سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
جالبه مسی تو 24 سالگی 3بار بهترین بازیکن جهان شده.فکر کن تا 26 سالگی که بعضیا یکی هم به زور گرفتن مسی چند بار بهترین جهان میشه؟
حداقل 5بار مسی بهترین جهان میشه.حاظرم شرط ببندم با هرکی خواست
سلام بازی بعدمون تو لالیگا باکیه؟
! Força Pedro
Força El Guaje[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
espanyol.و از اونجایی که بازی توی خونه اوناست به نسبت برامون سخته.تقریبا یک ماه دیگست بازی
سلام کسی گلهای بارسا به رئال رو با گزارش عصام الشوالی داره ممنون میشم بذاره
خب ساعت 14:00 بازی شروع میشه و ایشالله 6 تایی کنیم این اعراب نامرد و مکار رو .......... و بارسا انتقام استقلال و سپاهان رو از السد بگیره .......... بریم تو فینال به مصاف سانتوس ...... این نیمار خیلی داره کری میخونه بریم ساکتش کنیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خب معلومه که شبکه بارسا تی وی یا همون شبکه 3 خودمون پخش میکنه / البته شاید
برای بجایزه بهترین گل سال " فرانس پوشکاش " به لیونل مسی رای بده[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ویرایش توسط David7 : 12-15-2011 در ساعت 14:17
حاضرم باهاتون شرط ببندم رفقا ک نیمار مقابل بارسا از رونالدو بهتر بازی میکنه!!
بچه خوشکل پرتغالی!!
من یه کلیپ از نیمار دیدم انصافا مسی هم تو 19 سالگیش دیگه اینطور نبود! اگه مثل خیلیا داغون نشه استعدادش مهشره هرچند از برزیل نفرت دارم ولی ادم نباید پا رو حق بزاره
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)