اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بالاخره دلشوره تموم شد0.0 مگه این متری بد بازی میکرد.پیرلو که یه پاس سالم نداد.در مورد استیگاریبیا چیزی نگم بهتره.ویدال هم که مثل استیگاریبیا محو بود.
تو این بازی من که فقط اسم هاندانوویچ دروازبان اودنیزه رو فقط میشنیدم.
در ضمن باید از آله به خاطر پاسهاش هم تشکر کرد....جدا تو 15 دقیقه ای که تو زمین بود فقط پاس میداد.
این دیناتاله رو که ولش کن شده بود ...نمونه ای از دلپیرو سانتر میکرد.ضربه ایستگاهی میزد.
کلا از اقتضاح هم افتضاحتر بازی میکردیم.
در ضمن از دفاع 8لایه ی اوده هم نمیشه چشم پوشی کرد.
هم چنین بسته نگه داشتن وسط زمین توسط ایسلا.
شنیدم یووه می خواد ستاره ی ما مسعود اوزیل رو بخره.میخواستم بگم دلتونو صابون نزنید.اجازه ی ترک اوزیل از برنابئو رو نمی دم.
البته امیدورام یووه امسال قهرمان سری آ بشه چون شایستگیشو داره.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
من اگه نباشم این وزش 3 هرچرت و برتی دلش بخواد درمورد رئال مادرید مینویسه. دوهفته ی پیش یه خبر گذاشته بودکه من کل سایت های خبری معتبر رو گشتم منبعشو پیدا نکردم حتی منابعی پیدا کردم که خبری که ورزش سه گذاشت رو رد می کرد کلی بهشون اعتراض کردم . اونا هم درپاسخ عذر خواهی کردن و خبر رو پاک کردن.اینو گفتم تا حرفتو تایید کنم.زیاد نبایدبه ورزش سه و سایت گل اعتماد کرد.
یووه امسال یه تیم پرقدرته و واقعا جاش درلیگ قهرمانان اروپا خالیه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
زیاد این خبرو جدی نگیرید. کلا یوونتوسو ول کنی ممد نصرتی رو هم میخواد بخره!
تجربه نشون داده تا با یه بازیکنی قرارداد رو نهایی نکردیم نباید به شایعات توجه کرد.
و اما بازی که من نتونستم ببینم! وقت بازی داشتم هندونه و پسته تو میدادم!
آخه بعد چند مدت خونه بودم همه بهم حسابی میرسیدن!
ولی مثل اینکه چیز زیادی رو به جز دیدن 15 دیقه بازی اله از دست ندادم. بازی انگار کسل کننده ترین بازی این فصل یووه بوده.
ماتری هم مثل اینکه در حد مهرداد اولادی بازی کرده. نوشته بود تو عرض یه دیقه سه بار توپ لو داده!
با اینکه خیلی دوسش دارم ولی کونته وقتی میبینه اینجوریه باید سریعتر اله رو بیاره زمین. اصلا کوالیارلا که بازی قبلی ترکونده بود به نظر من باید فیکس بازی میکرد.
خب به هر حال هر مربی اشتباه میکنه و هیچ کس بی خطا نیست.
بازی طبق آمار پایاپای بوده و برتری نسبی هم با ما. 1 امتیاز م خوبه و همین کافیه تا 2011 رو با صدر نشینی تموم کنیم. البته صدر نشینی خطرناک که با هم امتیازی با میلان و فقط برحسب بازی رودررو بدست اومده.
تو این تعطیلات باید رو تیم کار بشه و با اضافه شدن بازیکنای جدید و ریکاوری مناسب ایشالا نیم فصل دومو مثل اول طوفانی شروع کنیم
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
تو چرت و پرت نوشتن ورزش 3 که هیچ شکی نیست...
ولی این خبرو تو اکثر سایتای فوتبالی غیر رسمی مثل فوتی بایبل یا توتال فوتبال مدنس و... زده:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه یووه تنها هم نیست و من یو لیورپول هم میخوانش
انگار هم قضیه از این قراره که رئال به اوزیل اولیماتوم داده کهشرایطشو بهتر (!) کنه یا آخر فصل میفروشنش!!
البته یکم باورش سخته
Alessandro Del Piero
خب اینم از نمره های بازی یووه اودینزه
هندانوویچ بهترین بازیکن زمین شد و وقتی دروازه بان حریف بهترین بازیکن میشه بازی رو ندیده میشه تحلیل کرد
بهترین بازیکن یووه هم کسی نیست همه مثل اینکه بد بازی کردن .انتظار از بازیکنای یوونتوس خیلی بیشتره. این نمره ها واقعا در حد این فصل یووه نیست.
به هر حال هرچی بود 2011 تموم شد ونم با صدرنشینی یوونتوس کاش تا آخر همونجا بمونیم
نکته ناراحت کننده بدترین بازیکن زمینه. ماتری که یکی از بهترینای این فصل بوده که هم خوب گل زده و هم خوب پاس گل داده و خیلی هم موثر بوده تو چند هفته اخیر افت کرده. ای کاش کونته بتونه برش گردونه تا دوباره یه مهاجم شیش دنگ مثل ترزگل تو تیممون داشته باشیم.
-----------------------------------------------------------------------------
00
نمره بازیکنان یوونتوس در بازی با اودینزه:
BUFFON 6.5
CHIELLINI 6
BARZAGLI 6.5
BONUCCI 6
LICHTSTEINER 5.5
PEPE 5
MARCHISIO 5
PIRLO 5.5
VIDAL 5
ESTIGARRIBIA 5
MATRI 4.5
DE CEGLIE 5
DEL PIERO 5
QUAGLIARELLA 6
بهترین بازیکن زمین:
HANDANOVIC7
Alessandro Del Piero
^^^^^^^^^^^^^^
تویهمه بازی های یووه حتی بازی با رم که خیلی ضعیف بودیم لااقل یه بازیکن 7 می شد ولی این بازی خیلی افتضاح بودیم !
به قول یه سری از دوستان ماتری انگار حامله ـس !
به نظرم حضور کوا میتونست موثر تر از ماتری باشه !
اودینزه با تعداد هافبک زیادی بازی می کنه و بهتر بود کونته با تغییر تاکتیک نسبت به بازی های قبلی وارد این بازی می شد !حضور در مرکز زمین مقابل اودینزه خلی جالب به نظر نمیاد !
نتیجش هم که مشخصه !
به هر حال صدر نشینی قبل از کریسمس و به پایان رسیدن 2011 با قهرمانی خیلی میجسبه !
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)