به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
داداش اینم لینک بازیکنان جوان تیم و اصلی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود بر شرفت جکی
داداش
از بین این اسم هایی که دادی نبودن
اسم دقیقشو یادم نیست(فک کنم تو اسمش یه سیلوا داشت)
اما مطمئنم از اینها هم نبود
شایدم الان قرضی رفته یه تیم دیگه یا هم که از همین الان تیم های دیگه دزدیدنش
یه روز خوب میاد ...
سلام
آرسن ونگر امسال خیلی محتاط عمل میکنه
طوری که الان دیگه خیلی کمتر ریسک میکنه تا تغیر سیستم بده بازیکن جدید بذاره تو تیم.
الان یه نمونش همین آرشاوین کافیه 3 تا بازی فیکس بازی کنه تا همون آرشاوین مقابل لیور پول بشه اما چون بازیها خیلی فشرده و حساس هست نمیتونه ریسک کنه و آرشاوین رو بذاره تو زمین.از اون طرف هم نمیدونم چرا آرون رمسی با اینکه فوق العاده بد بازی میکنه چرا به روسیچکی و بنایون ترجیح میده.هر موقع بنایون و روسیچکی با هم بازی کردن به تیم کمک کردن و خیلی خوب بازی کردن اما دلیل بازی نکردنشون رو نمیدونم.
تو این بازی اخیر که کوکلین خیلی خوب کار کرد تو بازی هایی که چمبرلین بازی کرد عالی بود اما اثری ازشون تو تیم نیس.
یا میاچی که می گفتن حرکاتش مثل مسیه یا اینکه می گفت با اومدن پارک یه کلاس خوبی به حمله میده اما اصلا بازی نمیکنه.
یه نمونه دیگه اونم چاماخ که ستاره تیم سابقش بوده میاد آرسنال بخاطر اینکه کم بازی میکنه میره تو بحران و تمرکزش رو کامل از دست میده.
ونگر باید یکم به ون پرسی استراحت بده تا دوباره مصدوم نشه .
بی صبرانه انتظار میکشم تا جک ویشلر متعصب آرسنالیها بیاد چون خیلی بهش احتیاج داریم![]()
من یک توپچی هستم عقب باستید
سلام ميلاد خوشم اومد..البته سلامم به همه ي بچه هاس چون يه مدت نبودم و يه سري جديد هم اومدن كه از صميم قلب بهشون خوش اومد ميگم و اميدوارم يه تيم مجازي آرسنالي خوب باشيم!!كه حتما هم هستيم چون همه آرسنالي ي ي ايم..سلام
آرسن ونگر امسال خیلی محتاط عمل میکنه
طوری که الان دیگه خیلی کمتر ریسک میکنه تا تغیر سیستم بده بازیکن جدید بذاره تو تیم.
الان یه نمونش همین آرشاوین کافیه 3 تا بازی فیکس بازی کنه تا همون آرشاوین مقابل لیور پول بشه اما چون بازیها خیلی فشرده و حساس هست نمیتونه ریسک کنه و آرشاوین رو بذاره تو زمین.از اون طرف هم نمیدونم چرا آرون رمسی با اینکه فوق العاده بد بازی میکنه چرا به روسیچکی و بنایون ترجیح میده.هر موقع بنایون و روسیچکی با هم بازی کردن به تیم کمک کردن و خیلی خوب بازی کردن اما دلیل بازی نکردنشون رو نمیدونم.
تو این بازی اخیر که کوکلین خیلی خوب کار کرد تو بازی هایی که چمبرلین بازی کرد عالی بود اما اثری ازشون تو تیم نیس.
یا میاچی که می گفتن حرکاتش مثل مسیه یا اینکه می گفت با اومدن پارک یه کلاس خوبی به حمله میده اما اصلا بازی نمیکنه.
یه نمونه دیگه اونم چاماخ که ستاره تیم سابقش بوده میاد آرسنال بخاطر اینکه کم بازی میکنه میره تو بحران و تمرکزش رو کامل از دست میده.
ونگر باید یکم به ون پرسی استراحت بده تا دوباره مصدوم نشه .
بی صبرانه انتظار میکشم تا جک ویشلر متعصب آرسنالیها بیاد چون خیلی بهش احتیاج داریم
ميلاد با نظرت در مورد آرشاوين كاملا موافقم
اما بازيكنهايي كه خوب بازي ميكنن و بازيشون نميدن:بعضي از مربيها از اين دست بازيكنها ابزاري براي تهديد بازيكنهاي فيكس استفاده ميكنن كه موفق هم ميشن !نامردا خوب عقلشون كش ميده!
دليل2:شايد اين بازيكنها جايي در تاكتيكهاي ونگر نداشته باشن (البته هر بازي از بازيكنهاي خاصي استفاده ميكنه ،دور برگشت ميتونيد شاهد حضور همون بازيكنها يي كه دور رفت مقابل اين تيم ها بازي كردن!)
آرسنال مثل هميشه تيمه جوني داره كه تامين كننده بازيهاي خوب الان و قهرمانيهاي آينده باشند!آرسنال باشگاه خاصيه.. واقعا جك داره مياد؟؟!
واي هانري داره برميگرده انگار تازه دارم زندگي ميكنم ونگر گفته هنوز هانري تاثير گذاره![]()
آرسنالي شدم فقط به خاطر هانري طرف هانري شدم چون زير دست زيدان بود هانر ي از آرسنال رفت و من هم آرسنالي موندم و خواهم موند
با هانري نميدونم آرسنال چطوري ميشه پيش بيني هم نميكنم كه فقط با پيراهن آرسنال تو زمين ببينمش![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام ممنون بابت خوش آمد گویی (متاسفانه اسمت رو نمیدونم)
با نظرت تا حدودی موافقم اما بازیکنی که میزاری روی نیمکت باید ازشون به بهترین شکل استفاده کنی.
نمیشه گفت که فقط برای تهدید برای بازیکنای زمین.
من بازی میاچی رو زیاد دیدم فوق العادس یه بازیکن سرعتی و تکنیکی.
چمبر هم خیلی میتونه تو تیم تاثیر گذار باشه.
به نظر من دلیل اینکه ونگر به این بازیکنا بازی نمیده اینه که امسال خیلی تحت فشاره هم هوادارا هم رسانه ها باری همین قدرت ریسک پذیریش اومده پایین چون سابقه ای که از ونگر ما سراغ ذاشتیم این بود که تئو 18 ساله رو میذاشت تو زمین سسک 18 ساله رو میذاشت تو چون اعتماد داشت.
اینی که میگی تهدید واسه بقیه بازیکناس رومن قبول ندارم چون این شاید باعث مصدومیت بازیکنای اصلیمون بشه اینو میشد تو خستگی مفرطی که تو بازی فولام از بازیکنای آرسنال دید.
جک تا اونجا که من میدونم حدود 30 روز دیگه بر میگرده یعنی 1 ماه از حضور هنری تو آرسنال تا اون موقع گذشته.
=====
یه چیز دیگه ای که طرفدارای آرسنال رو آزار میده مصدومیت های طولانی مدته
نمیدونم مشکل از کجاس اما تا اونجایی که من میدونم مربی بدنساز آرسنال مربی تیم راگبی اما همیشه شاهد این مصدومیت ها هستیم
آخریش هم سانیا و سانتوس.
الانم که ورما مصدومه که 3 بازی مصدوم بازی منچستر هم تو حاله ای از ابهامه.
اما جدا از اینا امسال جدول بد جوری بوی قهرمانی آرسنال میده امسال علیرغم اینکه خیلی ها قطع امید کردن از تیم و قهرمانی اما من از همون اول هم امید داشتم امیدوارم که این امید به قهرمانی تبدیل بشه![]()
ویرایش توسط MiladTiTAN : 01-06-2012 در ساعت 01:51
دوستان سلام شرمنده نمیدونستم اینو کجا بگم.
کسی اینجا تو فرام هابیوری عضو هست.کانون رسمی ارشنال تو ایران که چند وفتیه برای من نمیاد بالا فرامش.
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
متاسفانه گاهي اوقات فوتبال اينجوريه و تصميميه كه مربي ها ميگيرند اما به اين ختم نميشه چون حتما از اين بازيكنها استفاده ميكنه و خودت هم كه گفتي بازيكنهاي تاثير گذاري هم هستن ! و بازيكنهاي اصلي هم اينقدر خسته نميشن چون تازه وسط فصلهبا نظرت تا حدودی موافقم اما بازیکنی که میزاری روی نیمکت باید ازشون به بهترین شکل استفاده کنی.
نمیشه گفت که فقط برای تهدید برای بازیکنای زمین.
من بازی میاچی رو زیاد دیدم فوق العادس یه بازیکن سرعتی و تکنیکی.
چمبر هم خیلی میتونه تو تیم تاثیر گذار باشه.
به نظر من دلیل اینکه ونگر به این بازیکنا بازی نمیده اینه که امسال خیلی تحت فشاره هم هوادارا هم رسانه ها باری همین قدرت ریسک پذیریش اومده پایین چون سابقه ای که از ونگر ما سراغ ذاشتیم این بود که تئو 18 ساله رو میذاشت تو زمین سسک 18 ساله رو میذاشت تو چون اعتماد داشت.
اینی که میگی تهدید واسه بقیه بازیکناس رومن قبول ندارم چون این شاید باعث مصدومیت بازیکنای اصلیمون بشه اینو میشد تو خستگی مفرطی که تو بازی فولام از بازیکنای آرسنال دید.
به نظرم ونگر نيم فصل دوم بيشتر از بازيكنهاي جوونش استفاده كنه ونگر هميشه اين كارو ميكنه!
راست ميگي چرا مصدوميت زياد شده ؟!
هانري هم قراره جلو ليدز بازي كنه مطمئن بودم برميگرده سسك هم برگشتنيه از قيافش معلومه هنوز به ياده آرسناله و خودش هم اعتراف كرده!
هايبر ي هميشه يه چيزيش ميلنگه ولي سايت كامليه
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
هانری برگشت .
اما هیچ موقع دوست ندارم سسک برگرده مخصوصا با اون مصاحبش
همه کاره تیم بود همه کاره
اما متنفر شدم ازش وقتی میاد رسما مصاحبه می کنه میگه من سال آخر هیچ انگیزه ای برای بازی و رهبری تیم نداشتم این رسما یعنی کم کاری توی تیم و خیانت به باشگاه
هنری هم وقتی رفت بارسا یه مصاحبه کرد و گفت که بخاطر قدمت ورزشگاه نیوکمپ و هوادارا ش اومدم بارسا
اما یه فرق بزرگی که هنری داره اینه که خیلی از جامهای آرسنال وقتی که هنری بود رو مدیون هنری هستیم
یه جورایی دینشو ادا کرد با اون 226 گلی که زد اما سسک توی هر بازی بزرگی که ما داشتیم اولین کسی که دست و پاشو
گم می کرد کاپیتان اون روزای آرسنال بود .
سسک به بدترین شکل رفت آرسنال می گفت 40 میلیون بارسا می گفت 35 که سسک برای اینکه بره 5 میلیون رو قرار شد سالی یک میلیون برگردونه به باشگاه این یعنی یه توهین بزرگ به آرسنال که بخشودنی نیست حد اقل برای من بخشودنی نیست.
تو این مصاحبه آخرش گفته که اگه یه روزی مجبور به ترک باشگاه بارسا بشم شاید برگردم آرسنال .واقعا این حرف خیلی بده.
مطمئنم که به سرنوشت بقیه کسایی که از آرسنال رفتن دچار میشه.
-------------
در مورد هایبوری باید بگم که همونطور که دوستمون گفت در حال تغییر سرور هستند و به زودی مشکل حل میشه
میلاد جان باهات کاملا موافقم ارسنال جاب ادمای نامرد نیست.
هانری چیز دیگست اصلا با سسک قابل مقایسه نیست.ششک یه بچه سسول بود رفت دیگه.عقده جام.
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)