Design & Developed BY Patira

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

Bia Inja تیم منتخب نیم فصل سری آ از نظر کاربران دربی.

خب دوستان دربی اینجا میتونید تیم منتخب سری آ تونو تو این تایپیک بذارید.
    .
    .
    .
    قوانین
    1.از کل کل کردن پرهیز شود و طرفدارای دو تیم x,x به جون هم نیفتند.
    2.لطفا هر کس یه پست بده.
    3.تا ممکنه منطقو تو این نظر سنجی بر علاقه ترجیح بدید.
    مجوز این نظر سنجی از آقا مهدی<alex delpero> گرفته شده است.
    تیم منتخب من

بوفون
    وارگاس بوردیسو نستا لخشتنایدر
    پیرلو لدسما
    اسنایدر همسیک
    دینتاله دیگو میلیتو
    ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 04-14-2012 در ساعت 20:11

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

ترکیب منتخب بنده:
    استکلنبرگ

وارگاس ...... بوردیسو ...... تیاگو سیلوا ...... آلئاندرو روزی

دانیل دروسی

پیرلو.............. پیانیچ

فرانچسکو توتی

دی ناتاله.......... کاوانی

!!! No Totti No Party

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

تیم منتخب فری :
    بوفون
    وارگاس___سیلوا___بوردیسو___ما یو
    ده روسی__________نوچرینو
    پیرلو____بواتنگ
    دی ناتاله______کاوانی

ویرایش توسط feri71 : 12-27-2011 در ساعت 22:22

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

بوفون

وارگاس کیلینی سیلوا مایکون

دی روسی

مارکیزیو په په

همسیک

کاوانی دی ناتاله

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

من خودم یه احساس خاصی به لیگ کالچو دارم و فکر می کنم بیشتر از بقیه کشورها شبیه به لیگ هست منظورم اینه که حداقل توی 90٪ بازیها شما نمی تونین بگین کدوم تیم برنده یا بازنده مطلقه و لیگ فوق العاده ایه
    هر سال هم یه پدیده توش پیدا می شه و شاید لقب خیلی از تیم های این لیگ به خاطر شگفتی هایی هست که بوجود اوردن ومهمترینشون هم فکر می کنم کیه وو باشه که لقب خرهای پرنده رو گرفتن

و اما تیم برتر نیم فصل
    من اغلب هایلایت ها رو دیدم و توی این نیم فصل نتونستم بیشتر از 10 - 12 تا بازی کامل رو ببینم ولی خلاصه یه چیزایی دستم هست

دروازبان :‌سمیر هاندونویچ (اودینزه) ( با احترام برای بوفون )
    این دروازبان اسلونیایی به نظرمن خیلی پیشرفت کرده و از سال 2007 تا امسال که توی اودینزه هست هر سال افت می کرد اما امسال فوق العاده بود.توی چندین بازی هم تونست دروازه تیمش رو بسته نگه داره و الان اودینزه بهترین خط دفاعی لیگ رو هم داره نکته جالب درباره این دروازبان که در 16 بازی حاضر شد و در 10 بازی اصلآ‌گل نخورد !‌
    چهار بازی سخت اودینزه با تیم های میلان و یوونتوس و اینتر و رم بود که در 360 دقیقه مقابل این تمها فقط یک بار دروازه اش باز شد

مدافعین:
    باستا دوزان (اودینزه): نقش اصلی قدرت دفاعی اودینزه در نیم فصل اول بدون شک از این مدافع تنومند متولد شهر بلگراد بر می اومد. این مدافع 3 گل هم برای اودینزه زد و در 14 بازی خودش فقط 1 کارت زرد گرفت. تکلهای فوق العاده ای می زنه و من از قدرت بدنی اش لذت می برم

کیه لینی (یوونتوس): دژ محکم این روزهای سیاه و سفید های تورین بدون شک این مدافع بوده. خیلی کم کارت می گیره و معمولآ هم هر فصل 3 - 4 تا گل می زنه. هر چند که این نیم فصل یک گل بیشتر نزد

تیاگو سیلوا (میلان): شاید دلیل انتخاب این بازیکن حضور مستمرش در 15 بازی میلان و نقش موثرش در بازی سازی بوده ! خوب بازی می کنه و من کلآ از مدافعینی که فقط می زنند زیر توپ خوشم نمی اد . نکته مثبت دیگه اون اخلاق خوبش توی این فصل بوده. سیلوا در این نیم فصل کارت زرد هم نگرفت

لوسیو (اینتر): نمی دونم چرا از قدرت پا به توپ این بازیکن امسال کمتر استفاده کردند ! کلآ توی اینتر هیچ وقت مثل دوران اوجش مثل بایر لورکوزن نشد.در بارن مونیخ موفق تر بود ولی با این همه در لیست من قرار گرفت. میانگین در اختیار داشتن توپ توسط لوسیو حدود 2:30 در هر بازی است! این امار برای یک مدافع فوق العادست و یک مدافع با این قدرت حمل توپ برای بازیسازی یک تیم نعمت محسوب میشه

هافبک:
    همسیک (ناپولی): اگه دوست دارید به این بازیکن علاقمند شین کافیه که بازی این فوتبالیست مقابل تیم های بزرگ رو ببینید.امسال مقابل یوونتوس فوق العاده بود و گل اول تیمش هم به ثمر رسوند. من فکر می کنم اون یک کلاس پایین تر از ژاوی بازی می کنه . اون فقط 25 سالشه و می تونه توی 2 - 3 سال اینده پخته تر بشه.تیم ملی اسلواکی می تونه با وجود این ستاره قوی تر باشه

نوکرینو (میلان): امسال خیلی خوب بازی کرده و به نظرم از سطح خودش فراتر بوده . حتی در زمینه گلزنی ها خوب کار کرده و در میان هافبک های کم فروغ ایتالیایی از جمله توتی و .. دراین فصل اون بهتر ظاهر شده. نوکرینو 6 گل در 14 بازی زده و می تونه توی بازیکنان شاخص نیم فصل باشه

لدسما (لازیو): این آرژانتینی 30 ساله خیلی موثر فوتبال بازی می کنه و روی اغلب گلهای تیم لازیو نقش داشته. هیچ گلیرو نزده ولی واقعآ کمتر گلی رو شما می تونین ببینین که لازیو بزنه و لدسما توش نقش نداشته باشه. نکته منفی اون لو دادن توپ در مناطق خطرناک بوده که امسال زیاد انجام می داد.نمی دونم چرا امسال اینقدر هافبک بازی ساز توی سری آ کم شده

فورواردها:
    به علت کمبود هافبک ترجیح دادم 3 تا فوروارد انتخاب کنم
    دنیس گوستاوو (آتالانتا): پدیده این فصل تیم اتالانتا این ستاره ارژانتینی 31 ساله بوده. هر چند که 3 گل رو از روی نقطه پنالی زده ولی باید یادمون باشه که اون در چه تیمی بازی می کنه و تعداد موقعیت هاش در هر بازی واقعآ کمه و باید از حداقل موقعیت ها گل بسازه.البته اون در آرژانتین که بازی می کرد خوب گل می زد اما از سال 2008 که به ناپولی اومده بود هیچ گاه مورد علاقه هواداران نبود اما انتقال اون به آتالانتا برای اون نعمت شده

کاوانی (ناپولی): به نظرم بهترین فوروارد نیم فصل اول سری آ بوده. یک آمار جالب از کاوانی می خوندم که نوشته بود در هر بازی به صورت میانگین 62 ثانیه صاحب توپ هست ! یعنی کمترین تصاحب توپ و هنر تمام کنندگی بالا که مشخصه اکثر مهاجمین اروگوئه ای هست. شماره 7 محبوب ناپولی در سری آ 14 بازی کرده و 9 گل زده که هیچ کدام از روی نقطق پنالتی نبوده

دی ناتاله (اودینزه): سالهای اخر بازی این فوتبالیست هست. معمولآ در سری ا فورواردهای مسن خوب کار می کنند و اگه یک مروری بکنید بازیکنانی مثل راوانلی یا دی کانیو و روبرتو باجو توی ذهنتون مانور می دن که تجربه خیلی به دردشون خورده. دی ناتاله با توجه به تیمی که در اون بازی می کنه به نظرم حقش بود که در لیست بهترین های نیم فصل باشه. هر چند که فکر می کنم در انتهای فصل جای خودش رو به زلاتان ابراهیمویچی بده که از نظر من خیلی باید بهتر از این باشه
    WelCome To Derby

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566
    تشکر شده 5,246 در 1,127 پست

seriA

هاندانوویچ

وارگاس ...... کیه لینی ...... تیاگو سیلوا ...... لوسیو

همسیک

پیرلو.............. نوچرینو

بواتنگ

ابراهیموویچ .......... کاوانی

خداحافظ اسطوره من

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

خوشبختانه استقبال خوبی از جانب مدیرا شده و باید یه تشکر ویژه از احمد برای ایجاد این تایپیک داشته باشیم !

باز هم جعفر اومد و با تفسیر هایی که داشت همه رو شگفت زده کرد ! ( محض پاچه خواری )

اینم ترکیب ما :

بوفون

وارگاس - کیلینی - سیلوا - لیخشتاینر

همسیک

لدسما - پیرلو - مارکیزیو

کاوانی - دی ناتاله

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

بوفون

لوسیو ...... کیه لینی ...... تیاگو سیلوا ...... اباته

همسیک

پیرلو.............. نوچرینو

بواتنگ

ابراهیموویچ .......... روبینیو

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بوفن

وارگاس....لوسیو....سیلوا.....ما کن

همسیک

پیرلو......اشنایدر.......نوچرین

ابراهیموویچ......کاوانی

HALA MADRID

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

اینم تیم من:
    formation 3-5-2
    -------------------------------------------------------------------------------
    Buffon (Juventus)

Danilo (Udinese) ...............Barzagli (Juventus) ...............Silve (Milan)

Van Bommel (Milan)

Maggio (Napoli) ............... Pirlo (Juventus) ............... Marchisio (Juventus)

Nainggolan (Cagliari)

Ibrahimovic (Milan)
    ............... German Denis (Atalanta)
    -------------------------------------------------------------------------------
    1- انتخاب از بین بوفون و هندانوویج واقعا سخت بود ولی به خاطر پنالتی که بوفون از اسطوره پنالتی ها گرفت بوفونو انتخابیدم.

2- با اینکه کیلینی این فصل بد کار نکرده اما اوایل فصل تو بعضی مواقع ضعیف بود ولی یه مدافع 300 هزار یورویی که همه فکر میکردن تموم شده جورشو کشید یعنی آندره آ بارزالی!

- دانیلو به همراه دوسان دفاع اودینزه رو غیر قابل نفوذ کردن بیخود نیس که اودینزه بهترین دفاع سری آ رو داره

- تیاگو سیلوا هم همیشه جزو برترینای سری آ تو این چند فصل اخیر بوده

3- فن بومل با این که خشنه و هر بازی یه کارت داره ولی وقتی بازی میکنه خیال هافبکای جلوییش راحته. البته ویدال ما هم تو این پست خیلی عالی بوده!

- کریستین ماجو بیشتر تو هافبک راست بازی کرده ولی دفاع راست پست اصلیشه. تو منتخب 2011 یوفاهم بود

- واضحه که پیرلو یکی از برترینای سری آ بوده با پاسای طلاییش و میدانداریش نشون داد هنوز فوتبالش تموم نشده. بهترین خرید امسال یووه که هیچ پولی واسش پرداخت نشده!!

- انتخاب مارکیزیو هم طبیعی بود بی تعصب بگم شاید این هافبک الان یکی از 5 هافبک وسط برتر دنیا باشه. از توتواسپرت هم برنده اسکار 2011 شد.

- نانیگولان هافبک کالیاریه که با بازیاش تو این نیم فصل اکثر باشگاههای بزرگ ایتالیا و اروپا رو خواهان خودش میبینه تو اکثر سایتا هم به عنوان یکی از بازیکنان منتخب انتخاب شده.

4- زلاتان طبق معمول تو جدول گلزنا اون بالاهاست و کلاس بازیشو بازم به رخ کشیده. هر چند میتونه خیلی بهتر بشه

- هیچکس فکرشو نمیکرد یه مهاجم سرزن و ناشناخته آقای گل نیم فصل بشه. دنیس بازیکن آتالانتا تا اینجا خیلی خوب بوده ولی بعیده بتونه تو نیم فصل دومم این روندو حفظ کنه.

(به نظر خودم جای چند تا بازیکن هم خالیه:
    هندانوویچ دروازه بانم اودینه
    لختشتاینر مدافع راست یووه
    ویدال هافبک دفاعی یووه
    پابلو اوسوالدو مهاجم رم
    دنیله دروسی هافبک رم
    په په بال یووه
    بواتنگ هافبک نفوذی میلان)

(همش یووه شد که! خلاصه ببخشید ولی قبول کنید امسال یوونتوس تیم یه دست و کاملی داره)

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)