Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط فیلیپ ملو
    دلیلی برای بازگشت به یووه وجود ندارد
    13 دی 1390
    فلیپه ملو بازیکن برزیلی باشگاه گالاتاسرای که در پایان فصل گذشته از یووه راهی تیم ترکیه ای شد از حضور در تیم گالا ابراز خوشنودی کرد و اعلام کرد دلیلی برای بازگشت به یووه وجود ندارد.

ملو که در گالاتاسرای بازی های خوبی را از خود به نمایش می گذارد در این باره گفت: "بدون شک من با پیراهن یوونتوس بهترین بازی های خود را به نمایش گذاشتم و سعی کردم جزو بهترین ها باشم اما هواداران یووه همیشه از من انتقاد می کردند و این موضوع به حدی بالا گرفته بود که زندگی کردن برای من سخت شده بود."

"احساس می کنم دلیلی برای ترک ترکیه و بازگشت به یووه وجود نداشته باشد. من این تیم را دوست دارم و از بازی کردن با پیراهن این تیم خوشحال و خوشنود هستم. شهری که من در ان بازی می کنم بسیار زیبا و پیشرفته می باشد."

.
    نه تو رو خدا برگرد یووه.خداییش نخاله که میگن یعنی این.خداییش شکه اینم برزیلی باشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیر برنامه های یاکوئینتا
    یاکوئنتا می تواند در تورین بماند ؟
    13 دی 1390
    مدیر برنامه های وینچنزو یاکوئنتا مهاجم ایتالیایی و نیمکت نشین بانوی پیر بر این باور است که موکل وی می تواند در ادامه ی فصل در تورین حضور داشته باشد.

وی که با شبکه ی اسکای ایتالیا مصاحبه می کرد گفت: "وینچنزو در شرایط خوبی قرار دارد. ما به اینده نگاه می کنیم و کاری به اخبار انتقال وی به دیگر تیم ها نداریم. او بازیکن یووه می باشد و هنوز یک سال و نیم دیگر از قرداد وی باقی مانده است."

"بدون شک مربی در این باره تصمیم خواهد گرفت اما این موضوع بسیار مهم است که او به امادگی 100% از لحاظ بدنی رسیده است. ما نمی توانیم از هم اکنون در مورد نقل و انتقالات با قاطعیت صحبت کنیم اما احتمال هر چیزی وجود دارد اما ممکن است وی در تورین بماند."

.
    در مورد یاکوئینتا هم جدا خیلی خوب بازی میکرد حقش سکو نشینی نیست.
    حالا که 100% امادس باید ازش استفاده کرد.بازیش جدا بهتر از کوآلیارلاس.

2. 2 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)