لطفا نظرتون رو دراین باره با ذکر دلیل بیان کنید
ایکر کاسیاس
جیان لویجی بوفون
الیور نویر
ویکتور والدس
لطفا نظرتون رو دراین باره با ذکر دلیل بیان کنید
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروازبان هم بدون تعصب میگم van der sar انصافا عالی بود و حقشه انتخاب بشه ولی حیف که بازم کاسیاس میشه ....واقعا بی عدالتیه چرا باید کاسیاس انتخاب بشه البته کاسیاس هم عالیه ولی حقه ادوینه
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رای دادم به والدز چون کاسیاس و بوفون فصل 2010_2011 کاری نکردن حالا نویر نفر دوم ولی خیلی بی انصافی باید van der sar تو نظرسنجیت باشه
Good Bye Berba
Always in my heart Zizu
آخه توی عنوان نوشتی بهترین سال به نظر من هم باید ادوین میشد...
در ضمن من به خاطر استعداد فوق العاده اش به نویر دادم!
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
والدز که هیچی اصلا حرفش نیست اگه فصل قبلی کمتر از کاسیاس گل خورده به خاطر خط دفاعی خوبشه.به نظر من بین کاسیاس و نویر یکی باید انتخاب بشه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
stekelenburg
GianluiGi BUFFON
ویرایش توسط Amin-J-H : 12-20-2011 در ساعت 19:38
Always in my heart Zizu
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)