منم به نوبه ی خودم ایام امتحانا رو به ملت دانشجو و دانش آموز تسلیت میگم!به امید نمره های بالای 10.
![]()
منم به نوبه ی خودم ایام امتحانا رو به ملت دانشجو و دانش آموز تسلیت میگم!به امید نمره های بالای 10.
![]()
روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
( اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه)
سلام بر اهالی دربی
من به نوبه خودم میلاد یگانه منجی عالم بشریت صاحب عصر و زمان (مهدی موعود عج ) را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض می کنم.امیدوارم در زیر سایه آقامون امام زمان موفق و موید باشید
شاید این جمعه بیاید .... شاید ..... پرده از چهره گشاید شاید.....
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
منم به نوبه ی خودم این عید بزرگ رو به همه تبریک میگم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم میلاد دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت ، امام زمان(عج) رو تبریک میگم![]()
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
سلام
عیدتون مبارک
تبریک میگم تولد آقا امام زمان
به امید ظهورش![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
عید هم گی مبارکککککککککککککک![]()
منم عید رو به همه ی بروبچ دربی تبریک میگم........
Just Real Madrid & Man Utdl
در روز میلاد امام زمان منم انگشتم از جاش در رفت
خیلی درد میکنه پیشاپیش به خودم تسلیت میگم
منم هیچ درک یا احساسی از این اعیاد ندارم ولی تبریک میگم به همه بچه های دربی این روز رو
There is but one path that of rasti
(zartosht)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)