اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
نمیدونم به درد یووه میخوره یا نه قضاوت با شما.
فصل 2012-2011 ( رم ) : 8 بازی ، 0 گل ، 2 پاس گل.
فصل 2011-2010 ( رم ) : 47 بازی ، 18 گل ، 5 پاس گل.
فصل 2010-2009 ( میلان ) : 35 بازی ، 15 گل ، 6 پاس گل.
فصل 2009-2008 ( میلان ) : 8 بازی ، 2 گل ، 1 پاس گل. * این فصل بوریلو دچار مصدومیت شدیدی شد.
فصل 2008-2007 ( جنوا ) : 36 بازی ، 19 گل ، 9 پاس گل.
من که خودم چشم ازش آب نمیخوره.همون یاکوئینتا شرف داره به 10تابوریلو.
به نظر من که الان اصلا به محاجم در حد بوریلو نیازی نداره..
یا یه بازیکن با کیفیت و سن ژکو بخرا یا اصلا محاجم نخرا اگه یه الدنگی مثل بوریلو بخرا هم خط حمله تکون خاصی نمیخوره هم جای الکس تنگتر میشه..!!
الان به یه دفاع چپ خوب میخوایم و این باید تو اولویت باشه..
خرید بازیکن متوسط تو این شرایط اصلا درست نیست.
این نظر منه البته
آره صد حیف ولی هر چند ستاره وینچنزو سوخته ولی بازم به یاکوئینتا جدا شرف داره.
نظر داداش پوریا هم صحیحه جدا خرید بوریلو البته به نظر من و اقا پوریا دردی از یووه دوا نمیکنه.مخصوصا بوریلو که امارشم زیاد جالب و کلا در حد یووه نیست.
دفاع چپم به نظر من به غیر وارگاس یا باستوس دیگه هیشکی با این داراییهای یووه نمیتونند بخرند.
البته اولویت فعلا با خرید یه دفاع مرکزی مستحکمه.جدا سورنسن تو نیمکت تنهاست![]()
من نمیدونم این ماروتا چی تو کلشه ؟!!
یا کونته داره به چی فکر میکنه ؟!!!
کسی تو این قضیه شک نداره که یووه اگر بخواد یه خرید داشته باشه باید بره سراغ یه گزینه ای که دفاع رو جم و جور کنه !
همین بازی با نوارا رو اگر کسی دیده بود می فهمید چه خبره !
نوارا کلا سه تا توپ آورد رو دروازه بوفون که هر سه تاشون سانتر از جناحین بود و هر سه تا رو هم مهاجما زدن !
ما نخاله مثل آمائوری و تونی داریم چه نیازی به بوریلو هست ؟!!!
کار بوریلو هم تموم شده و باید از تعطیلات به بعد تحملش کرد !![]()
انشاالله امسال قهرمانیم اگه همین طوری پیش بریم............
![]()
مثل اینکه این سوسمارخورا بیشتر از خود یوونتوسیا ارزش اله رو میدونن. نمیدونم حس آنیلی چیه وقتی دل پیرو داره این جایزه رو میگیرهشيوخ امارات جايزه ويژه اي براي الساندرو دل پيرو در نظر گرفته اند كه آخرين فصل حضورش در يووه را تجربه مي كند.
همونطور که به نظر میرسه اولین ورودیا تو زمستون کاسرس و بوریلو باشن خروجی ها هم احتمالا آمائوری و کراسیچ هستن.
آمائوری به احتمال زیاد به جنوا میره تا دیگه بیشتر از این طرفدارارو عذاب نده! مرتیکه بوووق افتخار اینو داشت که یکی از بدترین خریدای تاریخ یووه بشه.
میلوش هم متاسفانه به احتمال 99 % رفتنیه. بهتره به تیمای غیر ایتالیایی بره تا دوباره با یووه روبرو نشه. چلسی به نظرم جای خوبیه. اگه ماروتا بتونه قرض بدتش به یه تیم عالی میشه شاید وقتی اوج گرفت دوباره بتونه برگرده یووه! یادمه من یو یه همچین پیشنهادی میخواست بده.
در مورد بوریلو هر چند با خرید یه مهاجم شیش دنگ واسه ترکیب اصلی بیشتر موافقم ولی به نظرم کونته در نظر داره این به جای این همه مهاجمی که رو نیمکت بی استفاده موندن یه مهاجم متوسط بگیره تا تو مواقع ضروری بتونه ازش استفاده کنه. از اون سه تا پخمه هم رفتن دوتاشون تو ژانویه انگار حتمیه.
بالاخره باید شرایط مالی تیم رو هم در نظر گرفت بالاخره شاید توان خرید مهاجم بزرگ وجود نداره.
بعلاوه به نظر من علت اصلی خرید بوریلو ایتالیایی بودنشه همونطور که میدونید یووه اگه بخواد از بین یه بازیکن 10 خارجی و یه بازیکن 6 ایتالیایی یکی رو داشته باشه دومی رو انتخاب میکنه!
به نظر من که سیاست بدی نیست باعث میشه
ایتالیایی بودن این تیم ثابت بشه نه اینکه مثل بعضیا فقط اسم ایتالیایی داشته باشه
سبک بازی ایتالیایی که هممون دوستش داریم رو راحتتر اجرا کنه و از اصولش فاصله نگیره
تاریخ نشون داده هر وقت یووه قوی بوده آتزوری هم تو روزای اوجش قرار داشته
این بیچاره هم یه گندی زده حالا تو شستنش مونده. آخه چرا عال کند کاری که...اندره ا در خصوص الكس هم گفت " الساندرو اسطوره ماست، بازيكني كه در كنار بونيپرتي تاريخ ما را ساخت و بيش از 18 سال در كنارمان ماند. ما از يكي از اخرين پرچم داران باشگاه مان صحبت مي كنيم، او تاريخ است درست مانند بونيپرتي و پلاتيني . "
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
اول یه نکته ای بگم ...
یوونتوس توی عربا پرهودارترین تیمه !
ارزش دل پیرو رو همه می دونند غیر از ین مردک ! مطمئنا اینا تنها کسانی نیستند که همچین قصدی دارند ! کافیه پایان فصل بشه و دل پیرو (زبونم لال) رفتنش دیگه قطعی باشه ! ببین چه بلبشویی خواهد شد !
در مورد بوریلو و ایتالیایی بودنش اینکه چون ایتالایی باید ترجیحش داد به یه اجنبی شاید تا حدی درست باشه ولی نخریدن بوریلو از خریدن اون سنگین تره ! برای بار چندم میگم چرا یه نخاله دیگه به نخاله های قدیمی اضافه بشهو مثل آمائوری حقوق مفت بگیره ؟!!!
یه نکته دیگه اینکه نسل طلایی فوتبال ایتالیا تموم شده و الان توی نقطه عطف هستیم و کم کم داره ایتالیا جون میگیره و اگر قرار بشه بریم محض بازیکن ایتالیایی بگیریم بایر برمی سراغ بازیکن جوون مثل سبا !! اینایی که آینده دارند و جا برای پیشرفت دارند ! امثال بوریلو دیگه تاریخ انقاشون که گذشته هیچ کپک زدن !
وقت کردی دوتا پست اسپم بده.انشاالله امسال قهرمانیم اگه همین طوری پیش بریم............
![]()
.
.
.
در مورد این عکس بالای صفحه
![]()
![]()
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدا جای مالدینی یا زانتی بقل دلپیرو و توتی کمه..روبن که ربطی به لیگ ایتالیا نداره بقلشونه.
دوباره گیر دادم
ولی در مورد بوریلو جدا یووه بهش نیاز نداره.
فکر کنم این ماروتا گفته اگه نخاله جذب نکنه سالش تموم نمیشه.
و اما آمائوری جدا من از همون اول ازش بدم میومد.
کلا شکه این بشر برزیلی باشه فکر کنم مامانش
و آخه 6 تا مهاجم یووه میخواد چیکار؟
5 تا بس نیست که حالا بشن 6 تا؟
کلا یووه دفاع میخواد دفاع.
بله آنچلوتي به پاري سن ژرمن
براساس گزارشهايي كه از فرانسه منتشر شده، كارلو آنچلوتي براي هدايت پاري سن ژرمن با اين باشگاه به توافق رسيده. بعد از اينكه باشگاه پايتخت نشين اعلام كرد مذاكراتي براي فسخ قرارداد آنتوان كومبواره انجام داده خيلي زود نام مربي سابق يوونتوس، ميلان و چلسي در رسانهها مطرح شد.
روزنامه پاريسي لوپاريزين نوشته احتمالا آنچلوتي از اول ژانويه و با قراردادي دو سال و نيمه هدايت PSG را برعهده ميگيرد. اگر اينطور باشد آنچلوتي در تعطيلات زمستاني و سفر به قطر تيم را تمرين ميدهد. اين مربي 52 ساله در حالي PSG را تحويل ميگيرد كه با سه امتياز اختلاف در صدر جدول لوشامپيونا قرار دارد. مدير ورزشي كنوني پاري سن ژرمن، لئوناردوي برزيلي است كه مدتي در ميلان با كارلتو كار ميكرد.
پاري سن ژرمن در طول تابستان خريدهاي زيادي از سري A انجام داد و سالواتوره سيريگو، خاوير پاستوره، ژرمي منز و محمد سيسوكو را به خدمت گرفت. اين تيم خواهان جذب فدريكو بالزاتري از پالرمو و همچنين ديويد بكام نيز هست
نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی فوتبالو عربها دارن میخورند.
اول انگلیس بعد اسپانیا بعد فرانسه.
خدا به ایتالیا رحم کنه.
عرب چاه نفتیو چه به فوتبال ؟؟؟
بگذریم یه سوالم داشتم این عدد به چیست؟19,373
1.اعضای سایت 2.گلهای یووه 3.تشکرهای آقا مهدی/Alex Delpiero
4.میزان پستهای ارسال شده در دربی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)