به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ولی به نظر من ارسنال امسال سوم میشه
ولی تو لیگ قهرمانان خیلی امیدوارم .. اگه به بارسا و رئال نخوریم احتمالا تا 4 تیم جلو بریم
به امید موفقیت آرسنال![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا فرضا هم که رئال و بارسلون بخوریم
مگه یادتون رفته بارسلون رو پارسال تو امارات بردیم
و تو بازی برگشت به زور و با پنالتی بارسلون تونست بازی رو ببره و ما در کل نتیجه رو 4-3 باختیم
و به نظر من اگه بازی رفت تو زمین حریف بیوفته و بازی برگشت تو امارت خیلی به نفع ماست
کلا تو این 2.3 سال اخیر اگه دقت کرده باشید اکثر بازی های که حذف شدیم بازی برگشتش تو زمین حریف بوده
حالا که تو چمپیوزمون با میلان بازی داریم .. خدا رو شکر که بازی رفت تو زمین حریفه
من به چمپیوز خیلی امیدوارم و مطمئا باشید میلان رو میبریم ولی نه به راحتی
ویرایش توسط Mohammad : 01-03-2012 در ساعت 20:43
بچه ها انگاری ارسنال بازم میخواد بازیکن بخره و اینبار ریچاردسون![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر زود گذشت...
ویرایش توسط Van Persie : 01-03-2012 در ساعت 20:54
من نمیدونم چرا این ونگر هی میره دنبال بازیکنای بی نام و نشون
اول قرار بود پودولسکی رو بخره ... حالا ببینید رفته سراغ کی ریچاردسون
ولی فکر نکم پودولسکی رو بخریم
حیف شد میتونست زوج خوبی با ون پرسی درست کنه -تو اون پست نیاز شدید به بازیکن داریم
بازی دیشب هم نزدیک 10 موقعیت گل خراب کردیم
چقدر زود گذشت...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)