Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 78 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

perspolis مرحله دوم نظرسنجي محبوب ترين فوتباليست جهان

دور اول نظرسنجی انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان تمام شد و علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس به این مرحله راه یافت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس پس از پایان دور اول نظرسنجی فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال برای انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان 20 بازیکن برتر قاره های جهان به دور بعد راه یافتند که علی کریمی از ایران نماینده قاره آسیا لقب گرفت.

پس از علی کریمی که با 120 هزار رای محبوب ترین بازیکن آسیا شد ، فرهاد مجیدی از ایران و یاسرالقحطانی از عربستان دیگر نمایندگان آسیا هستند.

هری کیول از استرالیا ، لیونل مسی(آرژانتین) و کاکا(برزیل) از آمریکای جنوبی ، کریستیانو رونالدو(پرتغال) ، دیمیتار برباتوف(بلغارستان) ، فرانچسکو توتی و الساندرو دل پیه(ایتالیا) از اروپا مهشورترین نمایندگان راه یافته از قاره های دیگر در نظرسنجی محبوب ترین بازیکن جهان هستند.

مرحله دوم نظرسنجی در فاصله روزهای 25 آذر تا 15 دی ماه برگزار خواهد شد و در نهایت در مراسمی که دی ماه امسال برگزار خواهد شد محبوب ترین بازیکن جهان معرفی خواهد شد.

هواداران می توانند برای شرکت در نظرسنجی به آدرس زیر مراجعه کرده و در بخش Asia به علی کریمی رای دهند:

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 9 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

perspolis

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت حرفهای جالبی زده است. نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد. پاشاک منطقه ای کوچک، اما ...
    علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت در گفتگو با ماهنامه آینده روشن حرفهای جالبی زده است. نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد. پاشاک منطقه ای کوچک، اما دوست داشتنی در شمال کشور و در نزدیکی لاهیجان است.
    علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت حرفهای جالبی زده است:

* نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد. پاشاک منطقه ای کوچک، اما دوست داشتنی در شمال کشور و در نزدیکی لاهیجان است.

* اصالتاً متعلق به آنجا هستیم، اما کودکی ام در کرج گذشت. خانه مان کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج بود، جایی که الان تقریبا محدوده ایستگاه متروی شهرک وردآورد است.

* پدرم هم عشق فوتبال بود. برای همین زیاد به استادیوم می رفتیم. برادرانم هم به نسبت فوتبال دوست بودند و حتی میلاد و فرشید هم این ورزش را دنبال کردند. خانه که می آمدیم زمین های خاکی اطراف کرج زیر پاهایمان بود و همه آرزوهایمان را آنجا دنبال یک توپ و میان دروازه های حریفان دوران کودکی جستجو می کردیم.

* خاطراتی که شاید هیچ جا نگفته باشم، اما در کتاب خاطراتم به آنها اشاره کرده ام که می تواند برای خیلی ها جالب باشد. قسمت هایی از زندگی ما هرگز در معرض نمایش نبوده و شاید خوب باشد قسمتی از آنها را بازگو کنم.

* بیشتر آرزوهایم فوتبالی بودند. مثلا همیشه در طول زندگی ام دوست داشتم در ترکیب رئال یا میلان قرار می گرفتم. همیشه این دو تیم را دوست داشتم و نتایج آنها را دنبال می کردم. حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها می شدند خیلی دوست داشتم. در هر صورت، این قضیه برای من فقط در حد یک آرزو بود.

* همیشه می گویم خدا همه ما را بغل کرده است. این که حرف بدی نیست، خدا هوای همه ما را دارد . این ما هستیم که گاهی لطف خدا را فراموش می کنیم.

* اگر من یک بی ام دابلیو سوار می شوم که قیمتش بالاست واقعا هزینه هایش را هم پرداخته ام. خوب نیست که همیشه نتیجه را ببینیم. مسیر طی شده هم اهمیتی کمتر از نتیجه کار ندارد. من هم سختی کشیده ام تا به اینجا رسیده ام.

* از آقای اصغر فرهادی تنها 2 فیلم "درباره الی" و "جدایی نادر از سیمین" را دیده ام که هر دو به نظرم بسیار جالب بودند. در عین سادگی بسیار متفاوت بوده و به شکل عالی به موضوع دروغ بین آدم بزرگ ها و توجیه آن میان خودشان پرداخته بود. به نظر من، هر ایرانی که باعث سربلندی نام ایران در هر گوشه ای از جهان شود محترم است. آقای اصغر فرهادی و کارگردان های خوب دیگری که سینما را خوب می شناسند توانسته اند اعتبار نام ایران را در آن طرف آب ها بالا ببرند. این، کار کمی نیست.

* پیشنهاداتی در زمینه بازیگری داشته ام، اما در حیطه علاقه من نیست، یعنی اصلا در حیطه تخصص من نیست. بازیگری برخلاف آن چیزی که تصور می شود کار بسیار سختی است. هنر خاص خود را می طلبد.
    * به اتومبیل علاقه دارم. کلی هم اطلاعات درباره آن جمع آوری کرده و مطالعه می کنم. خیلی برایم حیطه جالبی است و دائم در اینترنت سرک میکشم تا اخبار جدید و تکنولوژی های روز خودروسازی را دنبال کنم و ببینم چه ماشین هایی با چه امکاناتی به بازار می آیند.

* دیوید بکام و وین رونی کلکسیون اتومبیل های لوکس و روز را دارند، یا این که بیشتر مدل های لوکس را ستاره های سینما و فوتبال دنیا می خرند. اینجا هم دیگر مساله عادی شده و چیز بدی هم نیست. قطعا وقتی بازیکن ها قرادادهای نجومی و خوب می بندند معلوم است ماشین های مدل بالا هم سوار می شوند. این مساله غیرعادی نیست. فقط باید امیدوار بود که با این لوکس گرایی وارد حاشیه نشوند.

* بی ام و را از همه ماشین ها بیشتر دوست دارم و بعضی مدل های آئودی هم عالی هستند.

* جام جهانی بدترین تورنمنتی بود که در آن شرکت کردم. در آن بازی ها استرس زیادی روی من بود و حرف و حدیث هایی که بعد از بازی با مکزیک به وجود آمد جو را متشنج کرد و در بازی با پرتغال، این فشارها دست به دست هم داد تا آن اتفاقی که نباید، بیفتد و من شرمنده همه شوم. لگدی را که به ساک ورزشی زدم هرگز فراموش نمی کنم. واقعا با این که مدت زیادی از آن زمان می گذرد هر وقت یادش می افتم خجالت می کشم و از دست خودم عصبانی می شوم.

* نه تا به حال از نزدیک آهو دیده ام و نه جادوگر. من دوست دارم در زمین فقط کار خودم را خوب انجام دهم. اتفاقا بعضی لقب ها از آدم انتظارات عجیبی طلب می کند که باعث دشوار شدن وظیفه آدم می شود. از همه هوادارانم که با این القاب به من روحیه می دهند ممنونم، ولی من ترجیح می دهم علی کریمی بمانم.

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 12-19-2011 در ساعت 13:07

5. 8 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

قلبم به خاطر جادوگر تير ميكشد - براي علي كريمي

علي كريمي بدون شك وصله ناجور پرسپوليس است؛ او بعضا مسووليت هايي در اين تيم دارد كه ستاره هايي مانند مسي و رونالدو هيچگاه نمي توانند آن را لمس كنند.

از جمله وظايف كريمي در پرسپوليس آموزش فوتبال پايه در عرض يك دقيقه به برخي هم تيمي هايش است؛ به طور مثال او مي بايست در حين انجام بازي به عليرضا حقيقي ياد بدهد براي دفع توپ بايد همه پا زير همه توپ قرار بگيرد، تا توپ به سمت دروازه خودي حركت نكند.

به مازيار زارع آموزش بدهد تنها ‍ژست گرفتن در ميانه ميدان كافي نيست و بازيكن هر از گاهي بايد به زحمت بيفتد، شوت بزند، پاس بدهد و تكل بزند، حتي اگر به قيمت كثيف شدن لباسش تمام شود و از تيپ و قيافه بيفتد، مخصوصا يك هافبك دفاعي كه بعد از نود دقيقه اگر لك به شورت فوتبالي اش نيفتد، قاعدتا بايد برايش افت داشته باشد.

جادوگر مي بايد در همان زمان كه مشغول انجام وظايف خود در زمين است، به غلامرضا رضايي يادآوري كند كه او شبح نيست كه بتواند از درون شكم بازيكن حريف رد شود و او را جا بگذارد، بلكه دريبل كردن نياز به مقداري انعطاف بدني و قبول زحمت دارد. به محمد نوري ياد بدهد فقط بازيكنان ي كه لباس قرمز پوشيده اند يار آنها هستند و پاس دادن به بازيكنان لباس آبي، كار بچه هاي بد است.

به حسين بادامكي گوشزد كند هواداران كريمي را تنها به دليل موهاي بلند دوست ندارند، بلكه آدم موبلند بايد ويژگي هاي ديگري هم غير از آن داشته باشد تا مورد احترام يا به قول پيمان يوسفي «محبوب القلوب» هواداران واقع شود.

جادوگر بايد بعد از همه اينها به مهرداد اولادي بقبولاند كه «ادعا كردن» تنها راه بزرگ شدن نيست، بلكه مهاجم طبق قوانين جديد فيفا حتي اجازه دارد گل بزند و خداي ناكرده باعث خوشحالي هوداران شود. آموزش تكل، شوت، دريبل، پاس و ضربه سر از ديگر مسووليت هايي ست كه علي كريمي يك دقيقه فرصت دارد آن را به هم تيمي هايش آموزش بدهد ، در غير اينصورت مديران با درايت باشگاه بهتر است اين وصله ناجور را از باشگاه اخراج كنند و با پولش كماكان به ساير بازيكنان اين تيم پاداش بدهند!

ali
    only
    karimi

7. 10 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

کاپیتان پرسپولیس با لباس ورزشی باشگاه آرسنال در ختم اسماعیل زرافشان(با سابقه ترین عکاس ورزشی)شرکت کرد.

شعر زیبای کریمی در دفتر یادبود مراسم حاج اسماعیل زرافشان
    علی کریمی که تنها نماینده فوتبالیستهای کنونی در مجلس ختم حاج اسماعیل زرافشان بود هنگام خروج از سالن دست به کار جالبی زد و در دفتر یادبودی که برای حاظران تعبیه شده بود شعر زیبایی نوشت

تن مرد و نامرد هر دو یکی است
    روزگار باید بگذرد تا بدانیم مرد کیست

روحت شاد

ali
    only
    karimi

9. 9 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

دوستان پیام های خصوصی تونو چک کنید

11. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

پرسپولیس

علی کریمی در سال ۱۳۷۷ به پرسپولیس پیوست و او توانست دو سال پیاپی در سال‌های ۱۳۷۸ و ۱۳۷۹ لیگ آزادگان را فتح کند. او بعد از مدتی مورد توجه باشگاه پروجا قرار گرفت؛ اما به خاطر پایین بودن قیمت پیشنهادی این باشگاه ایتالیایی او به این تیم ملحق نشد.او همچنین از اسپانیا هم پیشنهادهایی داشت که یکی از آن‌ها پیشنهاد اتلتیکو مادرید بود که وی آن پیشنهاد را نپذیرفت و برای نزدیک بودن به خانه‌اش به امارات رفت و به تیم الاهلی این کشور پیوست.

13. 4 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ

علی کریمی روز ۳ مه سال ۲۰۰۵ بنا به گزارش وب‌گاه رسمی باشگاه بایرن مونیخ به این تیم آلمانی پیوست. او پس از علی دایی و وحید هاشمیان سومین بازیکن ایرانی بود که در این باشگاه مشهور به هالیوود بازی می‌کرد. در ابتدا بسیاری معتقد بودند که انتقال کریمی برای این باشگاه تنها جنبه اقتصادی دارد، اما بازی‌های خوب این بازیکن مانع این انتقادات شد. علی کریمی خیلی زود توانست در جمع نام‌داران این باشگاه نظیر میشاییل بالاک، سباستین دایسلر، مارتین دمیکلیس، مهمت شول و زی روبرتو برای خود جایگاهی ثابت دست و پا کند، به طوری که برخی از این بازیکنان نیمکت‌نشین شدند. طبق یکی از بندهای قرارداد کریمی و بایرن مونیخ، پس از ۱۲ بازی این قرارداد به طور خودکار تمدید می‌شد که در بازی با هامبورگ این اتفاق افتاد، اما در همین بازی وی متأسفانه مصدوم شد، به طوری که نتوانست در بازیهای جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان در اندازه‌های واقعی خود ظاهر شود. کریمی همچنین از جمله بازیکنان ایرانی محسوب می‌شود که در لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده‌است و در مقابل سالزبورگ یک گل به ثمر رساند.

15. 4 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

حضور در قطر

علی کریمی بعد از عدم درخشش در بایرن مونیخ به قطر رفت و برای تیم القطر آن کشور بازی کرد اما بازیهای او مورد توجه مسؤولان باشگاه قرار نگرفت و وقتی آن‌ها او را به تیم السیلیه فرستادند، وی خواستار جدایی از آن تیم شد و سپس به پرسپولیس بازگشت.

17. 4 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بازگشت به پرسپولیس

علی کریمی به خاطر نارضایتی بابت حضور در قطر در یک تماس تلفنی یک‌ساعته با داریوش مصطفوی (مدیر وقت باشگاه پرسپولیس) به مذاکره پرداخت. سپس باشگاه پیروزی برای به‌خدمت گرفتن او به صورت قرضی از باشگاه السیلیه علاقه نشان داد و با دادن ۳۱۰ هزار دلار آمریکا به آن باشگاه، او را به صورت قرضی به‌خدمت گرفتو او در تاریخ ۶ سپتامبر ۲۰۰۸ به طور رسمی قرارداد یک‌ساله با تیم سابقش امضا کرد.

او در اولین گلزنی خود توانست در شهرآورد تهران موفق به گلزنی شود و دو دقیقه بعد از ۱ بر صفر جلو افتادن استقلال بازی را به تساوی بکشاند.[۲۰] کریمی پنج روز بعد در بازی مقابل ابومسلم، هت‌تریک کرد ولی نتوانست جلوی شکست تیمش را بگیرد و بازی در پایان با شکست ۴-۳ پرسپولیس به پایان رسید.

هنگامی‌که قرارداد علی کریمی تمدید نشده بود، عباس انصاری‌فرد مدیر وقت باشگاه ادعا کرده بود که علی کریمی چند پیشنهاد دیگر دارد و سپس گفت باشگاه منتظر می‌ماند تا ببیند وضع او چگونه است؛ اما بعد از آن علی کریمی چهار هفته صبر کرد تا با پیشنهاد تمدید قرارداد با باشگاه مواجه شود ولی او پیشنهادی از پرسپولیس دریافت نکرد و بالآخره از جمع قرمزپوشان جدا شد.

19. 5 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

استیل آذین

علی کریمی در سال ۱۳۸۸ به سبب عدم تمایل مدیران باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با وی، این باشگاه را ترک کرد و به استیل آذین پیوست.در فصل ۸۷-۸۸ لیگ برتر علی کریمی ۱۴ گل به ثمر رساند و با دریافت ۹ کارت زرد و ۳ کارت قرمز خشن‌ترین بازیکن در لیگ برتر نهم شناخته شد.

21. 5 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 78 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع