به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
برد 1-0 آرسنال مقابل اورتون با گل کاپیتان ون پرسی رو تبریک میگم
ایشالا همین روند رو ادامه بدیم
![]()
کاپیتانو عشقه
رابینه با تعصب عصای دست ونگر
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
بوسه ژسنی بر پاهای رابین فن پرسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
جادوگر
آرسنالی
خوب بازی بعدیمون با منچسترسیتی---اگه آرسنال اون بازی رو ببره میتونه به رده سوم جدول صعود کنه![]()
بازی که در ورزشگاه سیتی برگزار میشه ------- انگاری این سیتی بدجور تنش میخاره
ایرادی نداره ما میخارونیمش![]()
منم برده شیرینه این هفته رو تبریک میگم هر چند شرایط نزاشت زودتر تبریک بگم
اما بازی با من سیتی نه فقط واسه ما که واسه 5 تیمه اول خیلی مهمه و این بار استثنائا همه تیما من جمله من یونایتد طرفدار ارسنالن
امیدوارم بتونبم سیلوا رو مهار کنیم که اگه بشه میتونیم نبضه بازی رو بگیریم
من پیش بینی میکنم بازی 2 به 2 بشه
میبریم شک نکن. اونم 3.2
همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.
سلام بچه ها
اولا چن تا پیام تبریک با تاخیر فراوان برا شما بنویسم:
1-برد مقابل ویگانو تبریک میگم
2- باختمون در جام باشگاه ها ی اروپا و صعودمون به عنوان تیم اول رو تبریک میگم
3-برد مقابل اورتون رو هم تبریک میگم
اما واسه نظر سنجی دوست گلم :
به نظر من هم آرسنال به یک هافبک و یک بازیکن خط حمله که مث رابین باشه ( با تعصب ) لازم داره
اما مطمئن باشین منچستر سیتی رو له میکنیم
راستی داش مرتضی اخه کسی از منچستر سیتی خوشش نمیاد چه لیورپولی ها چه ارسنالی ها چه ... همگی از منچستر سیتی بدشون میاد
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)