به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
آرشاوین درسته یه خورده افت کرده اما فروش اون اصلا کار درستی نیس اگه آرشاوین یه خورده از نظر روحی تقویت بشه و بازی بیشتر گیرش بیاد به آرشاوین دوسال پیش بر می گرده و خیلی می تونه به درد تیم بخوره
آرشاوین آماده خودش یه تیمه من که با فروشش به شدت مخالفم
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه ونگر امسال می خواد تو ژانویه حسابی ولخرجی کنه و هر طوری هست می خواد پودولسکی و گوتزه رو بگیره این خبر خیلی خوبی واسه هوادارا می تونه باشه اگه ای دو به تیم اضافه شن قدرت هجومی آرسنال چند برابر میشه و فشار روی فن پرسیم کم میشه.
من که به خرید این دو بازیکن خیلی خوش بینم .
فک کن گوتزه و پودولسکی کنار رابین چه جوابی میده می تونیم همه تیمارو درو کنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط میتونم بگم ونگر با این کارش داره اشتباهش در فروش پیکه رو تکرار میکنه . و جز پشیمونی چیزی براش نداره
آرشاوین بازیکن کوچیکی نیست / فقط باید ونگر به او اعتماد کنه
این اشتباه که به خاطر خرید یکی دو بازیکن حاضره که آرشاوین رو بفروشه
لینک آنلاین بازی
استون ویلا - آرسنال :
برد آرسنال مقابل استون ویلا رو به همه ی توپچی ها تبریک میگم
واقعا آرسنال زیبا بازی کرد![]()
منم بردو تبریک میگم برد خوبی بود به شدت نیاز بود
تبریک ویژه واسه گل زنی دوباره کاپتان رابین
مصدومای تیم کی بر می گردن؟؟
فعلا که قصد برگشت ندارن داداش
دقیقا نمیدونم
راستی تو بازی با استون ویلا کسی مصدوم نشد احیانا؟
یه روز خوب میاد ...
منم بازی رو ندیدم.
با توجه به تعویضا فک نکنم که کسی مصدوم شده باشه البته آخر بازی یه تکل بد رو پای فرمایلن رفتن اما بعداز بازی که مشکلی نداشت.
منم با فروش ارشاوین کاملا مخالفم بچه ها !
اگه ونگر ارشاوین رو بفروشه کار خیلی اشتباهی رو انجام داده و با این کارش انتقادات رو بر علیه خودش افزایش میده
به نظر من اگه ونگر میخواد ارشاوین رو بفروشه باید جایگزیناشم انتخاب کنه که بعید میدونم با شناختی که از ونگر دارم بخاد واسه ارشاوین دنبال یه جانشین میگرده
با رفتن ارشاوین از ارسنال بازم وضعیت تیممون میشه همون اشو همون کاسه!و باید دوباره جوون گرایی کنیم و جوونا رو بفروشیم و اصلا هم به فکر جام نباشیم؟
این باز چه جور طرز فکریه که ونگر داره
خداییش ونگر داره تو خرید بازیکن کوتاهی میکنه
همش میاد چن تا بی غیرتو پرورش میده و بی غیرتا هم هر موقع واسه خودشون کسی شدن از ارسنال میرن و دو سه تا فوش هم به ونگر و ارسنال میدن.
به نظر شما بازم ما این فصلو بی جام تموم میکنیم؟
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)