Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

خب بازی با نتیجه 1-1 تموم شد راستش من زیاد ناراضی نیستم. با اینکه نیمه دوم هم بازی تو اکثر موارد دست یووه بود و کوالیارلا و په په موقعیتای خوبی رو از دست دادن اما اگه بخوایم با انصاف حرف بزنیم رم هم بعضا حمله های خطرناکی داشت و حتی یه پنالتی هم بدست آوردن که بوفون گرفت.
    من ندیده بودم تا حالا توتی پنالتی خراب کنه ولی باور کنید از وقتی پشت توپ رفت میدونستم گل نمیشه!!
    بوفون نشون داد دوباره تبدیل به بهترین دروازه بان دنیا شده و این واسه یووه خیلی خوبه.
    مهاجم آرژانتینی-ایتالیایی رم یعنی اسوالدو هم امشب دفاع یوونتوس رو خیلی اذیت کرد ولی خوشبختانه نتونست خوب گل بزنه. بونوچی نسبت به اول فصل خیلی افت کرده و تو دو سه بازی آخر اشتباهاش زیاد شده و واسه همین لزوم خرید یه مدافع سطح بالا بیشتر احساس میشه.

و اما در مورد گل یووه: گونته تو این بازی نشون داد چرا من مربی یووه نیستم!! با نگه داشتن استیگاریبیا تو زمین که نیمه اول چیز خاصی نشون نداده بود به این بازیکن اعتماد به نفس داد اونم نامردی نکرد و یه پاس گل تمیز داد بعدش هم به وقتش تعویض شد و جاکرینی اومد و سمت راستو فعال نگه داشت.
    البته به نظر من الیا خیلی دیر به جای په په به زمین اومد اونم فکر کنم به خاطر شرایط بازی و حریف و بی تجربه بودن الیا بود. وقتی به زمین اومد یه حرکت انفجاری انجام داد و با پاس عالیش کوالیارلا رو تقریبا تک به تک کرد که موقعیتو خراب کرد.

و اما در مورد اله... واقعا حیف که نتونستیم بازی آخرش روبروی توتی رو ببینیم وقتی الیا به بازی اومد و دوربین الکسو نشون داد یه حالت خاصی تو چهرش بود که باعث شد بغض کنم...

نکته بعدی این بازی بازی نه زیاد خوب (!) پیرلو بد ضربه های کرنر یا ایستگاهی که بازیای قبلی از تاکتیکای اصلی یووه واسه رسیدن به گل بود تو این بازی با ضربه های نسبتا ضعیف پیربو که اصلا در حد خودش نبودن یه تاکتیک بی اثر شده بود. امیدوارم از بازی بعدی دوباره بازیای خوبشو تکرار کنه. ویدال هم تو این بازی زیاد جابل بازی نکرد.
    در کل بازی یه جورایی متعادل بود و زیاد نمیشه گفت کی بهترین بازیکن زمین بود ولی من بوفونو واسه گرفتن پنالتی انتخاب میکنم.
    مهمترین نکته حفظ روند شکست ناپذیری بود ولی امیدوارم از بازی بعد دوباره همون بازی هماهنگ از یوونتوسو ببینیم.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)