به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
بچه ها باختیم 2-1 ______________ انقدر نزدیم تا خوردیم
وای چقدر موقعیت گل داشتیم و فقط 1 گل زدیم
و فولهام 3 شوت زد که 2 تاش گل شد
این خط حملمون فاجعه موقعیت خراب میکنه .... باید ونگر به فکر باشه
البته اگه بازی رو دیده باشید داور هم توی باخت بی تاثیر نبود
ویرایش توسط Mohammad : 01-03-2012 در ساعت 00:04
خوب دیشب باختیم.به اشتباهات خودمون هم باختیم نه به چیزه دیگه(البته اندکی داوری هم بود)
وقتی گل نزنی همین میشه دیگه.
ولی خوب یه استراحت خوب باعث برگشت نیرو میشه.شنبه بازی کنی بعد 2 شنبه بیای خارج خونه توی یه شهر دیگه بازی کنی.
هانری امد.امید وارم بتونه یکم بار روانی مثبت به تیم وارد کنه.
در مورد پودولسکی هم باید بگم با امدنش موافقم ولی خیلی مبلغ کمی گفتم باید همون 12.5 رو پیشنهاد بدیم.
فقط باید یه مهاجم و یه دفاع بخریم.دفاع من ورتینگوین رو پیشنهاد میدم.مدافع اژاکس که دسته کمی از ورما نداره.
مهاجم هم پودولسکی.
هافبک نیاز نداریم چون الان ارتتا روسیچکی سانگ رمسی بنایون رو داریم در کنارش ویلشر و دیابی رو هم که بر میگردن دارم.
همین ویلشر اگه برگرده به فرم ایده ال برای تیم بسه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
بچه ها شما نمیدونید کی گل ارسنال رو زد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر زود گذشت...
هانری بازی کرد یا نه
چقدر زود گذشت...
نه . هانری از جایگاه ویژه بازی رو تماشا کرد
میتونی اخبار و اتفاقات کامل بازی رو تو این تاپیک بخونی
ویرایش توسط Mohammad : 01-03-2012 در ساعت 17:31
دیشب بازی رو فقط به داور باختیم و بس
از اون اخراج جروینیهو گرفته تا نگرفتن پنالتی
نمیدونم حالا که هم منچسترا هم چلسی هم...........باخته بودن و بهترین فرصت واسه کم کردن امتیاز بود مام باید ببازیم
اخه بابا چرا یه بار این ارسنال بیچاره شانس طرفش نمیاد ، همش بدشانسی
داور.................................
اما عیب نداره بازم میتونیم به حداقل شرایط ایده المون برگردیم
به امید برده میلان
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)