به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
اره مرتضی
این قد کمبود داریم که نگو
بچه ها نظرتون درباره ی میلان چیه؟
یه روز خوب میاد ...
بدون تعصب میگم میتونیم میلانو ببریم و من شانسه خودمونو بیشتر میدونم
1.چون تو نیم فصل خریدای خوبی داشتیم و خواهیم داشت
2.بازی برگشت تو زمینه خودمونه
3. مصاف حذفی قبلو ما بردیم در مقابل میلان
4. ونگر خودشم گفته که بازی با تیمای ایتالیایی خیلی خوب بلده
ولی باید حمله این تیمو مهار کنیم و باید پرسه شدیدی به خصوص تو بازی رفت داشته باشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط اینو میتونم بگم که امکان نداره در مقابلم ما بتونن کاری کنن در امارات که امکان نداره ببرن ولی تو بازی اول تو سنسیرو شاید بتونن مساوی کنن البته مثل سال قبل داور عشقش نکشه که برداره به ونپرسی قرمز بده و بندتنر هم بهترین موقعیت رو خراب کنه البته امسال تو تیم نیست راحتیم ولی اینو هم بگم که تو 76 درصد بازی هایی که بندتنر تو بازی حضور داشت ارسنال بازی رو برده
ولی خدایی تو دنیا کدوم بازیکن میتونه مثل روجیسکی بیرون پا سانتر کنه
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بعدیمون با لیدز یونایتد در جام حذفی داریم و توی ورزشگاه اماراته و کارمون خیلی راحته و میبریمش
اما نظر من درباره ی میلان:
یکم میترسم اما یه حسی هم میگه میبریم
نمیدونم
یه روز خوب میاد ...
خداییش من از روسیچکی خیلی خوشم میاد اما حیف که بازی بهش نمیرسه
به هر حال ونگر مربیه و از ما بهتر میدونه کیو بازی بده![]()
یه روز خوب میاد ...
به نظرم بازم میلان جلوی ما کم میاره ... درست بازیکنای ما نسبت به اونا تجربه کمتری دارن
ولی فکر کنم بازیکنای ما هم زیاد کم تجربه نباشن و به اندازه کافی اون تجربه لازم رو کسب کرده باشن
خوب میلان تیمی نیست که به راحتی به تیمی باج بده و اینو جلوی بارسلون هم نشون داده
ولی مطمئا باشید ما کار رو تو همون سن سیرو تموم میکنیم
من امید زیادی به چمپیونز دارم - به امید موفقیت آرسنال
بچه ها شنیدم تو تیم جوانان آرسنال یک بازیکن هست که خیلی باحاله
یعنی تو تکنیک مث رونالدینهو و خلاصه خیلی بازیکن خوبیه و الان هم فک کنم 16 سالش باشه
شما هم شنیدین؟
اگه این خبر درست باشه وای....
پس باید منتظر آرسنال چند سال دیگه باشیم
البته اگه اینها هم از ارسنال نرن
این جور که بوش میاد خیلی بازیکنای خوبی داریم تو جوانان آرسنال
نظرتون چیه؟
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)