اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
برد خفیفی بود...
اما تبریک
فعلا هم خداحافظ
بابا این کیبرد لامصب چموش شده یه بار درمیون جای پ و ژ رو عوض میکنه دیگه از دستش خسته شدم میخوام سه طلاقش کنم بره !-------------------------------------------------
بازی رو نتونستم ببینم اما تو گزارش دیدم الکس بد بازی نکرده مثل اینکه حداقل از میلوش و کوالیارلا بهتر بوده که کونته تو زمین نگهش داشته و اونطور که مهدی میگه با جاکرینی کولاک کردن.
اگه کنار این مسئله مصدومیت آخری اله رو هم در نظر بگیریم معلوم میشه واسه این بازی انگیزه زیادی داشته و میخواسه خودشو نشون بده هر چند به نظرم نیازی به این کارا نداره.
اما کراسیچ که انگار فرصت آخر رو هم سوزونده. هیشکی نمیدونه این بنده خدا چش شده اما کاش تا نیم فصل به خودش برگرده
الیا هم مثل اینکه در حد بازی اول کامل بد نبوده فکر کنم بشه روش به عنوان یه ذخیره تقریبا مطمئن حساب کرد.
مارکیزیو هم دوباره تیمو نجات داده و به جرات میشه گفت یکی از دو بازیکن برتر یوونتوس این فصل بوده (پیرلوی فلان فلان شده نمیزاره آدم راحت حرفشو بزنه که!)
به هر حال خدا رو شکر این بازی هم به خیر گذشت هر چند اگه اون چند دیقه رو نگه میداشتن نیازی به نیم ساعت اضافی بازی کردن و تحلیل رفتن بدنا نبود.
آره شانس من بعد این پست خبر تکذیب حضور کابل تو سایتا اومد.بعدا لینکشو میزارم کلی زحمت کشیده بودم!
به نظر منم الکس گزینه بهتریه البته اگه یه کم سر کیسه رو شلتر کنن و مدافع آلمانیه رو بگیرن که نور علی نور میشه. هموی که تو منتخب 2011 هم بود
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
الکس (منظورم الکس چلسیه) اصلا به درد یووه نمی خوره یووه باید بره دنبال جوونای آینده دار مثل گوتزه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط arteen del piero : 12-09-2011 در ساعت 13:06
کاپیتان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد خفیفی بود ولی در هرصورت تبریک ....
juve & chelsea
بچه ها دوشنبه شب بازیه یوونتوس با رم ،یووه راحت میتونه تو این بازی برنده بشه رم بازیکن های زیادی رو از دست داده منظورم محروم و مصدوم
پس به امید پیروزیه یووه و برنده شدن با گل کاپیتان دل پیرو که دیگه نگن ورزشگاه جدید برای دل پیرو طلسم شده![]()
ویرایش توسط arteen del piero : 12-09-2011 در ساعت 23:50
نام کاربری قبلیموه مثل کیبورد حمید جون سه طلاقش کردم رفت....
برگشتم تا بگم سوت و کور شد رفت انجمن.....
تازه برگشتم بیشتر واسه پشیمونیم نسبت به رفتارم بود...
بعد از کلی بدبختی :
امشب بازی با رم رو داریم که خدا لعنتش کنه شبکه 3 رو باید بازم دست به دامن نت پر سرعت بشیم ! خاک بر سرشون حالا هم که هیچ بازی قرار نیست پخش کنند این بازی رو هم نشون نمی دن ! باز چلسی من سیتی هم که قرار نیست پخش کنند ! لابد قراره 90 و فردوسی پور بازم یه بامبولی سر فوتبال ایران در بیارن !
بگذریم از این بحث خسته کننده همیشگی !
رم بازی قبلی سه تا اخراجی داشته بازی رو هم علیرغم تلاش زیادی که داشتند و خوب هم بازی کرده بودند 3 - 0 به فیورنتینا باختند !
با بازی کوپا ایتالیا که من از تیم دوم یووه دیدم خیلی ه این بازی امیدوارم ! واقعا تیم با انگیزه و قدرتمندی ساخته کونته !
این جاکرینی واقعا یه اعجوبه ای بود تو بازی بولونیا !
اگر این بازی رفت وتو 11 تای اول اصلا جای تعجب نداره !
خوشبختانه واسه این بازی به جز ووچنیچ همه رو داریم !
که احتمال داره الکسی بازی کنه !واقعا آله عالی بازی کرد و امیدوارم کونته بهش اعتماد کنه !
بازی هم مثل اینکه 3D از شبکه اسکای پخش میشه ! برای اولین بار در تاریخ سری آ !![]()
با اینکه عادت ندارم از این پستا بدم ولی یوونتوسیای عزیز دلم روشنه که امشب بازی رو میبریم...فعلا برم بازیو ببینم بازیکنا دارن میان. بین دونیمه برمیگردم
-------------------------------------------
رو مسخره ترین کرنری که تو عمرم دیدم یه گل مفت خوردیم. نمیدونم بازیکنا چرا پدیده ای بنام یارگیری رو یادشون رفته بود؟ ویدال هم به نظرم یکم کار بوفونو سخت کرد. ولی بعد اون بازی تقریبا افتاد دست یووه که مثل همیشه تو ضربات آخر مشکل داشتیم اما با این روند انگار بتونیم تو نیمه دوم گل بزنیم. استیگاریبیا زیاد خوب بازی نکرد به نظرم جاکرینی باید وارد بازی بشه.
یا الیا که بازی قبلی هردوتاشون خوب بودن.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط ale10forever : 12-13-2011 در ساعت 00:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)