به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
منم تقريبا با اينا موافقم.در كل ما الان با 3تا بحران اصلي طرفيم:
1-كمبود بازيكن،مخصوصا بازيكنايي كه كمي پخته تر از جوونامون باشن.
2-يك ميانه افتضاح،كه حداقل به 3خريد برايه درست كردنش نياز داريم،اين كرك هم كه حسابي كفر منو درآورده.![]()
3-ادوين كجايي؟!!واقعا دخيا يا اين دروازهبانايه ديگه بدرد نيمكت نشينيه منچستر ميخورن،نه اينكه بيان يونايتد فيكس شن.ما بايد لوريس يا آكينفيف بگيريم،اون نوير....هم كه .....
به هر حال بايد شكست و قبول كنيم و...
با اينهمه بازم:WE ALL FALLOW MAN UNITED...
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این شکست زنگ هشدار برای منچستر بود و مطمئنم بازی بعدی سیتی رو شکست میدیم من به فرگی ایمان دارم ...........داداش راست گفتی دروازبان خوب نداریم ولی اینا آینده یونایتد هستند و مطئنم یه روز جزو بهترین ها میشن ...الان پست دروازبانی شده مثل سال هایی که تیم هاوارد وفابیان بارتز تو گل بودن هر لحظه ترس از گل خوردن داشیتی ولی این دخیا فصل بعدو ببین چه پیشرفتی کرده اینو مطمئنمwe are united
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم یه باخت دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ناامید کننده بود![]()
خدا چرا تو این شرایط که نیاز به برد داریم، هی میبازیم![]()
درباره این بازی که هیچی نمیتونم بگم چون واقعا به جز گیگز هیچکدوم رو فرم نبودن.
چیزی که کفرم رو درمیاره اینه که هرناندز خیلی تو آفسایدهاعصابمو خورد کرد. دیشب چند دقیقه اومد تو بازی و چندین بار رفت تو آفساید.
اما راجع به بازی سیتی.اگه اشتباه نکنم بازیکن های آفریقایی سیتی باید برن جام ملت های آفریقا. درست نمیدونم.ولی خدا کنه اینجور باشه چون اونوقت سیتی یحیی توره و کولو توره رو از دست میده. تازه گرت بری هم که به خاطر کارت قرمز بازی لیورپول محرومه چون تو انگلیس هرکی اخراج بشه از سه بازی آینده تو همه ی رقابت های انگلیس محرومه (فکر کنم)
خلاصه اگه اینطور بشه خیلی عالی میشه
من اطلاع درستی از مصدومین ندارم اگه یکی از دوستان میدونه بگه.
اگه اسمالینگ برسه که خیلی خوب میشه.میتونیم اسمالینگ رو بزاریم کنار فردیناند دفاع وسط و جونز بره دفاع راست. چون به نظرم جونز واسه دفاع راست خیلی خوبه. خوب نفوذ میکنه.
اگه اشلی یانگ هم برسه خیلی خوب میشه
ایشالا که ببریم![]()
داداش غمت نباشه.سوتی رو میبریم.خوش بین باشین.ما کلورلی رو داشته باشیم تمومه.فقط یه هافپک خلاق مثه اون کم داریم.
چندتا نکته هست باید بگم:
1.اندرسون خیلی خوشگل شده بود.
2.هرناندز نقش عنایتی رو ایفا میکرد(از 30 دقیقه 36 دقیقش رو تو آفساید به سر میبرد)
3.جونز بهترین بازیکن منچستر بود به نظرم.
4.رونی به یه ریکاوری اساسی نیاز داره.
5.دروازه بانامون مطمئن باشین عالی میشن.
6.لیندگارد رو هیچ کدوم از گلها مقصر نبود.
7.دمبابا عالی بود.
اینم تازه ترین لیست مصدومین یونایتد که لحظه به لحظه هم بهشون اضافه میشه.دیروز 8 نفر بودن امروز 9تا:
جای بسی اشک ریختن است.
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
دوستان گل سلام
توضیحات رو همه ی دوستان دادند.یه چندتا نکته راجب گل هاییی که خوردیم و بازی که تو این چند هفته میکنیم باید بگم.
1.روی گل اول کسی رو نمیشه مقصر بدونیم.شروع فوق العاده ی کرول کل خط دفاعمون رو بهم ریخت.لیندگارد هم انصافا کاری نمیتونست بکنه.
2.گل دوم هم که اونقدر زیبا بود که جای بحث نداره و بازم نمیشه مقصر پیدار کرد.
3.گل سوم بازم رو شروع مجدد عالی کرول شکل گرفت.هم لیندگارد و هم جونز بهترین کارو کردند.(یعنی تصمیم داشتن که بکنند)لیندگارد خیلی خوب تشخیص داد و به طرف مهاجم نیوکاسلی ها رفت.اگه توپ از جونز رد میشد مطمئنا گل میشد.مهاجم حاضر بود.اما لیندگارد به طرفش رفت اگه توپ از جونز رد میشد اونو میگرفت.اما جونز اونم مهاجم حریف رو دید و سعی کرد که ریسک نکنه . توپ ازش عبود نکنه.یکم تو محاسباتش بد عمل کرد و وگرنه توپ رو درمیاورد.البته همین جا فرق یه مدافع جوون با یه مدافع باتجربه مشخص میشه که تو اون لحظه که فرصت کمی برای تصمیم گیری وجود داره بتونه تشخیص بده که توپو باید با پا دور کنه یا با سر.ارتفاع توپ کم بود و اگه یه مدافع باتجربه جای جنز بود حتما با پا دورش میکرد.در کل دیشب جونز عالی بود.
4.اگه توجه به بازی های یونایتد تو این فصل کرده باشین به خوبی میتونین این بازی های بد رو درک کنین.اوایل فصل ما با دو هافپک خلاق و سرعتی و عالی کار میکردیم.یعنی اندرسون و کلورلی.تا هفته ی 7-8 که اگه اشتباهع نکنم والنسیا مصدوم بود.تا اون موقع اکثر حملاتمون از وسط و توسط کلورلی و اندرسون پایه ریزی میشد و گه گداری هم نانی و یانگ بهشون توپ میرسید و خوب کار میکردن.یعنی ما از سه طرف روی دروازه ی حریف حمله میکردیم.اما با مصدومیت های پی در پی کلورلی و اندرسون افت بدی کردیم.با اومدن والنسیا و مصدومیت یانگ و حضور کریک و گیگز در میانه زمین.گیگز که همیشه عالی بوده و الانم خیلی بهمون کمک میکنه.اما کریک.واقعا افتضاحه.درواقع تیم نمیتونه بهش اعتماد کنه که بهش اجازه ی پیشروی و پایه ریزی حملات رو بدن.پس همه ی حملات ما به سمت راست و توسط والنسیا صورت میگیره.تیم ما به علت نداشتن هافپک های خلاق خودش طراوت اول فصل رو نداره.و اکثر حملات از یه طرفه.
مظمئن باشین با امودن کلورلی و هماهنگی دوبارش با اندرسون همه ی مشکلات ما حل میشه.
5.نکته ی بعدی راجب دو دروازه بانمونه.دخئا که نمیشه ازش انتقاد کرد.چون هنوز 20 سالشه و تو همین سنم قابلیت هاشو ثابت کرده.رشد دروازه بان از 30 سالگی به بعد شروع میشه.مثه کاسیاس،بوفون،وندرسار و کان و خیلی های دیگه.اما لیندگارد.هم استیلش و هم بازی با پا و سرعت عملش خیلی خوبه.برخلاف بعضی ها من میگم دروازه بان قال اعتمادیه.و به نظرم باید بهش بیشتر میدون داد.
به امید موفقیت های یونایتد
زنده باد سرالکس کبیر
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
درمورد بحث جانشینی فرگوسن که داداش سعید پیش کشید باید بگم بهترین جانشین مورینیوست.
اونایی که میگن مورینیو سبک بازیه ناجوری داره باید بگم خودشون غیر مستقیم دارن به ما میگن که از فوتبال هیچی حالیشون نیست.
تجربه ی مورینیو درانگلیس بیشترازز گواردیولاست.دوفصل رویایی رو درچلسی گذرونده.تیم های انگلیسی رو مورینیو از کف دستشم بهتر میشناسه.حالا بازم میگن گواردیولا.به قول کارشناس روزنامه مارکا گوادیولا چون میترسه تو تیمی غیراز بارسلونا نتونه موفقیاتشو تکرارکنه تو بارسا مونده بازم چون میترسه فصلی پیش رو شوموفق نباشه مثل مربیان بزرگ قرارداد چندین ساله نمیبنده و درآخر هرسال قراردادشو تمدید میکنه(اگه یک فصل موفق نباشه تمدیدی هم درکارنیست).برای اینکه بگیم گواردیولا مربی بزرگیه خیلی زوده چون ایارش درخارج از بارسلونا مشخص میشه یااینکه مثل فرگوسن بطور طولانی مدت دریک تیم بمونه و درمدت 25 سال فقط موفقیت بیاره درحالی که گواردیولا 21 سال با فرگوسن فاصله داره.ولی مورینیو با رفتن به تیم های مختلف ایار خودشو نشون داده.فرگوسنم که میگین همچین با بازیکنان خیلی جوون کار نمیکنه ها ویدیچ وفردیناند و رونی و اورا رو شما همچین جوون و خام حساب نکنین و نگین مورینیو نمیتونه با جوونا کارکنه تو منچسر هم بازیکن باتجربه وجود داره.و از 11 بازیکن فیکسش 4 تاش باتجربه اند.مورینیو هم رابطه ی خوبی بافرگوسن داره و از موقعی که چلسی رو ترک کرد دوست صمیمی فرگوسن بوده. خود فرگوسن بارها گفته مورینیو رو به گواردیولا ترجیه میده اما گویا رسانه های انگلیسی دوست دارن یه چیز دیگه تحویل مردم بدن.
درمورد بازی دیشب هم باید بگم حریفو دست کم گرفتیم.همچنین فیل جونز هم دیگه داره شورشو درمیاره این دومین گل به خودی در این فصل بود.بسه دیگه مسخرشو درآورده.بااین بازی احتمالا یک شش تایی دیگه هفته ی بعد درراهه.فرگوسن باید یک فکر اساسی بکنه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 01-05-2012 در ساعت 15:11
بچه ها همین الان شنیدم که منچستر 3 تا از نیوکاسل خورده . تا چند دقیقه تو شوک بودم باورم نمیشد
نمیدونم منچستر چش شده تو اینه چند بازی . راستی دیشب رونی و نانی بازی کردن یا بازم از یه بازیکن دیگه استفاده کرد
بازم از این منچسترسیتی عقب افتادیم![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
Just Real Madrid & Man Utdl
خوب هفته ی بعد که سیتی رو ببریم یک انتقام داغ از سیتی گرفتیم.
منم تبریک میگم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ترکیب بازی دیشب مقابل نیوکاسل(نانی و رونی هم بودن)
کم کم دارم نا امید میشم ولی این تیم منچستره بازی بعدی درست میشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)