اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خب بازی با نتیجه 1-1 تموم شد راستش من زیاد ناراضی نیستم. با اینکه نیمه دوم هم بازی تو اکثر موارد دست یووه بود و کوالیارلا و په په موقعیتای خوبی رو از دست دادن اما اگه بخوایم با انصاف حرف بزنیم رم هم بعضا حمله های خطرناکی داشت و حتی یه پنالتی هم بدست آوردن که بوفون گرفت.
من ندیده بودم تا حالا توتی پنالتی خراب کنه ولی باور کنید از وقتی پشت توپ رفت میدونستم گل نمیشه!!
بوفون نشون داد دوباره تبدیل به بهترین دروازه بان دنیا شده و این واسه یووه خیلی خوبه.
مهاجم آرژانتینی-ایتالیایی رم یعنی اسوالدو هم امشب دفاع یوونتوس رو خیلی اذیت کرد ولی خوشبختانه نتونست خوب گل بزنه. بونوچی نسبت به اول فصل خیلی افت کرده و تو دو سه بازی آخر اشتباهاش زیاد شده و واسه همین لزوم خرید یه مدافع سطح بالا بیشتر احساس میشه.
و اما در مورد گل یووه: گونته تو این بازی نشون داد چرا من مربی یووه نیستم!! با نگه داشتن استیگاریبیا تو زمین که نیمه اول چیز خاصی نشون نداده بود به این بازیکن اعتماد به نفس داد اونم نامردی نکرد و یه پاس گل تمیز داد بعدش هم به وقتش تعویض شد و جاکرینی اومد و سمت راستو فعال نگه داشت.
البته به نظر من الیا خیلی دیر به جای په په به زمین اومد اونم فکر کنم به خاطر شرایط بازی و حریف و بی تجربه بودن الیا بود. وقتی به زمین اومد یه حرکت انفجاری انجام داد و با پاس عالیش کوالیارلا رو تقریبا تک به تک کرد که موقعیتو خراب کرد.
و اما در مورد اله... واقعا حیف که نتونستیم بازی آخرش روبروی توتی رو ببینیم وقتی الیا به بازی اومد و دوربین الکسو نشون داد یه حالت خاصی تو چهرش بود که باعث شد بغض کنم...
نکته بعدی این بازی بازی نه زیاد خوب (!) پیرلو بد ضربه های کرنر یا ایستگاهی که بازیای قبلی از تاکتیکای اصلی یووه واسه رسیدن به گل بود تو این بازی با ضربه های نسبتا ضعیف پیربو که اصلا در حد خودش نبودن یه تاکتیک بی اثر شده بود. امیدوارم از بازی بعدی دوباره بازیای خوبشو تکرار کنه. ویدال هم تو این بازی زیاد جابل بازی نکرد.
در کل بازی یه جورایی متعادل بود و زیاد نمیشه گفت کی بهترین بازیکن زمین بود ولی من بوفونو واسه گرفتن پنالتی انتخاب میکنم.
مهمترین نکته حفظ روند شکست ناپذیری بود ولی امیدوارم از بازی بعد دوباره همون بازی هماهنگ از یوونتوسو ببینیم.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
به قول خودد کل ایران افتضاحه ما هم قفل قفل دیدیم.نمیدونم چرا فقط تو صحنه های گلها ما هم میشیم مثل حمید؟
همین که گل شد یا داره گل میشه تا شروع مجدد بازی قفله.
تازه ما دیروز کلا تو استان اصفهان تقریبا 8 ساعتی نه موبایلا خط میداد نه اینترنت وصل بود.
اینم از ما ولی کیه لینی جدا اگه نوک حمله بود حتی از متری هم بهتر کار میکرد![]()
همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.
11
نمره بازیکنان یوونتوس در بازی با رم:
BUFFON 7
بهترین بازیکن یوونتوس
CHIELLINI 7
BARZAGLI 6.5
BONUCCI 6.5
LICHTSTEINER 6
PEPE 5.5
MARCHISIO 5.5
VIDAL 5
PIRLO 6
ESTIGARRIBIA 6
MATRI 6
GIACCERINI 6
QUAGLIARELLA 6
ELIA N/A
بهترین بازیکن زمین:
DE ROSSI 7.5
Alessandro Del Piero
متاسفانه سرعت اینترنت بسیار مریض بود و الا متوجه نمی شدم چی به چیه ؟!!!
اینم از شانس ما بود دیگه !بعد ازبازی دقیقا رفتم هایلایت بازی یووه -میلان و یووه - اینتر رو دانلود کنم سرعت یهویی شد 1.5MB/S !
بگذریم از اینکه غلاوه بر بی سلیقگی شبکه 3 ؛ اینترنت هم یاری نکرد تا دست به دست هم دادند و ما هیچی نفهمیدیم !
طبق شواهد مثل اینکه پیرلو علیرغم دو هفته استراحت مطلق اصلا بلازی خوبی ارائه نداده و پاس های کوتاه و بلندش اکثرا اشتباه بوده و بازیسازی ضعیفی داشته !
وینگ چپ و راست هم روز خوبی رو نداشتند!
په په و استیگاریبیا خوب کار نکردند ! با توجه به درخشش جاکرینی تو بازی با بولونیا انتظار داشتم کونته از اون تو ترکیب اولیه به جای ووچنیچ استفاده کنه که نشدو استیگاریبیا توی ترکیب ثابت بود و با اینکه بازی برام هی قطع و صل می شد ولی می دیدم صحنه هایی که توپارو خراب می کرد ! صحنه گل یووه رو هم که من اصلا ندیدم و تنها شاهکار استیگاریبیا هم از چشم ما دور مونده !
مارتی ، مارکیزیو و کوالیارلا که بعدا بهشون اضافه شدهم یا اینکه توپهای پیرلو بهشون نمی رسید یا وقتی بهشون می رسید موفق نبودند دروازه استکلنبرگ رو باز کنند !
لیخشتاینر هم کم فروغ بود و نتونست نفوذ کنه !
تو این بازی باید از بوفون تشکر داشته باشیم !
گرفتن پنالتی توتی برای هر دروازه بانی مثل یه آرزو و افسانه میمونه ! من یادم نمیاد توتی پنالتی از دست داده باشه !
ولی بوفون تا حالا رو در روش نبوده !علاوه بر پنالتی توپهای خوبی رو هم گرفت !
بازم خدا رو شگر گه نوار عدم شکست هامونپاره نشد و حالا شدیم تنها تیم بدون شکست اروپا !
صدر رو داریم و ایشالله که پیرلو دیگه این مدلی بازی نکنه !
من تا یکی دو ساعت دیگه گلهای بازی رو براتون میذارم![]()
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رم گل خیلللللللی مسخره ای زد یووه باید میبرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
juve & chelsea
هم باز کونته دل پیرو رو بازی نداد
کونته همیشه کارشه وقتی بازیکنا مصدوم میشن یا تماشاگرا عصبانی میشن یادش می افته که الکس دل پیرو روی نیمکت نشسته من دیگه کم کم داره باورم میشه که کونته به الکس حسودیش میشه یا می خواد یه کاری کنه که الکس یه جوری بازی بهش نرسه
ولی خداییش الکس بازی با بلونیا واقعا خوب بازی می کرد و حقش بود بازی با رم بیاد تو زمین
ولی کونته.......![]()
ویرایش توسط arteen del piero : 12-13-2011 در ساعت 16:10
البته همچین شاهکاری هم نبود! بنده خدا میخواست خودش بزنه ولی نفهمید چی شد یهو پاس گل داد!کار اصلی رو ویدال کرد و البته جورجو هم خوب از عقب اضافه شد و سرو زد.
به نظر من انتخاب ویدال به عنوان بدترین بازیکن یه کم بی انصافی بود درسته روی گل نقشش زیاد بود ولی کلا بد بازی نکرد و پاس پاس گل(!) رو هم داد.
به نظرم تو صحنه گل یار مستقیم دروسی کیلینی بود.
صحنه تک به تک کوالیارلا آخرای بازی واقعا حیف شد اگه ماتری تو اون موقعیت بود اصلا از دستش نمیداد
البته نیما جان الکس تو بازی با رم اصلا بازی نکرد!
به نظر منم کونته میتونست ازش استفاده کنه مخصوصا اینکه پیرلو زیاد خوب بازی نمیکرد و میتونستیم رو ایتگاهیا و کرنرا به آله امیدوار باشیم.
ناراحت کنند اینه که بازیای یوونتوس تو المپیکو رم تموم شد و دیگه دل پیرو تو این استادیوم رویایی بازی نمیکنه.![]()
Alessandro Del Piero
به عشق یووه وبلاگی رو طراحی نمودم
خوشحال میشم که سری به ما هم بزنید
ضمنا مدیران سایت اگه این کار درست نیست میتونن حذفش کنن
هدف فقط اطلاع رسانیه و بس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)