Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 20 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 200
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Jadid مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان

به نام خدا
    مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان در اینجا قرار میگیرد.
    برای شروع:ابراهيم‌زاده: از اينكه 3 گل از تراكتورسازي نخورديم، خوشحالم
    سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: از اينکه تبريز را بدون گل خورده و با نتيجه تساوي ترک مي‌کنيم، خوشحالم.

منصور ابراهيم زاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بعد از مدت‌ها من به تبريز آمدم. فوتبال اين خطه همچنان پتانسيل عالي دارد. تراکتورسازي نشان داد به هيچ تيمي در تبريز باج نخواهد داد. من از اين نتيجه راضي هستم و از اينکه 3 گل نخورديم، خرسندم.
    وي ادامه داد: تراکتورسازي اگر مورد حمايت مسئولان استان قرار بگيرد بهتر نتيجه خواهد گرفت زيرا آنطور که شنيده‌ام اين باشگاه با مشکل مالي مواجه است.
    سرمربي ذوب‌آهن در مورد داوري اين مسابقه گفت: دوست ندارم در مورد داوري صحبتي بکنم اما اجازه بدهيد از بازيکنان و مربي جوان تراکتورسازي تعريف کنم. مي‌دانستم ديدار سختي در تبريز داريم اما اين تيم فراتر از انتظارم ظاهر شد.

football3.ir

2. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

زمان دیدار ذوب آهن و صبا تغییر کرد

سازمان لیگ برتر از تغییر زمان دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و صبای قم خبر داد.

بازي بین تیم های ذوب آهن اصفهان و صبای قم از هفته دهم لیگ برتر از تاریخ پنجشنبه 21/7/90 به 22/7/90 تغییر یافت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

4. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

ابراهیم‌زاده: در این فصل تمام تیم‌ها شرایط سختی دارند سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: در این دوره از لیگ شرایط سختی برای تمام تیم‌ها وجود دارد و اصلا نمی‌شود الان راجع به قهرمانی صحبت کرد.

منصور ابراهیم‌زاده در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ذوب آهن اصفهان و مس سرچشمه کرمان اظهار کرد: تیم ما الان باید بالای جدول باشد اما متاسفانه فصل را خوب شروع نکردیم و خوشبختانه بعد از شرایط پیش آمده در بازی‌های آسیایی، ما یک مقدار خودمان را پیدا کردیم و توانستیم نتایج بهتری کسب کنیم که در همین بازی قبل هم تیم صبا را شکست دادیم.
    وی با بیان اینکه در بازی فردا(دوشنبه) باید تمرکزمان را حفظ کنیم، گفت: اگر تمرکز داشته باشیم، موفق می‌شویم و باید بگویم تیم مس سرچشمه هم از انگیزه بالایی برخوردار است.
    ابراهیم‌زاده تصریح کرد: تیم مس سرچشمه از مربی باتجربه‌ای بهره می‌برد که اول می‌خواهد گل نخورد و روی ضدحمله‌ها کار کند و ما در بازی فردا باید صبورانه و بادقت کار کنیم. به هر حال تیم ما برتر از حریف است.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن خاطرنشان کرد: ما باید شرایط تیم ملی را هم درک کنیم و در دادن بازیکن به تیم ملی همکاری کنیم.
    وی افزود: تیم ذوب آهن نشان داده است که همیشه می‌تواند خوب باشد و همگی ما از جمله رسانه‌ها و مسئولان کارخانه ذوب آهن باید دست به دست هم دهیم تا ذوب آهن بهتر شود و کاری نکنیم که دیگر داستان نوشدارو پس از مرگ سهراب پیش بیاید.
    وی درباره خط حمله تیمش گفت: گلزنی یک امر ذاتی است و خصوصیات فردی بازیکنان است که نقش بسزایی در گلزنی دارد. باید بگویم که ما در خط حمله بازیکنان خوبی همچون ایگور کاسترو داریم.
    ابراهیم‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا شما به این معتقد هستید که اصفهانی‌ها در انتخاب سرمربیان تیم‌ها غریبه ‌پرستند گفت: در این خصوص بخش مدیریت دخیل است و خود من 20 سال کار انجام داده‌ام و کمک مربی بودم تا توانستیم به این مرحله برسم. البته من استراتژی خاصی داشتم و قصد داشتم که از آموزش و پرورش بازنشسته شوم تا بتوانم تمام توانایی‌ام را در فوتبال به کار گیرم و حداقل اصفهانی‌ها در مورد بنده غریبه ‌پرست نبوده‌اند.
    وی درباره موفقیت‌های اخیر تیم ملی گفت: ما باید بپذیریم که فوتبال ما، سازماندهی ما و بازیکنان‌مان از کشورهای عربی برترند و تنها امتیازی که عرب‌ها نسبت به ایرانیان دارند این است که آن‌ها از امکانات بیشتری برخوردارند. ما باید جلوی این تیم‌ها اول از همه احساس برتری کنیم و سپس برای جبران امکانات تلاش کنیم.
    وی درباره بازی با بحرین گفت: در این بازی تیم ملی ما صبور بود و داور هم نقش بسزایی در خوب بازی کردن تیم ما داشت. داور با اخراج بازیکن بحرین نشان داد که از شجاعت بالایی برخوردار است زیرا بازیکن بحرینی به قصد گرفتن زهر چشم آن خطا را انجام داد.
    ابراهیم‌زاده گفت: تیم‌های کی‌روش در نیمه دوم بهتر بازی می‌کنند و من مطمئنم که اگر همین روند ادامه پیدا کند، در آینده نیز موفق خواهیم بود. فقط باید در مقابل تیم‌هایی همچون کره، ژاپن و استرالیا هوشیار باشیم.
    همچنین در این نشست خبری اسماعیل فرهادی بازیکن تیم ذوب آهن اصفهان گفت: بازی سختی پیش رو داریم چرا که تیم‌های پایین جدول همیشه انگیزه بالایی دارند اما ما هم با روحیه‌ای خوب به مصاف تیم مس می‌رویم و باید از امتیاز میزبانی بهره ببریم تا بتوانیم به صدر جدول نزدیک شویم. من می‌توانم این قول را بدهم که ذوب آهن می‌تواند در نیم‌فصل، قهرمان شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

Jadide

پیروزی ذوب آهن در دیدار عقب افتاده
    در دیداری معوقه از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، دو تیم ذوب آهن و مس سرچشمه به دیدار هم رفتند که در پایان ذوب آهن موفق شد با تک گل هوار ملامحمد از سد حریف کرمانی خود بگذرد.

تیم فوتبال ذوب آهن در دیداری معوقه از هفته هشتم لیگ برتر برابر مس سرچشمه قرار گرفت و توانست این تیم را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد. تک گل این بازی را هوار ملامحمد در دقیقه 76 بازی به ثمر رساند.
    در این بازی همچنین محسن زاهدی و علی سامره از مس و هوگو ماچادو و پیام صادقیان از ذوب آهن با کارت زرد داور، جریمه شدند.
    ذوب آهن پیش از این دیدار با 14 امتیاز در رده ششم جدول قرار داشت که با این پیروزی 17 امتیازی شد ولی به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به سپاهان در همان جایگاه ششم باقی ماند. مس سرچشمه نیز با این شکست 4 امتیازی باقی ماند تا همچنان قعرنشین جدول لیگ برتر باشد.
    ذوب آهن در دیدار هفته آینده در اصفهان برابر استقلال قرار می‌گیرد و مس سرچشمه در خانه پذیرای نفت آبادان خواهد بود.

7. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

zob-ahan

ابراهیم‌زاده:این بازی نشان داد که ذوب آهن«نفرین شده» است

منصور ابراهیم‌زاده پس از تساوی یک بر یک مقابل فجر سپاسی تصریح کرد: همیشه با دلهره و نگرانی بازی کردن زمینه را به سمت اتفاقات اینچنینی پیش می‌برد. فوتبالی که امروز انجام شد فیزیکی بود. قبل از بازی به بچه‌ها گفته بودم که فجر فیزیکی بازی می‌کند.

وی افزود: ما در این مسابقه از ضربات ایستایی و توپ‌های بلند استفاده کردیم و گلی که به ثمر رساندیم روی همین تاکتیک بود. گفته بودم فجری‌ها از طریق اوت دستی و ضربات ایستایی استفاده می‌کنند و از همین روش به گل رسیدند. دستیابی آنها به گل روی دفع ناقص دفاع ما صورت گرفت.
    سرمربی ذوب‌آهن ادامه داد: قبلا بحث نفرین شدن تیم را مطرح کرده بودم که بازی امروز به این مسئله صحه گذاشت. باید به این امر فکر کرد که به راستی چه اتفاقی در زمین رخ می‌دهد که در دقیقه ۹۳ گل می‌خوریم اما موقعیت‌های ما گل نمی‌شود. در هر حال به یاوری تبریک می‌گویم که تیم را خوب سازماندهی کرده ولی اکنون من باید به بازی با سپاهان فکر کنم.

ابراهیم‌زاده در خصوص اینکه چرا تعداد تماشاگران کم هستند، گفت: نمی‌دانم چرا تماشاگر کم می‌آید. شما خودتان بگوئید یکی از خبرنگاران پاسخ داد، کانون هواداران اتوبوس نمی‌آورد و ابراهیم‌زاده توضیح داد، شما خودتان دلیل را گفتید و من در این زمینه پاسخگو نیستم. من دلیلش را می‌دانم اما به شما نمی‌گویم و بروید خودتان بپرسید.

وی درباره اینکه پیش از این گفته بود که ذوب‌آهن بیمار است و چرا بهبود پیدا نکرده، اظهار داشت: همه اینها نشاندهنده این است که بیماری بهبود نکرده است. همین بحث دلهره و عدم آرامش که مطرح می‌کنم یکی از نشانه‌های بیماری است.

ابراهیم‌زاده در ادامه این بحث در پاسخ به خبرنگاری که گفت فردی که بیمار است پزشک یا داروی خود را تغییر می‌دهد گفت: اگر منظور از پزشک من هستم که مسئولان باشگاه باید تصمیم بگیرند. به هرحال اگر تیم دقیقه ۹۰ گل می‌خورد تقصیر من چیست؟ اگر دکتر تیم من هستم مسئولیت تیم به گردنم است اما بازیکن هم مؤثر است و باید بررسی کنیم چرا نمی‌توانند در دقایق پایانی نتیجه را حفظ کنند.
    وی تصریح کرد: من در یک کلمه خلاصه می‌کنم. دلیل نتیجه نگرفتن عدم آرامش است. این عدم آرامش می‌تواند از من سرمربی باشد تا بقیه. فقط به این موارد اشاره کنم که مثلا وقتی تا ۱۰ صبح روز مسابقه معلوم نیست این مسابقه ما پوشش تلویزیونی داده می‌شود یا نه و یا وقتی بچه‌ها به استادیوم می‌آیند نیروی انتظامی را نمی‌بینند
    مسلم است که دچار استرس می‌شوند.

منبع : خبرگزاری فارس

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

zob-ahan

ايگور کاسترو در تمرين ذوب‌آهن شرکت نکرد

کاسترو امروز با لباس شخصي در محل تمرين ذوب‌آهن حضور پيدا کرد و همراه با ديگر بازيکنان تيمش تمرين نکرد.

ایگور کاسترو، مهاجم برزیلی ذوب‌آهن که در روزهای گذشته همچون دیگر بازیکنان ذوب‌آهن از مشکلات مالی تیمش در رنج بوده، عصر امروز با لباس شخصی در محل تمرین ذوب‌آهن حضور پیدا کرد و همراه با دیگر بازیکنان تیمش تمرین نکرد.

این بازیکن پس از دقایقی راهی باشگاه ذوب‌آهن شد تا در مورد مشکلات مالی تیمش با مسئولان ذوب‌آهن به گفتگو بنشیند و تقاضای حل مشکلاتش را داشته باشد. به هر حال مشکلات مالی بازیکنان ذوب‌آهن در هفته‌های گذشته بارها از سوی مسئولان این تیم اصفهانی عنوان شده اما این مشکلات هنوز برطرف نشده است.

باید دید مسئولان ذوب‌آهن پیش از دیدار حساس ذوب‌آهن مقابل سپاهان و با توجه به اهمیت نتیجه این بازی، توان حل مشکل این بازیکن و دیگر بازیکنان خود را دارند یا خیر.

ذوب‌آهن از ساعت ۱۵ فردا در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف تیم فوتبال سپاهان می‌رود.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

خداکنه هرچه سریعتر مشکلات ذوب آهن حل بشه وگرنه ممکن نیست چه بلایی سر این تیم بیاد

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

ابراهيم‌زاده: خلعتبري را مي‌خواهم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: بازيکني مثل خلعتبري را مي‌خواهم اما چه کسي بايد دنبال جذبش برود؟

منصور ابراهیم‌زاده در مورد اینکه چرا در این روزها سکوت اختیار کرده گفت: بهتر است هر سؤالی دارید از باشگاه بپرسید. من تمام برنامه‌های مورد نظرم را به باشگاه‌ داده‌ام.
    وی در مورد اینکه در نیم فصل بازیکنی برای جذب مد نظر داشته یا نه گفت: بهتر است این مسایل را از ابراهیمی مدیرعامل باشگاه سوال کنید. من تمام این‌ها را به باشگاه گفته‌ام.
    ابراهیم‌زاده در مورد مخالفتش با حضور طالبی در استقلال گفت: مگر قرار بوده این بازیکن از ذوب آهن جدا شود؟
    وی در مورد محمد رضا خلعتبری و درخواستش برای جذب این بازیکن گفت: خلعتبری بازیکنی خوب و دوست داشتنی است و همه دوست دارند چنین بازیکنی در اختیار داشته باشند و من هم همین طور اما چه کسی باید به سراغش برود تا آن را جذب کند؟

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

zob-ahan

فرشيد طالبي: هيئت مديره تصميم‌گيري مي‌کند

مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: به جاي اينکه در آرامش تمرين کنم در خصوص پيشنهادهايم روزي ??? تلفن جواب مي‌دهم.

فرشید طالبی گفت: روز گذشته جلسه ای با مسئولان باشگاه داشتم. نامه کتبی در خصوص وضعیتم نوشتم و قرار شد این نامه در هیئت مدیره باشگاه مطرح و تصمیم نهایی گرفته شود.
    وی درباره پیشنهاد پرسپولیس و استقلال گفت: هر تیمی دوست دارد نیم فصل دوم را با قدرت آغاز کند. زمانی که بازیکن ذوب‌آهن شدم آزاد بودم و خودم خواستم در این تیم بمانم اما در نیم فصل اول سختی های زیادی هم از نظر روحی و هم از لحاظ فنی و مالی کشیدیم. من با این تیم قرارداد دارم و خودم نمی توانم تصمیم گیری کنم اما باشگاه هم باید به تعهداتش عمل کند.

طالبی افزود: بازیکنان ذوب‌آهن از فصل گذشته یعنی چهار ماه پایانی و همچنین کل نیم فصل اول امسال با همه مشکلات باشگاه کنار آمده اند اما این کنار آمدن نباید یک طرفه باشد. اگر ذوب‌آهن در آرامش باشد جزو مدعیان قهرمانی خواهد بود. امسال برای شروع فصل بدنسازی بدی داشتیم و ۱۰ روز دیرتر از تیم های دیگر کار را شروع کردیم. در نیم فصل درحالی که همه تیم ها در آرامش به دنبال بدنسازی هستند ببنید ما در چه شرایطی هستیم.

این بازیکن تصریح کرد: ذوب آهن حتی برای اردو به خارج از شهر هم نرفته است. شرایط مالی هم مثل قبل است. من درحالی که باید در نیم فصل در آرامش تمرینات بدنسازی خود را انجام دهم باید روزی ۱۰۰ تلفن را جواب دهم که فلان تیم که من را می خواهد چه شد. شاید اگر بازیکن حرفه ای دیگری بودی تلفنش را خاموش می کرد اما اگر من حرف نزنم مشکلات همین طور که هست باقی می ماند.

طالبی در خصوص اینکه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال معطل او شده اند، گفت: هیچ تیمی را معطل خود نکرده ام. امیدوارم ذوب‌آهن بهترین تصمیم را بگیرد. یک سال است که بازیکنان ذوب ‌آهن این باشگاه را درک می کنند. نمی خواستیم فقط در مواقع خوشی در کنار تیم باشیم اما باید باشگاه هم شرایط بازیکنان را درک کند.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

zob-ahan

منصوري،اولادي وپولادي درليست خريدابراهيم زاده

سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن گفت: ابراهيم زاده ليست مورد نظرش را براي نيم فصل دوم داده ولي باشگاه هنوز هيچ اقدامي نکرده است.

علي شجاعي در خصوص تمرينات ذوب آهن اظهار کرد: تمرينات‌مان را يک روز در ميان صبح و بعد از ظهر در اصفهان دنبال مي‌کنيم و بازيکنان نيز با انگيزه و با جديت تمرينات را دنبال مي‌کنند.

وي در پاسخ به اين سوال که قصد به خدمت گرفتن چه بازيکناني را داريد، خاطرنشان کرد: ابراهيم زاده ليست مورد نظرش را داده و بازيکناني چون محمد منصوري، مهرداد پولادي و مهرداد اولادي و چند بازيکن ديگر را مد نظر دارد، ولي باشگاه هنوزهيچ اقدامي انجام نداده است.

علي شجاعي در خصوص نيم فصل دوم تصريح کرد: تلاش همه تيم‌ها براي نيم فصل دوم دو چندان مي‌شود و ما نيز تلاش مي‌کنيم تا از جايگاه يکي دو سال اخيرمان کمتر نشويم.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

zob-ahan

هوار محمد هنوز به ایران برنگشته است

مربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: هوار محمد هنوز به ایران بازنگشته است.

حسن حاج‌رسولی‌ها در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جدایی هوار ملامحمد از ذوب آهن اظهار داشت: این بازیکن هنوز به ایران نیامده و در تمرینات تیم ما حاضر نشده است و منتظریم به تمرینات اضافه شود.

وی در مورد احتمال جدایی فرشید طالبی و برخی از بازیکنان ذوب آهن از این تیم گفت: قرار نیست بازیکنی جدا شود. در صورتی که بخواهد چنین اتفاقی رخ بدهد منصور ابراهیم‌زاده سرمربی تیم باید در جریان قرار بگیرد.

مربی ذوب آهن در مورد برنامه تمرینی این تیم در نیم فصل گفت: از جمعه تمرینات خود را آغاز کردیم و یک بازی دوستانه انجام دادیم و امروز هم با سپاهان نوین بازی می‌کنیم. در این مدت در روزهای زوج دو جلسه تمرین کردیم.

منبع :

صفحه 9 از 20 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)