به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
شاید حداقل بتوانند توی لیگ انگلیس یه مقامی بیاورند......اگر مقام نیاوردند پس یعنی که بد شانسی به آن ها رو کرده یا بازیکنان بازی بدی از خودشان به نمایش می گذارند................
![]()
ویدیچ هم کل فصل رو از دست داد........ای.......![]()
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر بهترینه ولی حیف که وندرسار رفت،اشکالی نداره تا فرگوسنو بچه ها هستن دیگه غمی نی
من همیشه گفتم فوتبال یعنی خط میانه.الان منچستر خط میانه نداره.اسکولز که رفت.گیگز هم که رو فرم نیست.بقیشون هم که ول هستن.از طرفی به علت کمبود مهاجم رونی نمیتونه توی میانه بازی کنه باید بره جلو.نانی هم همینطور.واقعا فرگوسن باید یک طراح جوان با انگیزه مثل گوتزه رو تو نیمفصل بگیره.اشنایدر اشتباه هست حتی اگه 20 ملیون بالاش پول بدن.ماکزیموم 2 فصل دیگه بتونه جواب بده.باید یک طراح جوون و خوش استایل رو بگیرن.فقط مشکلشون همینه.یک دفاع هم باید قرضی بگیرن.کلا امسال یکم پیچید به هم یونایتد و شروعش از باخت جلوی سیتی بود.اونا طوفانی شروع کردن و همه تیمای قدر رو به غیر از سیتی زدن ولی همین سیتی کمرشون رو شکست.با یکی دوتا خرید دوباره رو فرم میان و میشن همون منچستر فصل قبل
برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.
یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com
با سلام به همه منچستري هاي عزيز
خداروشكر بعد از حذف از ليگ قهرمانان تو اين بازي با ارائه يه بازي سراسر هجومي و زيبا با نتيجه 4 بر 1 بازي رو برديم
تو اين بازي ناني و والنسيا خيلي تاثير گذار بودند و عالي كار كردند.ناني دو گل از چهار گل مارو به سمر رسوند و نمايش خيره كننده اي داشت! والنسيا هم با انجام يه بازي بسيار خوب زنگ خطر رو واسه اشلي يانگ به صدا در آورد و نشون داد ميتونه فيكس باشه.
روني با اين كه دو گل زد نتونست انتظارات رو براورده كنه و هنوز هم چيزي كه همه ازش انتظار دارند نشده!بازيكني كه ميتونه خيلي بهتر از اين ها باشه و ميبينيد كه اين روزها با 30% آمادگي بازم تاثر گذاره! پس اگه موتور روني روشن بشه و مثل اوايل فصل بازي كنه منچستر هم تغييرات زيادي خواهد كرد.
فيل جوينز هم عملكرد قابل قبولي داشت و مثل بازي هاي قبل يكي از موثرترين بازيكنان تيم بود.
اما اين حريف توانايي فشار آوردن به دفاع منچستر رو نداشت وگرنه در نبود ويديچ مشكلاتي در اون ناحيه داريم
همون طور كه ميدونيد ويديچ اين فصل رو از دست داد و مشكلات مارو دوچندان كرد
ايوانز جاي ويديچ بازي ميكرد و حداقل تو اين بازي نسبتا ساده اشتباهي نداشتولي اين بيچاره هم تقصيري نداره! هنوز خيلي جوونه و از اون بازي با سيتي كه اخراج شد يه خورده تو اذهان هواداران منفور شده
ولي به نظر من اين تو مرام منچستر و منچستري نيست كه جووني رو به خاطر اشتباهش سرزنش كنيم و نسبت به اون بي اعتماد باشيم!
ايوانز نياز به بازي هاي بيشتر داره و بايد دوباره اعتماد به نفسشو به دست بياره تا توانايي هاشو ثابت كنهمن به اين جوون اميد دارم...
خيلي خوشحالم كه فرگي از ماچدا هم استفاده كرد,اين بازيكن هم آينده روشني داره.... استعداد بزرگيه و ميشه واسه چند ساله ديگه روش حساب باز كرد,همين طور ولبك و چيچا .
اين برد تا حدودي دل هواداران رو خوشحال كرد و كمي از غم هاي حذف از اروپا رو كاهش داد....
از همه هواداران خواهش ميكنم پشت تيم باشيد و به فرگي و كارش ايمان داشته باشيد.
به اميد ادامه اين روند...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سلام به همه ی منچستری های گل و عزیز
واقعا برد دلچسبی بود
با تصدیق حرف های داش سعید گل فقط اضافه کنم که از وقتی که سرالکس فردیناند رو به سمت چپ دفاع میانی برده به نظرم خیلی کم اشتباه تر شده چون این اواخر یه کم اشتباه داشت که کم کم داره همون فردیناند سابق میشه و از این نکته هم نگذریم که کریک و اورا هم دارن به روزهای خوبشون برمیگردن که خبر خیلی خوبی واسه منچستر میتونه باشه
امیدوارم مصدوم هامون برگردن اونم با اقتدار تا ثابت کنیم منچستر هنوز نمرده
زنده باد هر منچستری ای که متعصبه
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبریک میگم بهت
این سایت بدی نیست فقط باید یه کم با هاش سر وکله بزنی تا بفهمی سیتمش چه طوریه
اولا تو خود اين سايت ميتوني اينا رو پيدا كني!
بعدشم برادر من اينهه گل گل ميگن تا حالا به سرت نزده بري ببيني چه جور سايتيه!!؟!([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رفتي زبون فارسيشو انتخاب كن.
به نظرم همين كارتو راه بندازه؛اگه ننداخت يه پيام بده چند تا سايت ديگه هم معرفي كنم الان به خاطر استرس مخم كار نميكنه!
THE BEST TEAM'S OF WORLD:BMM
![]()
تبریک به دوستان یه دوره سخت رو پشت سر گذاشتیم وشک نکنید روزایه خوبی در انتظاره .جامه اروپا رو هم دسته کم نگیرید خیلی با ارزشه اینو تو کلکسیونمون کم داشتیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)