همونطور که قبلا هم گفتم میلوش بازیکن فوق العاده ایه و سرعت و تکنیک بالایی داره ولی به نظرم چند تا عامل باعث شد نتونه تو یووه خودش باشه.
کراسیچ بازیکن احساساتیه. مثل اینکه تو زندگی شخصیش مسائلی پیش اومده بود که باعث افت ناگهانیش شده.
مقایسه شدن مداومش با پاول ندود فشار بی خوری رو رو دوشش گذاشت. درسته که بازیکن خوبیه ولی همه میدونن هیچ وقت واسه یوونتوسیا ندود نمیشه. همین باعث میشد میلوش با استرس بازی کنه.
افتش از نیم فصل دوم فصل قبل شروع شد. به نظرم بازیای خوبی که نیم فصل اول کرد باعث شد توقعات ازش بالا بره و روزنامه ها و هوادارا ازش همون بازیا رو بخوان. همه تیم بد بودن و تمام نگاهها به کراسیچ بود. طبیعیه بازیکنی که قبلا تو همچین لیگی نبوده تو اولین فصل حضورش نباید همه کاره یه تیم بزرگ مثل یووه بشه. معلومه که این فشارهو قبلا تجربه نکرده و باعث میشه نتونه بازیشو بکنه.
این فصل دقیقا برعکس این مسئله وجود داره یعنی چون نتونست به روزای اوجش برگرده و تو چند بازی افتضاح بود دوباره همه نگاها به اونه تا بتونه تو یه بازی خوب باشه! البته این چیزا تو ایتالیا طبیعیه ولی واسه بازیکنی که تازه به یه لیگ سطح بالا اومده نباید اتفاق بیفته.
البته تو این قضیه میشه کونته رو هم تا حدی مقصر دونست اون میتونست با بازی دادنش تو بازیای غیر حساس حتی دقایق کم دوباره اعتماد به نفس و روحیه رو بهش برگردونه ولی بدترین کار ممکن رو کرد و سکو نشینش کرد! البته با توجه به اینکه تیم نتیجه گرفته زیاد این انتقاد وارد نیس! شاید اگه یه مربی باتجربه بود راه حل خوبی واسش پیدا میکرد
الان اگه یووه بخواد کراسیچ رو بفروشه باید زیر قیمت واقعیش بده در حالی که تواناییای این بازیکن خیلی بیشتر از این حرفاست واسه همین یه ضرر محسوب میشه.
به نظر من بهترین راه حل همونطور که قبلا هم گفتم اینه که به مدت یک تا یه سال و نیم (یعنی یک و نیم فصل از ژانویه) بره به یه تیم دیگه تو یه لیگ دیگه تا بتونه اونجا دوباره خودشو پیدا کنه. فقط باید به تیمی قرض بدنش که اونجا بازی کنه. در این صورت شاید یووه همچین سرمایه ای رو به راحتی از دست نده.
ولی با توجه به سابقه ای که تو این زمینه در مورد دیگو و... داریم یکم بعیده همچین اتفاقی بیفته.
البته شاید سیاستای ماروتا با سکو تو این زمینه فرق کنه.
منم این بازیکنو خیلی دوست دارم چون همونطور که پوریا گفت یه یوونتوسیه و همیشه هم اینو گفته درحالی که از چلسی و... پیشنهاد داشته همیشه گفته دوست داره تو یووه تیمی که از بچگی عاشقش بوده بمونه. جدا از مسائل سیستم بازی که مهدی گفت امیدوارم بتونه بمونه وتو تیم کونته جابیفته. خیلی حیفه یه همچین سرمایه ای مفت از دست بره.