سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
حال ميكنم هم مسي حاله اون پله رو گرفت و هم مارادونا كه حسابي پله رو ديونه كرده و در جديدترين شيرين كاريش كه تو ليگ امارات وقتي حرف ميزنه از پله به عنوان مبدا زماناستفاده ميكنه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسي كي ميخواد توپ طلاشو بگيره؟كسي تاريخشو ميدونه؟
تو آذر ماه بود فکر کنمتا چند روز دیگه هتریک مسی رو در تصاحب توپ طلا میبینیم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به هر حال فرقی نمیکنه.توپ الان پیش خودشه تا زمانی هم که بدرخشه پیش خودش میمونه.فرقی نمیکنه کی بخوان اعلام کنن.من از الان میدونم تا 3 فصل دیگه جایزه پیشش میمونه
فقط اميدوارم مسي اشباع نشه.من خودم اگه جاش بودم الان وضعم اينطوري بود:![]()
برید در نظرسنجی توپ طلا به مسی یا ژاوی رای دهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 12-20-2011 در ساعت 13:26
داشتم کلیپ مصدومیت داوید ویا رو نگاه میکردم
بیچاره چی شد
یه سوال داشتم جام ملت های اروپا رو هم از دست داد یا نه ؟
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
داوید به یورو میرسه / چون میخواد آقای گل یورو بشهبا هوسیتالت رو فکر کنم بد بازی کنیم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
داوید ویا روحیه بالایی داره و خودش میگه به یورو 2012 میرسم ولی این دل بوسکه ... (بوقققققققققق) گفته که سولدادو جانشین مناسبی برای داوید ویاست که این صحبت ها باعث دلخوری هواداران بارسا شده من اصلا از این دل بوسکه خوشم نمیاد اصلا مربی خوبی نیست ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)