالدو رو ولی خود فرگی بازیکن نمی خره.
    به فرگی گفتن مسی یا رونالدو؟گفت رونالدو رو به مسی ترجیح می دم و اگه بخواد برگرده تنها واسه رونالدو پول خرج می کنیم.
    قبول دارم که باشگاه ما خر پوله.اما به نظرت با این همه بدههی که گلیزر ها بالا آوردن توان اینو دارن که 70-80 میلیون یورو حداقل پول بدن واسه رونالدو.این مسلمه که فرگی نمیخواد ستاره بخره و پول خرج نمیکنه.اما من فکر میکنم یه جورایی هم داره مراعات گلیزر هارو میکنه.اول سال مبلغ بدهی هامون یادته؟مشکل اصلی ما هوادارا با گلیزر ها هم همین بدهی بالا آوردناشونه.وگرنه ما چه مشکلی با اونا داریم؟
    بازم ممنون
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.

We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever

2. 4 کاربر از پست مفید edwin HP تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)