سلام خسته نباشید.
میگم یک فکری به حال سیستم جوانان و رشدشون نمیکنید؟یکم سایت با موزیلا مشکل داره یک فکری به حالش بکنید ممنون میشم![]()
سلام خسته نباشید.
میگم یک فکری به حال سیستم جوانان و رشدشون نمیکنید؟یکم سایت با موزیلا مشکل داره یک فکری به حالش بکنید ممنون میشم![]()
داداش من بر اساس قوانین فوتبال سایت رو تنظیم کردم و نمی ام ببینم بقیه سایتها چی کار کردن که
قرار نیست همه بازیکنان شما توی همه بازیها با امادگی 100% باشند که نیاز باشه شما بعد از هربازی کل تیم رو عوض کنید
در خواست شما فوتبالی نیست و عملی نمیشه
ممنون
سلام دوست عزیز
همه ایمیل ها خونده میشه ولی ما توی سایت نوشتیم که بازی اگه انجام نشه می افته به ساعت 3 روز بعد
ننوشتیم؟
مطمئنآ بازی شما هم الان برگزار شده
موفق باشید
اضافه کردن هر امکانی نیاز به خریداری سرور قویتر داره
فعلآ از پس هزینه های همین تعداد تیم هم بر نمی آییم
ایشالا ببینیم تابستون چی میشه
در مورد مرورگر هم باید بگیم که یه سری از اسکریپت ها رو موزیلا ساپورت نمی کنه ! دیگه مشکل از مرورگر موزیلا هست که اسکریپت رو نمی تونه اجرا کنه و از ما کاری بر نمی اد جز اینکه بگیم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنین
موفق باشید
WelCome To Derby
[QUOTE=Derby;78004]داداش من بر اساس قوانین فوتبال سایت رو تنظیم کردم و نمی ام ببینم بقیه سایتها چی کار کردن که
قرار نیست همه بازیکنان شما توی همه بازیها با امادگی 100% باشند که نیاز باشه شما بعد از هربازی کل تیم رو عوض کنید
در خواست شما فوتبالی نیست و عملی نمیشه
ممنون
آورین آورین
داداش اگه شما سایت دارین من 4تا سایت موزیک دارم
و..........
کاری به این چیزا ندارم
ولی اینکه گفتی همه بازیکنارو عوض کنی همینجوری با سیستم 4.3.3 میتونی کل تیمو عوض کنی
ولی من برا ترکیبی میگم که بخوای 5.4.1 بازی کنی شاید طرف 10تا مدافع نداشته باشه
درضمن من میدونم درخواستم فوتبالی نیست چون هرتیم در فوتبال 24 بازیکن داره
اما تیم غیر فوتبالی استقلال
26یا27 بازیکن داره و دنبال 6یا7 بازیکن دیگس
بابا خب غیر فوتبالیه
یا همون رئال مادرید که500تا بازیکن داره
بابا اینا همه غیر فوتبالین![]()
[quote=cristiano ronaldo 7;78297]طبق قوانین تمام تورنومنت ها و لیگ های معتبر تمامی تیم ها فقط و فقط 23 بازیکن می تونن توی لیست ارائه بدن و در فرصت های مختلفی که برای لیگ های طولانی در نظر گرفته شده ( مثل نیم فصل و یا تعطیلات و شروع فصل ) شما می تونین لیستتون رو تغییر بدین.
هیچ تورنومنت و یا لیگی در دنیا برگزار نشده که تیمی بیش از 23 بازیکن به صورت همزمان ارائه داده باشه ضمن اینکه برخی از لیگها مانند لیگ ایران یک سری محدودیت ها و اجبارها هم قرار می دن ... برای مثال: هر تیم باید حداقل تعدادی مشخص بازیکن زیر 23 سال و .. داشته باشد)
با این همه ما هیچ محدودیتی برای نقل و انتقالات قرار ندادیم و شما هر لحظه می تونین لیست خودتون رو تغییر بدین و بازیکنانی که دوست دارید رو بخرید و یا کسی رو بیرون بندازین
دوستان وارد مسائل قوانین و .. نشن که اینجا محلی برای توضیح قوانین فوتبال نیست
-
WelCome To Derby
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)