اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
من الان که گلو دیدم دیدم بازم این بشر کاره ای نبوده و خواست خدا بوده که ما این بازی رو نبازیم !
اشتباه روی دفع توپ که باعث شد یووه دقیقه 6 گل بخوره و اشتباه و خطایی که انجام داد و باعث شد پنالتی صورت بگیره یه پوئن منفی دیگه داره و مطمئنا وقتی میخوان به یه نفر نمره بدن اینا خیلی تاثیر گذاره و خیلی عجیب نیست که همچین نمره ای رو به ویدال دادند !
علی جان در مورد وبلاگت یه تجدید نظری داشته باش !
بهتره جای قرار دادن محض اخبار بگردی توی فروم های مختلف و تحلیل های کاربرا از بازی های یووه رو با اجازه خود اونا تو وبلاگت قرار بدی ! مطمئن باش بازذیذ بیشتری خواهی داشت !
کاش دیگه فصل نقل و انتقالات دیگه الان شروع میشد.
دو تا یا به قول بعضیها سه تا مهاجمو که تیر برق بقل دوتاشون جدا شرف داره و این دفاع چپ که اونم جالبه تیر برقه رو دیگه رد میکردیم
جدا تونی.امائوری.یاکوئینتا و این گروسو دیگه موندنشون تو تیم بی فایدس و با رد کردنشون دیگه باید .وارگاس.یا همین ادین ژکو رو خریداری کنند.
در ضمن دیگه قول دادم زیاد نظر ندم و فقط نظاره کنم.
اینطوری خیلی بهتره.
سلام دوستان عزیز خواست بدونم بازیای یووه رو چطوری نگاه میکنین؟لطفا لینکشو بزارین مرسی
راستش لینک ثابتی نیست سایتای مختلف از سرورای مختلف لینک میزارن اونم فیل*ت*ر باشه یا نباشه!
من که موقع بازی میام از مهدی می پرسم. مهدی خوره این جور سایتاست. مثلا بازی رم-یووه رو گفت از اینجا نیگا کردم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته باید سرعتت خوب باشه. سرعت گفتم یه لحظه یاد خونه خودمون افتادم![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
خب تا آخر سال 2011 دو بازی بیشتر نمونده و یه هفته سرنوشت ساز دیگه در انتظار یووه است. این هفته ها به نظر من قهرمان آخر فصل رو تعیین میکنن. یووه تا حالا دو بار تو یه هفته دو بازی کرده که جالبه تو هر دو دفعه یه مساوی و یه برد بدست آورده. اگه تو هفته پیش رو هم بتونه همچین نتایجی رو بگیره یعنی نوارا رو بزنه و از اودینزه یه امتیاز بگیره قهرمانی نیم فصل دور از دسترس نیست.
البته من فکر کنم این یوونتوس اگه روز خوبش باشه میتونه حتی اودینزه رو هم تو فریولی شکست بده. به قول پیمان یوسفی نشون به این نشون که فصل پیش با اون شرایط ناجور و دلنریاوشکول اودینزه رو تو خونه خودش 4-1 شکست دادیم! همون اودینزه هم آخر فصل رفت cl!
بازی با نوارا نمیتونه زیاد بازی سختی باشه اونم تو استادیوم خودمون که جهنم حریفاست. باید تو این بازی به فکر زیاد گل زدن باشیم. البته همچین تیمایی رو نباید دست کم گرفت.
اما بعد این دو بازی تیما یه استراحت 20 روزه میرن. این بازی اودینزه هم سوغات لغو شدن بازیا تو هفته اوله که شاید بازیکنا مجبور باشن با خستگی به زمین برن که کونته باید این مسئله رو مدیریت کنه. تا نیم فصل واقعی (نه تعطیلات کریسمس) 5 بازی مونده اگه از این 5 بازی 13 امتیاز بگیریم که با توجه به حریفا (نوارا - اودینزه - لچه - کالیاری - آتالانتا) بعید هم نیست قهرمانی نیم فصل رو از همین الان بهتون تبریک میگم!
و اما...
من همیشه آرزو داشتم تورس بیاد یووه![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
با اینکه خیلی افت کرده و دروازه خالی رو هم کج میبینه (مشکل از چشاشه احتمالا) ولی کلا مهاجم خوبیه و یوونتوس هم بهترین جا واسش برای احیا شدنشه به چند دلیل:
1- یوونتوس کلا تیمیه که بازیکنای بزرگو بزرگتر میکنه!
2- لیگ انگلیس دیگه جای تورس نیست. دلیلش هم مشخصه
3- چون خودش اسپانیاییه اسپانیا هم جاش نیس. رئال و بارسا هم که کلا استاد خراب کردن اینجور بازیکنان!
20 میلیون پوند هم فکر نکنم پول زیادی واسه تورس باشه. میمونه حقوقش که فکر کنم دادن حقوق 20 به تورس خیلی از دادن مثلا 15 به بازیکنی مثل آمائوریه. اصلا هر وقت حقوق میگم یاد این چلاق میفتم حتی حقوق بابامم اول یادم نمیاد!
اینجا این حقیقت رو هم باید افشا کنم که بعد دل پیرو بازی تورس رو خیلی قبول دارم.
البته بوفون و مارکیزیو و پیرلو و یه چند صد نفر دیگه به کنار!!
هرچند با این حرفای ماروتا زیاد نمیشه به خرید بازیکن بزرگ امیدوار بود مگه اینکه تقی به توقی بخوره. البته به تحقق حرفای این ماروتا هم نباید زیاد امیدوار بود!![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ما کلا تو هر نیم فصل 6 تا بازی فوق العاده داریم :
میلان ، اینتر ، رم ، لاتزیو ، ناپولی و اودینزه !
از 5 تای اول یعنی از 15 امتیاز ممکن ما تونستیم 11 امتیاز بگیریم که خودش کلیه !
اگه بشه اودینزه رو ببریم که کلا عالی عمل کردیم ! حیف امتیازاتی که مقابل تیمهایی مثل بولونیا دادیم !
خوشبختانه خوب نتیجه گرفتیم و در مقابل تیمهای رو به رو به کمتر از برد راضی نمیشیم !
همونطور که میدونی من لیورپولی هم هستم ! پس چرا با احساسات من بازی میکنی ؟!!
بعد از جرارد و کاراگر تورس رو می پرستیدم ! ولی رفت چلسی ! یکی از تیمهایی که نسبت بهش حس خیلی بدی دارم و این مثل یه پتک تو سرم بود ! حالا بیاد یووه ! من چیکار نم اون موقع با این حس دوگانه سه گانه ! هنوز ته دلم دوسش دارم !
خارج از احساسات تورس یه بازیکن کامله که فقط باید بذاری سرجاش !
ویلاس بواس به نظرم مشکل داره نه تورس ! تورس بازیکن خوبیه و مطمئن باش تا آخر فصل اگه از چلسی ارج نشه بهترین بازیکن چلسی خواهد بود !
در مورد قیمتی هم که میگی باید بگم یه فرصت استثنائیه ! ماروتایی که حاضر بود واسه سرخیو kun آگوئرو () که کلا اسمش هم ناجالبه 37 تا خرج کنه چرا نباید 20 تا واسه تورس بده ؟!!
پ.ن ( یا به قول خودت p.s ) : ماروتای لامصب به صراحت اعلام کرده هیچ بازیکن بزرگی رو تو نیم فصل نمی گیریم !
ویرایش :
پ.ن 2 : سایت گل کذاب ترین سایت خبری !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 12-15-2011 در ساعت 01:39
این فرصت های طلایی کم پیش میاد ! الان یووه در شزایطی هست که بازیکن خوب بگیره و هیچ مشکلی از این بابت نداره ! اول فصل رو میشه گفت عده ای به خاطر شرایط یووه تمایل به حضور نداشتند ولی شرایطی که یوونتوس تا اینجا برای خودش فراهم کرده قسمت زیادی از این مشکل رو حل کرده ! گوش شیطون کر امسال هم اسکودتو رو می گیریم همه به دنبالش سهمیه CL !![]()
هوووورا لیورپول!
عاشقشم.دو کاپیتان که ر<یایی اند ولی در مورد تورس:از وقتی رفت تازه انگار لیورپول متولد شد و به نظر من اصلا به درد یوونتوس نمیخوره و باید تو همون چلسی بپوسه.
در مورد سایت گل:اونم راست میگید فقط دری بری میگه.با چسبوندنه کذاب به گل به جامعه ی کذب گویان توهین شد.![]()
همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)