به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
داداش در بعضی موارد باهات مخالفم.
داداش سبک مورینیو ناجور نیست.
درسته فقط به برد فکر می کنه ولی به بازی زیبا هم فکر می کنه.درسته چندین بار در الکلاسیکو باخت و بازی زیبایی رو به نمایش نگذاشت دلیلش استرس بازیکنان بود.
بازی های رئالو نگاه کن بیبین چه بازی زیبایی رو به نمایش می گذارند.که واقعا دیدنیه.
مخصوصا بازی رونالدو بنزما و اوزیل.
داداش درسته الان مورینیو داره با ستارگان رئال کار می کنه.ولی از وقتی اومده بازی رئال از این رو به اون رو شده و توانست هماهنگی که بین بازیکنان وجود نداشت رو به وجود بیاره. و با رکورد کهکشانی های 1 مساوی کنه یعنی 15 برد پیاپی.
در ضمن مورینیو تو اینتر به همون اندازه که فرگسن ستاره داره مورینیو هم داشت.
داداش رونالدو وبنزما و آلونسو در رئال بزرگ شدن؟ این سومین فصله که در رئال هستن.
داداش مورینیو استاد ساختن بازیکن و بازیکن هایی که افت کردنه همین مثل فرگی بازیکن شناسه.
اشنایدر وقتی از رئال رفت افت کرده بود و وقتی به اینتر مورینیو رفت مورینیو از همون روز اول به اوج رسوندش.همون روزی که اشنایدر رفت اینتر فرداش فکر کنم با یوونتوس بازی داشت و اشنایدر به اوج برگشت و بهترین بازیکن زمین بود.این اوج اشنایدر تا زمانی ادامه داشت که مورینیو در اینتر بود وقتی مورینیو رفت اشناید مثل یه بچه گریه کرد و دیگه تاالان نتوسته بدرخشه.
خوب اومد رئال:
وقتی اومد رئال کاکا افت کرده بود بنزما همین طور رونالدو هم بخاطر مصدومیت ها کمی افت کرده بود هیگواین هم که دیسک کمر داشت باید می رفت عمل کنه.
اولین فصل حضورش که کاکا همش مصدوم بود.
مورینیو بنزما رو به اوج رسوند طوری که یکی از مثلث رئال شد. و اون فصل تاالان جز بهترین بوده.سال قبل بنزما بخاطر مورینیو بهترین بازیکن فرانسه شد.
رونالدو هم که خودت می دونی چه رکوردی ثبت کرد.
کاکاو هیگواین هم که بخاطر عملش افت کرده بود رو به اوج رسوند.
راستی دیماریا و اوزیلی که هیچکس نمی شناختشون مورینیو به رئال آورد و در رئال به دنیا معرفشون کرد استعدادشون رو به دنیا نشون داد.
مورینیو بارها گفته آرزو دارم مربی یونایتد بشم.
آیا این مورینیو نمی تونه منچستر رو مثل فرگی موفق کنه؟جواب بله هست.
به نظر من بهترین گزینه مورینیو هست.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 01-03-2012 در ساعت 22:53
به شدت باهات مخالفم آقا سعید
یه تذکر دوستانه: وقتی داری جواب طرفدار تیم دیگه رو میدی نباید از کلمات <له کرد و ...> استفاده کنی.
از پورتو شروع کنیم: مورینیو با پورتو به دنیا معرفی شد. به خاطر اینکه مورینیو تونست اون رو قهرمان اروپا کنه. شما همه چیز رو که یادته پس بهتره که این رو هم به یاد بیاری که اون بازی تو الدترافورد گل سالم اسکولز پذیرفته نشد و داوری به سود پورتو بود که تونست یونایتد رو حذف کنه و بعد قهرمان بشه!
چلسی: زمانی که مورینیو اومد یه چلسی هم بازیکنای بزرگی خرید.فکر میکنی چرا اسم رومن آبراموویچ سر زبون ها افتاد؟ معلومه به خاطر خریدهای هنگفتش بود وگرنه تازگی ها که بازیکن شاخصی نخریده. پس چلسی بی ستاره نبود و تیمی پر از ستاره بود.در ضمن تو اون فصل هم که اومد چلسی خیلی بازیکنای منچستر مثل رونی و رونالدو تازه اومده بودن به یونایتدو زیاد معروف نیودن و کسایی مثل ون نیستروی فکر کنم تو همون فصل رفتند.
اینتر:فصل اول که رفت اینتر چیکار کرد؟؟؟؟ فصل اول اون کار خاصی نکرد فکر کنم فقط تونست لیگ رو به دست بیاره.
گیریم که جام حذفی رو هم به دسا اورده باشه ولی تو اروپا چی؟؟؟ تو همون مرحله اول حذفی به یونایتد خورد و شانس اورد که نو ورزشگاه خودشون 5،6 تا نخورد! هنوز توپی که گیگز،رونالدو و .... از دست دادن یادم نرفته. بازی برگشت هم الترافورد 2-0 باخت. اما فصل بعدش که رفت اتوئو و میلیتو و موتا ولوسیو و... اینا رو خرید تونست حرفی برا گفتن داشته باشه.اگه اشتباه نکنم اسنایدر رو هم تو فصل دوم اورد اینتر. با این همه خرید توی فصل دومش چلسی رو به سختی تونست حذف کنه.واقعا شانس اورد خیلی. بازی رفت که چلسی واقعا سرتر بود(هنوز پشت 18 دروگبا یادمه) بازی برگشت هم که روی ضد حمله تونست گل بزنه بازی کلش در اختیار چلسی بود موقعیت های زیادی رو هم از دست داد. مرحله بعدی خورد به زسکا، اون واسه خودت. اما بازیش با بارسا. خوبه آدم همیشه جانب انصاف رو رعایت کنه داش سعید. تو اون بازی اولا یه پنالتی واضح روی دنی آلوز گرفته نشد! ثانیا گل سوم اینتر کاملا آفساید بود.با اینکه هر بازی واسه خودش داستان جدایی داره ولی این دو تا به روی اون اخراج تباگو موتا تو بازی برگشت که قبول دارم با بی انصافی اخراج شد. تو دقیقه های آخر بازی اینتر - بارسا تو نیوکمپ هم بارسا یه گل زد که داور قبولش نکرد. پس اینتر با داوری رفت فینال و قهرمان شد. البته تو این سال ها رسم شده تیم ها با داوری میرن بالا و قهرمان میشن مثل همین بارسا!
رئال:فصل اولی که مورینیو اومد رئال وضعیت اینقدرها هم که میگی بد نبود.دو سه تا مصدومیت کوچیک بود بقیه بازیکنا رئال سالمتر از الان بودن. فقط مصدومیت کاکا بود که با اومدن اوزیل و خدیرا و... حل شد. راستی باانصاف اوزیل و خدیرا که تو میگی مورینیو به دنیا معرفیشون کرده توی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی کاملا مطرح شدن. حتی همون دی ماریا بعد اون بازی های خوبش واسه آرژانتین توسط رئال خریداری شد.به هر فصل اول توی لالیگا که خیلی بد بود.سال قبلش پیگرینی تونسته بود با اختلاف 4 تا دوم بشه ولی سال بعدش که مورینیو اومد اختلاف بین تیم اول و دوم بیشتر شد(در ضمن 5-0 معروف هم تو فصل اول بود)فقط تونست تو جام حذفی قهرمانش کنه انصافا تو اون بازی اگه از نیمه دوم فاکتور بگیریم جلو بارسا تا حدودی بهتر بودن.تو لیگ قهرمانان هم داور همه چیز رو خراب کرد
واقعا معلوم نبود اگه په په اخراج نمیشد بازی چی میشد.تو فصل دوم هم که اولش با واگذاری یه جام دیگه به بارسا همراه بود.ولی بعد اون تا حالا خیلی خوب بودن که با این همه ستاره باید هم اینطور باشه.
تو این الکلاسیکوی قبلی:هیچی درباره این بازی نمیتونم بگم فقط همینو بگم که منچستر با مشتی بچه و پیرمرد تو بازی فینال اروپا تو زمین بی طرف 3-1 باخت رئال هم با این همه ستاره تو زمین خودش 3-1 باخت! واقعا حرس آدم درمیاد قبول داری؟؟؟؟؟ این که میگی رئالی ها پرس کردن نمیزاشتن بارسا 4 نا پاس سالم بده کاملا اشتباهه.بارسا به خاطر این تو اولای بازی بد بازی کرد چون ثانیه 19 گل خورد.هرتیم دیگه باشه همینطور میشه. آقا سعید تو میگی گل بارسا شانسی بود پس گل رئال چطور بود؟ آهان حتما پرس کردند! همه میدونن گل رئال رو اشتباه والدس بود قبل از این هم از این اشتباهات زیاد کرده همه هم میدونن.
اما در مورد جوون گرايی و رابطه با بازيكنان:مورینیو هیچ وقت جوون گرایی نداشته دلیل هم داره که آخر حرفام میگم. اگه میگی جو کول اشتباهه چون جو کول از اول هم ستاره بود وگرنه شماره 10 رو بهش نمیدادن. مثلا رونی اول که اومد شماره 8 رو دادن بهش و بعد که بازیکن کاملی و خوبی شد شماره 10 رو بهش دادن.درباره اوزیل هم که قبلا گفتم. کلا مورینیو تو هیچ بازیی از تیم های پایه استفاده نکرده من یادم نمیاد ولی گواردیولا پدرو رو خودش معرفی کرد همینطور تیاگو و کوئنکا و.... . گواردیولا تونست یه مدافع خوب پرورش بده. اوریول رومئو که الان دفاع ثابت چلسیه. این که گفتی مورینیو اسنایدر و ملیتو و ... احیا کرده اشتباهه. اسنایدر همیشه جز بهترین های دنیا بوده و مورینیو اونو به دنیا معرفی نکرده. میلیتو هم توی یه تیم دیگه ایتالیایی به دنیا معرفی شد و بعد مورینیو رفت خریدش داداش.
الان که میبینی مورینیو و فرگی تعارف تیکه پاره میکنن و از همدیگه تعریف میکنن واسه اینه که توی یه لیگ نیستن و با هم رقابت خاصی ندارن. فقط تو اروپا رقابت دارن که فعلا ما حذف شدیم. اگه یادتون باشه زمانی که مورینیو تو چلسی بود دوتاشون به خون همدیگه تشنه بودن ولی الان 4،5 سال میگذزه الان داره از همدیگه تعریف میکنن.
نتیجه نهایی:هرکس این حرف های من رو خونده الان فکر میکه که من از مورینیو متنفرم ولی به خدا اینطور نیست اتفاقا عاشق رفتارهای خاصشم. این حرف های بالا بیشتر واسه جوا دادن به آقا سعید بود. اگه بخوام درباره گواردیولا بگم باز باید نصف این بنویسم. درسته که گواردیولا تیم کاملی رو گرفت ولی این تیم کامل قبلش هم وجود داشت تازه رونالدینیو رو هم داشت ولی اینقدر زیبا بازی نمبکرد.درسته، نقش بازیکنای بارسا توی تیکی تاکاشون انکارناپذیره ولی اینطور نیست که گواردیولا هیچی سرش نباشه.مورینیو واسه این از تیمهای پایه هیچ تیمی که تا الان سرمربیش بوده استفاده نکرده چون فقط میخواسته یه مقطع کوتاه توی اون تیما باشه.اگه بدونه که توی یه تیم سال ها میمونه شاید جوونگرایی هم بکنه مثل ونگر و فرگی و.... .مورینیو همیشه آرزو داشنه سرمربی منچستر باشه و مطمئن باشید اگه یه روز از عمرش باقی باشه میاد و سرمربی یونایتد میشه. گواردیولا هم تمایل بسیارزیادی به سرمربیگری در یونایتد داره این رو از مصاحبه های آخرش میشه فهمید.اما اینکه کدومشون جرات میکنه که بعد از فرگی هدایت منچستر رو به عهده بگیره بستگی به میزان ریسک پذیریشون داره.چون اولین کسی که بهد فرگی بیا تحت فشار وحشتناکی قرار میگیره اینطور که از گواردیولا معلومه آدم زیاد ریسک پذیری نمیتونه باشه و به چیزی که الان داره قانعه ولی دیر یا زود از بارسا جدا میشه. ولی من میگم مورینیو این ریسک رو حتما میپذیره،شک نکنید.
داداش یه نکته عرض کنم برات.
داداش می دونی چرا الان رئال مادرید بهترین خط حمله جهانو داره؟می دونی چرا در ضد حملات بسیار موفقه؟به نظر چرا از وقتی از اینتر اومد رئال از ترکیب 1-3-2-4 استفاده کرد؟
داداش شما خودتو بزار جای مورینیو در رئال
1-بهترین خط حمله جهانو داری
2- در ضد حملات در جهان اوله
3-بهترین هافبک هارو داره
خوب چه تاکتیکی خوبه؟
مورینیو وقتی می بینه چه بازیکنانی رو داره میبینه خیلی خوبه از روش ضد حمله استفاده کنه.بخاطر همین گاهی وقت ها می گذاره حریف حمله کنه و با پرس ضد حنله بزنه.تاکتیک خوبی نیست؟
تازه بااین تاکتیک با 1تیر 2نشون میزنه
1- بازیکنان در پاس های سریع بهتر میشن و هماهنگ تر
2-آماده تر میشن برای بازی مقابل بارسا.جون بارسا تصاحب توپ بالایی رو می کنه.
البته این یکی از 100 تاکتیک مورینیو هست.
مورینیو باتیم های مختلفی کار کرده و می دونه چه ترکیبی و چه تاکتیکی بهتره
درواقع تجربه و شناخت بهتری داره نسبت به گواردیولا
داداش هدف ما اینه که اگه مورینیو میاد به منچستر موفق باشه.نه؟
خوب باید به تاکتیکش احترام بزاریم چون تاکتیک مورینیو خاصه و می دونه داره چی کار می کنه.
درواقع قابل اعتماده.
مورینیو اگه بیاد یونایتد موفق خواهد شد.
HALA MADRID
داداش دقت نکردی به اون جملم.گفتم که بیشتر بازیکنای رئال یا تورئال بزرگ شدن یا از تیمای دیگه اومدن.که اونایی که نام بردی جزو همون دسته ی اولن.
در ضمن اوزیل و دیماریا هم انصافا توی جام جهانی شتاخته شدن.اوزیل که بعد جام جهانی همه ی دنیا میخواستنش.من توی جواب داش سعیدم گفتم که قبول دارم اون بازیکان رو به اوج میرسونه اما بازم سر حرفم هستم که اون ستاره نساخته.درواقع ستاره هارو به اوج رسونده.فرگی رونالدو رو ساخت،نانی رو ساخت،رونی،گیگز،اسکولز،بکه ام،حتی وندرسار و اشمایکل،والان نسل جدید یعنی کلورلی و ولبک و ماچدا.رونالدو هم خدایی تو منچستر هم بود همیشه بهترین بود.هرسال اون میشد بهترین بازیکن.اون رکوردش که ثبت کرد یعنی همون 40 تا گل دلیلش این بود که رونالدو توی رئال فضای بیشتری بهش داده میشه.درواقع یه مهاجمه.اما تو منچستر اکثر اوقات پشت سر توز و رونی بازی میکرد و وینگر راست بود.پس موقعیت کمتر گیرش میومد که بخواد گل بزنه.اما بازم میدیدیم که خیلی گل میزد.بازم میگم مورینیو با ستاره ها کار کرده.اما نه جوونایی مثه بکهام و کلورلی.اون به یونایتد بیاد مسلما ستاره میخواد.تی ما هم که افتاده دست گلیزر ها پول نمیدن.اگه منچستر بعد سر مورینیو رو بیاره کلا شیوه و سیاست باشگاه عوض میشه.مورینیو تیمش همیشه یا تو دفاع بوده یا تو حمله.مشکلش اینه که با جوونا کار نکرده زیاد.
اما بازم قبول دارم که اون از گواردیبولا بهتره و قانع شدم.
ممنون از توضیحاتت ادادش![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
ویرایش توسط edwin HP : 01-04-2012 در ساعت 13:01
داداش من هيچ كدوم از حرف هاتو قبول ندارم و الان اينو ثابت ميكنم!
راستي: ديگه شما نميخواد به ما درس اخلاق بديالبته ميدونم التش چيه! ديگه معلوم شد! از رو حرفهات فهميدم كه همچين از بارسا بدت نمياد
اما در مورد حرفهات كه منو گيج كرد چون خيلي هاش به من ربطي نداشت و خيلي هاش رو هم اشتباه برداشت كردي!
خوب به هر حال همين كه منچسترو تو الدترافورد برده خودش خيليه! از اين اتفاقات زياد ميفته! نميشه قهرماني يك تيم رو كه حاصل تلاش تو nتا بازي هست رو زير سوال ببري! اون تيم مورينيو واقعا خوب بازي ميكرد! اصلا ربطي نداره كه بگيم اون گل اسكولز چيكار بود يا نبود و ... شما دنبال چي هستي ؟چيرو ميخواي ثابت كني؟ من هدفم از اين حرف اينه كه مورينيو تونسته پورتورو قهرمان ليگ خودش و ليگ قهرمانان كنه حالا به خاطر يه گلي كه تو بازي با منچستر واسه ما گرفته نشده كار مورينيو رو زير سوال ميبري؟ چه ربطي داره؟
خوب من به شما چي بگم آخه! درسته چلسي بازيكن هاي بزرگي داشت ولي چرا با رفتن مورينيو ديگه خوب بازي نكرد؟ آيا فقط داشتن بازيكن خوبه كافيه؟ خوب چرا تفه ميري؟ مگه يادت رفته؟ اون موقع كريس رونالدو و روني تازه اومده بودند؟داداش وقتي يه چيرو نميدوني چرا ميگي؟ كجا تازه اومده بودند؟ روني سال 2004 تو منچستر بوده و كريس هم 2002 ! اينا تازه اومده بودند؟ اون تيم منچستر هم قوي بود ! بازيكن هاي خوبي داشتيم ولي بايد قبول كنيم چلسي بهتر بود. همين!
جو كل ستاره بود؟ از اولش ستاره بود؟ پس به نظرت مثلا ما كه جوينز رو خريديم بايد بگيم او ستاره بود؟ يا ده خئا؟ نه ! اونا فقط يه سري بازيكن با پتانسيل بالا هستند و اين به مربي تيم برميگرده كه با استفاده به موقع از اونها بتونه موجبات پيشرفتشونو فراهم كنه.
مورينيو چلسي رو 2 بار قهرمان انگليس كرد و رفت و بي شك بهترين دوران تاريخ چلسي رو رقم زد! بازي هاي به ياد ماندني چلسي تو دوره حضور مورينيو تو ياد هواداراي چلسي ميمونه!
من كه سردر نميارم؟ يعني چي؟ به نظرت يه مربي كه واسه اولين بار تو يه ليگ وارد ميشه و مربي يه تيم ميشه بايد اونو به همه قهرماني ها برسونه؟ اين ديگه چطور طرز فكريه؟ مورينيو تو همون سال اول و با توجه به اينكه اينتر بازيكن هاي آنچناني هم نداست اينترو قهرمان ليگ كالچو و جام حذفي كرد و همين خيلي هم زياد بود واسه سال اول. ديگه اين حرف ها خيلي عجيب بود واسه من! به نظرم هيچ مربي مثل مورينيو نميتونه خودشو به زودي با شرايط جديد وفق بده !
سال بعدش مورينيو اهداف بزرگتري داشت! سال 2010 تيمهاي بزرگي مثل رئال و بارسا و چلسي و منچستر و بايرن و .... همه رقباي سختي واسه اينتر تو اروپا بودند! يعني اينتر براي رسيدن به هدفش بايد بازيكن ميخريد!
آخه مردونه بگو تو قبل اينكه ميليتو بياد اينتر بازيشو ديده بودي؟ نه ! آيا ميدونستي بازيكن خوبيه؟ نه! پس مورينيو نرفت يه ستاره آماده رو بخره داداش! ميليتو هم هيچ وقت مثل بازي هايي كه تو اون سال انجام داد رو انجام نداده بود و نخواهد داد! اتوئو رو خريد اما زلاتان رو داد! چرا حرف الكي ميزني آخه؟ زلاتان كه از اتوئو بهتر نباشه بدتر نيست كه! تازه اتوئو بابت اينكه اونجوري مورد كم لطفي ارساي ها قرار گرفته بود از لحاظ روحي تو شرايط خوبي نبود! ولي مورينيو بود كه اونو اميدوار كرد و بهش روحيه داد و تقريبا از وسط هاي نيم فصل اول اتوئو اوج گرفت!
من چي تو چي جواب ميدي؟ من ميگم مورينيو اشنايدر رو احيا كرد شما ميگي كي گفته مورينيو اشنايدر رو به جهان معرفي كرد!!!!!! اخه من كي گفتم اشنايدر رو معرفي كرد؟ من گفتم اشنايدر تو رئال به يه مهره سوخته تبديل شده بود و به دليل مصدوميت هاي طولاني و پي در پي به درد رئال نميخورد و هيچ تيمي هم جز اينتر خواهانش نبود چون واقعا اشنايدر خوب بازي نميكرد! ولي مورينيو بود كه از همون اول به اشنايدر اعماد به نفس داد و بهش ميدون داد! مورينيو رابطه بسيار نزديكي با بازيكنانش داشت و به همين خاطر بازيكنان اينتر تو اون سال همگي يه جور ديگه بازي ميكردند! همشون شور و اشتياق بسيار زيادي واسه رسيدن به بزرگترين هدفشون داشتند.
اون تيم اينتر به نظر من خيلي هم پر ستاره نبود! مثلا تيمهايي مثل بارسا و رئال كه خيلي خيلي بيشتر بازيكن و ستاره داشتند! چلسي هم بازيكن هاي بهتري نسبت به اينتر داشت! كلا نميشه بازي هاي بسيار خوب چلسي رو در مجموع اون فصل به حساب بازيكن هاش گذاشت كه اين واقعا مسخرس! ديگه خودتون يه خورده بيشتر فكر كنيد! مربي مثل بنيتز اومد و با همون بازيكن ها حال همه هوادارا رو به هم زد از بازي هاي تيمش!و بقيه مربي ها كه يكي پس از ديگري اومدند و رفتند!
من بازي اينتر چلسي رو قشنگ يادمه! چرا اصلا اينجور يكه ميگي نبود! اينتر كاملا با هدف و با برنامه كار كرد و تو هردو بازي بهتر بود! اما بازي با زسكا ! خوب بارسا هم الان با يه تيم ضعيف خرده! همين طور رئال! تو اين فصلو ميگم و اين طبيعيه!
بازي بارسا:
داداش تو مثل اينكه يه پيوند هاي قوي با بارسا داري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا بازي رفت رو نديدي يا داري الكي از بارسا دفاع ميكني ! اون بازي بارسا شكه شد از بازي بسيار جنگنده و پرتلاش اينتري ها !
بعد از گلي كه بارسا زد اينتري ها به خودشون اومدند ! فكر نكنيد كه كار اسونيه جلو بارسا اونجوري بازي كني ! يادت باشه فصل قبلش همين منچستر خودمون تو فينال مقابل بارسا چطور بازي كرد! حتما يادتونه ديگه! همون بازي كه تحقير شديم! پس بهتره الكي صحبت نكنيم و ارزش كار مورينيو رو كه بارساي به اون عظمت رو به زانو در آورد رو پايين نياريم! درسته گل ميليتو آفسايد بود ولي ديگه واسه بارسا خيلي بيشتر از اين ها از اين اتفاقات پيش اومده ! يعني ممكنه واسه هر تيمي پيش بياد ! بارسا هم خيلي مواقع از داوري استفادهع كرده و حتي خيلي ها معتقدند يه زد و بند هاي با ..... داره ! به هر حال اگه بخوايم بگيم تو بازي رفت بارسا بهتر بود بزرگترين دروغ رو گفتيم!
بازي برگشت:
خيلي دلم ميخواد تيم خودمون يا رئال كهكشاني رو بزاريم جاي تيم 10 نفره اينتر ! واقعا اين حرف ها مسخرست! نميدونم چرا بي فكر اضحار نظر ميكيند! اينتر از همون اول بازي با يه فرم بسيار خوب مقابل بارساي بسيار قدرتمند قرار گرفت ! جو سنگين ورزشگاه از يك طرف و قدرت بارسا از يك طرف ! اينتري ها هيچ وقت نرفتن تو دفاع تا توپارو دور كنند ! خركي و بي برنامه دفاع نكردند ! تازه خيلي هم رو زد حملات خطرناك بودند ! اما چرا وقتي از آفسايد بودن گل ميليتو صحبت ميكني از اون اخراج كاملا مشكو تو نيمه اول صحبت نميكني كه يه جورايي همه رو به فكر فرو برد! تياگو موتا از زمين اخراج شد! مطمئنم همه هواداراي بارسا فكر ميكردند با 10نفره شدن اينتر ديگه صعودشون راحت ميشه ! اما گوارديولا كنار زمين تو حيرت بازي عجيب اينتر مونده بود و نميدوست بايد چه راه كاري واسه خنسي كردن اين تاكتيك عجيب مورينيو ارائه بده ! تيم بارسا همه توپ و ميدان رو در اختيار داشت ولي نميتونست هيچ موقعيتي ايجاد كنه! اين خيلي مهمه كه يه تيم 10 نفره تو ورزشگاه نيوكمپ نزاره بارسا روش موقعيت ايجاد كنه! بارسا بلاخره خودشو كشت يه گل به تيم خسته اينتر زد! ولي بازم نميتونست موقعيت انچناني ايجاد كنه! گل بويان هم كه پذيرفته نشد حالا نميدونم چرا ولي دقيقا يادمه كه داور تصميم درست رو گرفته بود و اصلا در اين باره صحبتي نشد !
مورينيو تو اون بازي بارسا رو تحقير كرد! با انجام بازي فوق العاده كه هنوز هيچ تيمي نتونسته مثل اون اينتر مقابل بارسا بازي كنه. بله مورينيو استاد گوارديولا هست!
اما بازي فينال ليگ قهرمانان كه مورينيو اينتر رو واسه اولين بار اونم با اقتدار قهرمان اروپا كرد !
بايرن از همون اول هيچ حرفي واسه گفتن نداشت و اينتر ميشه گفت به راحتي بايرن رو برد! بايرني كه منچسترو حذف كرده بود و بعدش ليون رو با گلهي زياد حرف كرد و تيم خيلي خوبي بود!
تو الكلاسيكو قبل گل رئال شانسي بود؟ نخير ! رئال از اون پرس شديد نتيجه گرفت ! من كه تا بحال نديده بودم تيمي بتونه بارسا رو اونجوري پرس كنه! اون اشتباه والدز تنها اشتباه بازيكن هاي بارسا نبود! بلكه تاكتيك مورينيو باعث شده بود تا خيلي از اين توپها لو بدند و اين گلي هم كه رئال زد واسه همين بود! ولي گل بارسا كه همه ديدن از باريكن رئال و تيرك و ..... شانسس !
گوارديولا رومئو رو پرورش داد؟ داداش من ميخوام يه چيز بگم كيترسم هوادراي بارسا ناراحت بشنآخه چرا بدون اطلاعات اظهار نظر ميكني دادا ؟ رومئو تو تيم رزروها و آكادمي بارسا ساخته شد! آيا گوارديولا اونو بازي ميداد تو تيم اصلي؟يعني چي ساختش ؟ بايد بازيش بده يا نه؟ اي بابا ! پدرو و اون يكي ديگه هم همين طور ! گوارديولا اگه ميتونست با ازيكني كه ساخته بازي ميكرد و نميرفت ويا و آفلاي و سانچز رو تو همون پست پدرو بخره! نميرفت فابرگاش رو بخره! خوب چرا قبول نميكنيد؟ اين بارسا كه بازيكن هاي بهتري نسبت به رئال خريده؟ عوضه رئال بد در رفته! بارسا كه همش داره ستاره ميخره! ديگه چي ميخواد گوارديولا ! چي بگم !
حالا شما هرجور ميخواي فكر كني فكر كن! من و بقيه كه ميان نظرات مارو ميخوانند ميفهمند كي درست ميگه! ما هم نگفتيم گوارديولا هيچ كاري نميكنه ! من يه حرفي ميزنم شما ميري در مورد يه چي ديگه جواب ميدي ! برو صحبت هايي كه در مورد گوارديولا تو هردو پستم زدم ببين! يه بار هم نگفتم گوارديولا كاري نميكنه!
فرگي هم بيكار نيست الكي با مورينيو تعارف تيكه پاره كنه ! اون از اين كار دو هدف داره! اول ميخواد بفهمونه كه او ميتونه جانشين خوبي واسه خودش باشه ! دوم اينكه به مورينيو گوشه بده تا خودش هم تمايل داشته باشه.
اميدوارم از نوع تند صحبت هام ناراحت نشده باشيد! آخه من خياي ناراحت شدم! چون حرفهاتون يا از روي بي اطلاعي بود و يا اصلا جوابي كه داده بوديد مزبوط به حرف هاي من نبود ! و يا چيزهايي كه من نگفته بودم رو اومديد نقل قول كرديد !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 01-04-2012 در ساعت 13:39
داداش كل حرفت درست بود ولي اين آخري نه !
ببين ! تيم ما از لحاظ مالي بهترين باشگاه جهان هست و اين فقط به خاطر سياست هاي فوتبال دوستانه و زيباي فرگي هست كه تيم ستاره نميخره! فرگي بارها اعلام كرده كه مشكلي از لحاظ مالي واسه خريد بازيكن نداره و دستش بازه ! اين گليزرها آدم هاي خوبي نيستند ولي اگه مربي بخواد هزينه هاي مورد نياز واسه خريد بازيكن رو تامين ميكنند!
درسته با رفتن فرگي سياست هاي باشگاه به كلي عوض ميشه .
اما باز اين حرفت درست نيست! اصلا نميشه اين جمله رو منطقي بدونيم! مورينيو تيمهاش يا تو دفاع هستند يا تو حمله؟!؟!؟!؟!؟!؟! نه داداش اينطوري نيست!
مورينيو مربي كه تاكتيك ها و استراتژي هاي مختلفي مقابل تيمهاي مختلف داره! مثلا نمياد مقابل والنسيا و بارسا يه جور تاكتيك رو پياده كنه! واسه همينه كه اينجوري فكر ميكنيد! ديگه حوصلم نميگيره بيشتر در اين مورد صحبت كنم !![]()
خب اختلاف شد 3 امتیاز /////////// بازی جالبی بود و منچستر زیاد خوب نبود / گل سوم که جونز به خودتون زد خیلی عجیب بود
جونز میخواست توپی رو که ارتفاع 20 سانتی داشت رو با سر بزنه![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خب اينم يه باخت ديگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تيم ما كلا به هم ريخته و به اين راحتي ها هم درست نميشه ! مهمترين مشكلات تيم بعد از كمبود بازيكن به نظرم اين چندتاس:
1_اول اينكه بازيكنها تو اين چند وقته خيلي پست عوض كردند و تركيب هاي بسيار متفاوتي تو اين چند وقته داشتيم به همين خاطر اصلا هيچ گونه هماهنگي بين خطوط تيم ديده نميشه!علت سردرگمي بازيكنان هم هميشه! بايد به يه ثبات برسيم كه به نظر ميرسه با اين وضعيت مصدومين تيم و كمبود بازيكن نميشه!
2_تيم از لحاظ روحي خيلي افت كرده و جوون هاي تيم اعتماد به نفس خودشونو هم از دست دادند! همين جوينز كه تو هر بازي ميگفتيم بازم دمش گرم از بقيه بهتر بود تو اين بازي عملكرد ضعيفي داشت و اين دليلي جز فشار هاي روحي و رواني نداره! بازيكن جوون بايد بتونه با آرامش بازي كنه وگرنه نميتونه عملكرد مناسبي داشته باشه! الان تو چند بازي اخير تقريبا گيگز بهرتين بازيكن ما بوده و ضريب اشتباهاتش كمتر بوده,گيگز با اينكه ميدونه مشكلات زيادي داريم و .... بازم ميتونه بازي خودشو بكنه چون اصولا بازيكنيه كه از لحاظ روحي قوي هست و مهمتر از اون اينه كه تجربيات زيادي داره.
متاسفانه تو اين بازي پارك هم مثل گذشته خوب نبود و اين هم به خاطر عملكرد كل تيم بود!
هافبك هاي ما خيلي از عقب بازي ميكنند! مثلا همين كريك ! از وسط هاي زمين پاس ميده به كناره ها و از اون جا به بعدش ديگه به عهده بقيهوالنسيا مياد دوتا پاس ميده و يه همكاري كوچيك و احتمالا ارسال توپ تو دروازه! از اون سمت هم همين طور! هافبك هاي تيم بايد اين توانايي رو داشته باشند كه از وسط هم حركت كنند و حركت تيم يكنواخت نباشه! اسكولز واقعا تنوع رو تو حملات تيم واسه ما به ارمغان مياورد! حيف...
وقتي از يه سمت حركت ميكنيم ديگه يا بايد خرابش كنيم يا بريزيم رو دروازه اونم تحت فشار ! ولي اين كاملا اشتباه هست! بايد دوباره همون توپ رو برگردونيم و توسط هافبك ها منطقه بازي عوض بشه و كلا يه خرده حفظ توپ كنيم! ولي خدايي از اين هافبك ها اين كارا برنمياد!
آمار پاسهاي عمقي تيم كه توسط هافبك ها داده ميشه از پرسپوليس هم كمترهاگه يه تيم دفاع كناري هاي قوي داشته باشه كاري از اين تيم برنمياد!
اين به خاطر اينه كه ما نميتونيم در عمق دفاع حريف مهاجمينمون رو صاحب توپ كنيم و هافبك هامون هم شوتزن هاي خوبي نيستند! يعني ما از وسط هيچ كاري نميتونيم بكنيم! پس مجبوريم با توجه به بازيكن هاي سرعتي كه داريم از كناره هاي زمين حركت كنيم كه اين هم تا يه حدي جواب ميده!
اما با همه اينها به نظر من نوع بازي كردن تيم تقصير فرگي نيست(حالا جدا از نخريدن بازيكن) منظورم اينه كه تاكتيك هاي فرگي تكراري نشده و نميشه! بازي هاي خوبي هم از تيم ديديم كه گاهي خيلي بهتر و روون تر از سيتي بازي كرديم! البته تو همين فصل وگرنه فصل قبل كه خيلي از اين سيتي بهتر بوديم!
بازي بعد با سيتي داريم! اين منچيتي واسه ما خيلي خطرناكه آخه دقيقا نقاط ضعف ما تو اين بازي به اوج ميرسه!
حركت از كناره ها تو اين بازي سخت تر ميشه به خاطر مدافعين كناري قوي كه منسيتي داره! ريچاردز و كليچي هردو مدافعين كناري توانمندي هستند! هم تو كارهاي دفاعي خوب كار ميكنند و هم تو نفوذ كردن و اضافه شدن به حمله! همين خودش كلي مشكله !
اما نبرد اصلي در ميانه ميدان خواهد بود كه مارو به ياد جنگ نابرابر روز آشورا ميندازه
يحي توره يه بازيكن قدرتي و فوق العاده تاثير گذار براي سيتي هست كه كار پاتريك ويرا در سالهاي نچندان دور رو تو اين تيم انجام ميده.
توره از نظر من حتي بيشتر از سيلوا واسه مانچو مهم هست! اين بازيكن همه كاره اون لاين مياني زمين از دفاع تا حمله براي سيتي هست!
نقش توره تو پرس شديد با توجه با قدرت بدني بالا و دوندگي زياد بسيار حياطي هست و توپ گيري هاي او در ميانه ميدان ميتونه كار مارو خيلي سخت كنه! از طرفي همين توره تو كار هاي هجومي و پخش توپ هم خوب كار ميكنه و همين طور شم گلزني بالايي هم داره نسبت به پستش! يعني اين توره تو همه جاي زمين واسه ما مشكل درست ميكنه! حالا هافبك هاي ما چطور ميتونند با توجه به حضور اين بازيكن تو تركيب تيم حريف از ميانه زمين بازيسازي كنند و .....؟
اما مهمترين شاخصه سيتي به نگام حمله استفاده از سرعت هست ! تيم ما با توجه به نبود ويديچ و عدم آمادگي ريو و تا حدودي جوينز مشكلات زيادي تو دفاع داره! و احتمالا اين بازي اين مشكلات صورت واضح تري به خودش ميگيره!همين طور كه فعلا هم گلرهاي ششدانگي نداريم!
سيلوا بازيكن فوق العاده باهوش و تكنيكي هست و ميتونه خيلي راحت تو 1 سوم زمين ما مانور بده,توپو بچرخونه و با پاسهاي عمقي كه ميده آگرو و ژكو يا بالوتلي رو صاحبتوپ كنه! سرعت مهاجمين سيتي هم واسه ما مشكل ساز ميشه.
حالا ما با توجه به مهره هايي كه داريم و شرايط فعلي بايد نااميد و از پيش باخته باشيم؟ نه !
يونايتد تيم بزرگي هست و مربي بزرگي مثل فرگي داره كه حتي حضورش روي نيمكت تيم واسه خودش يه وزنه هست ! ما ميتونيم به نوعي يه شگفتي رو رقم بزنيم و سيتي رو با تمام برتر هايي كه از لحاظ نفري نسبت به ما داره تو زمين خودش شكست بديم! اما بايد يه اتفاقتي بيفته!
بايد به نوعي بازي كنيم كه حداقل تو نيمه اول گل نخوريم! منظورم اينه كه يه خورده با احتياط حمله كنيم و با تعداد كمتري! چون سيتي ضدحملات مرگباري داره و ما با توجه به مشكلاتي كه تو دفاع و تا حدودي تو دروازه داريم نميتونيم در باربر اين ضد حملات مقاومت كنيم!
پس به نظرم بايد غرور رو كنار بزاريم و يه خرده دفاعي بازي كنيم! نميشه الكي جو گير بشيم و بگيم با غيرت بريم سيتي رو بزنيم! نه!
اينكه ما تو نيمه اول گل بخوريم خيلي به ما ضربه ميزنه! همين الانش هم بازيكن هاي ما خيلي شرايط روحي بدي دارند و برعكس بازيكن ها سيتي اعتماد به نفس بالايي دارند! يه گل زود هنگام از سيتي ميتونه يه فاجعه ديگه رو واسمون به ارمغان بياره! اينو جدي ميگم! با خوردن يه گل تو نيمه اول تيم به هم ميريزه و ديگه نميشه تيمو جمع كرد و برعكس اين سيتي هست كه با آرامش بازي خواهد كرد و همه تاكتيش هاشو به اجرا در خواهد آورد!
اگه ما بتونيم بهتر دفاع كنيم بازيكن هايي داريم كه تو ضد حمله خوب كار كنند! اينو به اين خاطر ميگم:
اونا فكر ميكنند تيم مارو كه تو اولدترافورد 6تايي كردند پس اينجا كار بسيار راحتي دارند و اگه بازي هاي سيتي رو ببينيد ميتونيد غرور رو تو اين تيم درك كنيد! ما بايد از غرور تيم سيتي استفاده كنيم! حتما فرگي اينارو بهتر ميدونه! اونا هيچ حسابي رو تيم ما نميكنند! همين دو شب پيش ليورپول رو هم 3 بر صفر بردند و همين به اين غرور اضافه ميكنه!
پس ما نبايد ازروي احساس بازي كنيم و بريم واسه جبران 6تا گلي كه تو اولدترافورد خورديم چون الان موقعش نيست و اين كار ميتونه يه فاجعه رو رغم بزنه!
يه بازي هدفمند و منطقي با انديشه هاي دفاعي و ضد حمله بهترين راهكار براي مقابله با اين سيتي هست تو اين وضعيت!
همون طور كه گفتم اگه نيمه اول رو بدون گل خورده بيايم بيرون مسلما سيتي تو نيمه دوم فشار حملاتشو بيشتر خواهد كرد! همين ميتونه يه فرصت باشه تا بازيكن هاي سرعتي ما تو ضدحملات كار خودشونو بكنند! و اگه در خلاف جريان بازي يه گل بزنيم و انم تو اواسط نيمه دوم سيتي ديگه چيزي براي ازدست دادن نداره و سراسر حمله ميشه تا از شكست خانگي فرار كنه! نبايد خودمونو دست كم بگيم! ميتونيم با يه دفاع منطقي جلو فشار سيتي رو بگيريم! با افزاش فشار حملات سيتي مدافعين اين تيم به هنگام حملات جلو ميان و اين فضاي بيشتري رو در اختيار دو سه تا بازيكن ما ميزاره تا روي ضد حملات واسه گل بعدي تلاش كنند! ميگم دو سه تا واسه اينكه ما نميتونيم با نفرات بيشتري حمله كنيم چون نيازي نداريم و بايد بيشتربه فكر گل نخوردن باشيم!
اين تاكتيك از نظر من جواب ميده! من نيومدم تا روياهامو واسه شما تعريف كنم و ميدونم شايد تو زمين اتفاقات ديگه اي بيفته ولي آخه چه كاري از ما برمياد تو اين شرايط؟باور كنيد تيم اگه واسه اين چند دقيقه اي كه بازي ميكنه غرور رو كنار بزاره و بپذيره كه قدرت سيتي بيشتر هست و مشكلاتي داريم و بايد تو دفاع متمركز باشيم بعد بازي و نتيجه بدست اومده واسمون غرورآميز تر خواهد بود.
مطمئنم فرگي هم احساسي عمل نميكنه و كاري نميكنه كه تيم دوباره تحقير بشه! اگه يه بازي منطقي رو به نمايش بزاريم و با حداقل گل خورده هم ببازيم بهتر از انجام يه بازي احساسي واسه جبران شكست قبلي هست كه امكان داره تيم و هواداران يونايتد دوباره تحقير بشن!
به اميد اينكه تو اين بازي شانس همكمي به داد ما برسه !
ايشالا بعد بازي ناراحت نباشيم.
ویرایش توسط ManUtd : 01-05-2012 در ساعت 08:12
واقعا منچستر دیشب نامید کننده بازی کرد .... این چند مدت هم که سیتی زیاد خوب کار نمیکرد منچستر نتیجه نمیگره
--خوب گل اول روی اشتباه جایگیری مدافعان بود
-- گل دوم هم به نظر من گرفتنش کار هر دروازبانی نبود که لیندگارد با تجربه کمی که داشت خیلی راحت توپ رو درون دروازه خودش دید
----گل سوم هم که فاجعه ناهماهنگی بود -- البته درسته که جونز نباید اونطوری با سر پاس میداد ولی به نظر من نباید اینطوری قضاوت کنیم که اونو بدترین بازیکن زمین هم بدونیم -- ولی به نظرمن تو اون شرایط 2گل با 3 گل برای یونایتدی ها زیاد تفاوت نداشت
به هرحال منچستر باخت و بادید قبول کنیم که فرگوسن بیش از حد داره با ترکیب تیم بازی میکنه ... اونم تو این شرایط که منچستر به جز برد نتیجه ای دیگه بدردش نمیخوره --- استفاده کردن 3 دروازبان در 3 بازی نشون ازسیستم چرخشی فرگوسن میده
به هرحال برای دوستای منچستریم ارزوی موفقیت میکنم![]()
ویرایش توسط Mohammad : 01-05-2012 در ساعت 08:20
خب با این بازی دیشب نمیدونم جلوی سیتی قرار چی بشه......رونی که فک کنم یکی ازبدترین بازی هاشو براییونایتد کرد کلا خط هافبک که تعطیل بود بجز گیگز که خوب بود نانی هم که بازیش بگیر نگیر داره ......ای خدا چرا ویدیچ مصدوم شد یکی از دلایل باخت های یونایتد نبود یه رهبر مقتدر درخط دفاعه این ریو هم که دیشب پنالتی داد و داور نگرفت کلا رو فورم نیست
Good Bye Berba
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)