اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
مارکو بوریلو بازیکن جدید یوونتوس
11 دی 1390
ساعاتی پیش شبکه ی اسکای از توافق نهایی میان سران دو باشگاه یوونتوس و رم برای انتقال مارکو بوریلو به یووه خبر داد و این بازیکن می تواند بعد از تعطیلات به یوونتوس ملحق شود.
امروز جلسه ی ماروتا و فنوچی مدیر ترانسفر رم به پایان رسید ، طبق گفته ی خبرنگار اسکای تمام کارهای انتقال بوریلو به یووه انجام شده البته در این جلسه در مورد پیزارو نیز صحبت شده و به نظر می رسد کونته خواهان جذب وی شده است.
بر این اساس بوریلو با مبلغ 1 میلیون یورو به مدت 6 ماه به صورت قرضی در اختیار یووه می باشد و بانوی پیر حق خرید وی را با مبلغ 7.5 میلیون یورو در اختیار دارد.
خب بالاخره جناب بوریلو هم اومد حالا که یووه این بازیکنو گرفته باید یکم خوشبین تر باشیم درسته کسی زیاد با اومدن همچین بازیکنی موافق نبود ولی باز هر چی باش از آمائوری بهتره در ضمن کی گفته قراره بازی کنه؟
هر وقت ماتری و ووچینیچ واله و کوا آماده نبودن یا زبونم لال مصدوم شدن یا بازیای کم اهمیت ممکنه کونته چند دیقه بازیش بده حداقل رو نیمکت میشینه و حسابی اونجارو گرم میکنه از یاکویینتا و آمائوری سکو نشین وتونی که مفیدتره.
راستی تو مراسم globe soccer کریس رونالدوی مغرور گفته که اله الگوش بوده. این حرف بزرگی اله رو ثابت میکنه هرچند دل پیرو واسه اثبات بزرگیش نیازی به تایید رونالدو و امثالهم نداره
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
درمورد قضیه بوفون و گتوزو برای خودم هم این سوال پیش اومد که از بچه هایی که اطلاعات بیشتر داشتند پرسیدم جوابشون این بود :
امیدوارم دوست عزیزی که این پست رو ازشون کپی میکنم بفهمند که من دارم حق کپی رایت رو ادا می کنم !
اصن اين جريان ربطي به كالچوپولي نداره ! اسمش هست اسكومزوپولي (Scommessopoli) يا بعبارت ساده تر گاوبندي بازي ها و شرطبندي سر بازي هاي گاوبندي شده... و همه چي از اواسط نوامبر 2011 شروع شد كه تعداد از بازيكناي تيم كرمونزه (كه در Lega Pro Prima Divisione يا سري سي 1 سابق بازي ميكرد ) بعد از خوردن نوشيدني بدحال شدن و بعدا" اعلام شد كه يك يا چند نفر از مظنونين ميخواستن بامسموم كردن نوشيدني ها باعث بشن كه كرمونزه بازي كه انجام داده رو ببازه . در همين رابطه ماركو پائوليني دروازه بان كرمونزه دستگير شد . تحقيقات بعدي معلوم كرد كه پائوليني و ديگر مظنونين قسمتي از يك سازمان جنايي كه درش هر عضو وظايف بخصوصي داره با هدف دستكاري كردن بازي ها بنفع اون سازمان.. بعدا" رد اين سازمان تو سنگاپور گرفته شد !!
با تحقيقات بيشتر پليس و شروع مرحله اول تحقيقات (تابستون 2011) ابعاد ماجرا گسترده تر و به بازي هاي سري بي و حتي سري آ فصل قبل هم كشيده شد و 17 نفر از جمله افراد مشهوري مثه جوزپه سينيوري-كريستيانو دوني هم دستگير شدن كه دوني 3.5 سال از هرگونه فعاليت ورزشي محروم شد، دفعه اول تكذيب ميكرد ولي وقتي چند وقت پيش براي بار دوم دستگير شد اعتراف كرد !
اين خبراي جديدي هم كه در اومده بخاطر اينه كه مرحله دوم تحقيقات پليس آغاز شده و روز بازجويي يكي از محكومين پرونده -نيكولا سانتوني مربي دروازه باناي راونا- نزديكه و طي مكالمه تلفني كه ازش شنود كردن يه حرفايي در مورد عميق بودن اين شرط بندي و بازيكنايي كه درش دخيلن زده كه امروز وكليش اون حرفا رو تكذيب كرده و گفته موكلش حتي بصورت غيرمستيم هم با اين 3 نفر در ارتباط نيس . اون قسمت از مكالمه كه در مورد بوفون-گتوزو و كاناواروست :
سانتوني : ... پول زيادي در حال گردشه. اون افراد از بولونيا چكاي 5-6 هزار دلاري داشتن، بخوبي سازمان دهي شدن . يه فوتباليست سابق كه داره به پليس ناپل در مورد تحقيقاتشون كمك ميكنه چون سرتا پاي فوتبال فريبه ! اون بهشون 2 تا اسم ميده كه پخش ميشه چون مثه بوفون كه بازي ميكنه اونم هنوز در حال بازيه
ارناندز : همينطور بوفون...
سانتوني : ماهي 100 تا 200 هزار يورو شرطبندي ميكنه . اون-گتوزو-كاناوارو اونا واقعا معتاد اينكارن ! فقط اونا نميتونن باشن، رفتن پي جام جهانيشون و بردنش و حالا هم قضيه اينه !
كلا" چيز خاصي نيس چون مدركي وجود نداره و باتوجه به تكذيبيه كه وكيل سانتوني امروز انجام داده نبايد خيلي جاي نگراني وجود داشته باشه . بوفون و گتوزو ترجيح دادن كه در اين مورد سكوت كنن . احتمال اينكه آتالانتا و سيه نا نتونن در سري آي فصل بعد بازي كنن بالاس چون بازيكن آتالانتا (دوني) بطور مستقيم در پروسه شرطبندي و تعيين نتيجه بازي ها دخالت داشته و سيه نا هم به بازيكناي ساسولو پول پرداخت كرده تا با اختلاف بيش از 3 گل ببازن (سيه نا بازي رو 4-0 برد) . دوني گفته : " من به سنديكاي غيرقانوني شرطبندي ملحق شدم فقط بخاطر تعصب شديدي كه منو به آتالانتا پيوند ميزنه و با اين اميد كه كمكش كنم تا به اهدافش در اون فصل برسه ! "
با این حرفت عملا به شعور نداشته ماروتا توهین کردی !یعنی این همه پول بی زبون بدن که بیارنش نیمکت نسینی محض ؟!!!
من قبلا هم گفتم کونته داره یه دشمن واسه ماتری می تراشه که یه کم از تنبلیش کم کنه !
تو فروم یووه هم گفتم !
این تقابل برای من یعنی تقابل عشق ( آله ) و نفرت ( کریس ) !
یادم میاد پارسال بود کریس رونالدو گفته بود سال 2001 یه پیشنهاد از یووه داشتم و تقریبا حضورم توی یووه قطعی می شد که یهو سر از من یو در آوردم ؛ گفتم کار خدا هیچوقت بی حکمت نیست !![]()
ویرایش توسط AlexDelpiero : 01-02-2012 در ساعت 16:26
مدیر برنامه های میلوش کراسیچ ، ستاره صربستانی یوونتوس ، بار دیگر خبر از جدایی موکلش در مهلت نقل و انتقالات زمستانی داد :
"با توجه به رابطه ای که بین کراسیچ و یووه وجود دارد ، جدا شدن وی قطعیست ، چلسی خواستار به خدمت گرفتن کراسیچ است البته باید دید که پیشنهادهای دیگری نیز وجود خواهد داشت یا خیر."
جدا ناراحتم از این موضوع!!
به نظر من میلوش به یکم اعتماد به نفس نیاز داره..!!
شاید بشه بازیکنی با توانایی های بهتر پیدا کرد ولی من میدونم که میلوش یه یوونتوسی هست و نباید اونو ازدست بدیم!!
وقتی روزایی که میخواست بیاد یووه رو یادم میاد که با چه شوری اومد یووه دلم میسوزه!!
وقتی اومد یوونتوس خیلیا اونو با ندود خدا بیامرز مقایسه میکردند البته پارسال که یووه به جز دلپیرو و متری دیگه ستاره ای نداشت بازی خوب کراسیچ خیلی به چشم میومد حتی وقتی کراسیچ تو نیم فصلم افت کرد کسی به بازیش ایراد نگرفت بلکه همه به سیستم دل نری ایراد میگرفتند .
ولی با اومدن کونته نشون داد که افتش ربطی به سیستم دل نری نداشته بلکه خودش افت کرده.
ولی به نظر من بره بهتره چون اگه بی خود بمونه مثل بعضی از بازیکنای یووه سکو نشین میشه.![]()
همونطور که قبلا هم گفتم میلوش بازیکن فوق العاده ایه و سرعت و تکنیک بالایی داره ولی به نظرم چند تا عامل باعث شد نتونه تو یووه خودش باشه.
کراسیچ بازیکن احساساتیه. مثل اینکه تو زندگی شخصیش مسائلی پیش اومده بود که باعث افت ناگهانیش شده.
مقایسه شدن مداومش با پاول ندود فشار بی خوری رو رو دوشش گذاشت. درسته که بازیکن خوبیه ولی همه میدونن هیچ وقت واسه یوونتوسیا ندود نمیشه. همین باعث میشد میلوش با استرس بازی کنه.
افتش از نیم فصل دوم فصل قبل شروع شد. به نظرم بازیای خوبی که نیم فصل اول کرد باعث شد توقعات ازش بالا بره و روزنامه ها و هوادارا ازش همون بازیا رو بخوان. همه تیم بد بودن و تمام نگاهها به کراسیچ بود. طبیعیه بازیکنی که قبلا تو همچین لیگی نبوده تو اولین فصل حضورش نباید همه کاره یه تیم بزرگ مثل یووه بشه. معلومه که این فشارهو قبلا تجربه نکرده و باعث میشه نتونه بازیشو بکنه.
این فصل دقیقا برعکس این مسئله وجود داره یعنی چون نتونست به روزای اوجش برگرده و تو چند بازی افتضاح بود دوباره همه نگاها به اونه تا بتونه تو یه بازی خوب باشه! البته این چیزا تو ایتالیا طبیعیه ولی واسه بازیکنی که تازه به یه لیگ سطح بالا اومده نباید اتفاق بیفته.
البته تو این قضیه میشه کونته رو هم تا حدی مقصر دونست اون میتونست با بازی دادنش تو بازیای غیر حساس حتی دقایق کم دوباره اعتماد به نفس و روحیه رو بهش برگردونه ولی بدترین کار ممکن رو کرد و سکو نشینش کرد! البته با توجه به اینکه تیم نتیجه گرفته زیاد این انتقاد وارد نیس! شاید اگه یه مربی باتجربه بود راه حل خوبی واسش پیدا میکرد
الان اگه یووه بخواد کراسیچ رو بفروشه باید زیر قیمت واقعیش بده در حالی که تواناییای این بازیکن خیلی بیشتر از این حرفاست واسه همین یه ضرر محسوب میشه.
به نظر من بهترین راه حل همونطور که قبلا هم گفتم اینه که به مدت یک تا یه سال و نیم (یعنی یک و نیم فصل از ژانویه) بره به یه تیم دیگه تو یه لیگ دیگه تا بتونه اونجا دوباره خودشو پیدا کنه. فقط باید به تیمی قرض بدنش که اونجا بازی کنه. در این صورت شاید یووه همچین سرمایه ای رو به راحتی از دست نده.
ولی با توجه به سابقه ای که تو این زمینه در مورد دیگو و... داریم یکم بعیده همچین اتفاقی بیفته.
البته شاید سیاستای ماروتا با سکو تو این زمینه فرق کنه.
منم این بازیکنو خیلی دوست دارم چون همونطور که پوریا گفت یه یوونتوسیه و همیشه هم اینو گفته درحالی که از چلسی و... پیشنهاد داشته همیشه گفته دوست داره تو یووه تیمی که از بچگی عاشقش بوده بمونه. جدا از مسائل سیستم بازی که مهدی گفت امیدوارم بتونه بمونه وتو تیم کونته جابیفته. خیلی حیفه یه همچین سرمایه ای مفت از دست بره.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
کاپیتان عجب تیپی زده بود
رونالدو : " دلپیرو همیشه یه نقطه راهنما و یه مرجع برای من بوده."
کاپیتان هم توی وب سایت رسمیش از رونالدو تشکر کرده و گفته که خوشحاله از کلماتی که رونالدو در موردش به کار برده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداییش کاپیتان به این مظلومی و توپی زشت نبود بره با این مغرور زشت بد ترکیب عکس بگیره.قضاوت با شما.
این کریس که نه افتخار ملی داره نه نسبت به باشگاهش تعصب داره و تازه منفورم هست.بقل الکس که هم مظلومه هم متعصب و هم خیلی محبوب.
نه تو رو خدا برگرد یووه.خداییش نخاله که میگن یعنی این.خداییش شکه اینم برزیلی باشه.نوشته اصلی توسط فیلیپ ملو
در مورد یاکوئینتا هم جدا خیلی خوب بازی میکرد حقش سکو نشینی نیست.نوشته اصلی توسط مدیر برنامه های یاکوئینتا
حالا که 100% امادس باید ازش استفاده کرد.بازیش جدا بهتر از کوآلیارلاس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)