Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1044

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    آرمین
    ManUtdManUtd
    تشکر ها
    568
    تشکر شده 343 در 78 پست

برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.

یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
    خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com

2. 5 کاربر از پست مفید gholam تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پدر خوانده ی فوتبال "سرالکس "
    بازیکن محبوب
    پل اسکولز

EnglandManUtd

تشکر ها
    317
    تشکر شده 296 در 74 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط gholam نمایش پست ها
    برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.

یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
    خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: Livescore.cz و livescore.com
    منم تبریک میگم بهت
    این سایت بدی نیست فقط باید یه کم با هاش سر وکله بزنی تا بفهمی سیتمش چه طوریه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید Arya تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gholam نمایش پست ها

خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com
    اولا تو خود اين سايت ميتوني اينا رو پيدا كني!
    بعدشم برادر من اينهه گل گل ميگن تا حالا به سرت نزده بري ببيني چه جور سايتيه!!؟!([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رفتي زبون فارسيشو انتخاب كن.
    به نظرم همين كارتو راه بندازه؛اگه ننداخت يه پيام بده چند تا سايت ديگه هم معرفي كنم الان به خاطر استرس مخم كار نميكنه!
    THE BEST TEAM'S OF WORLD:BMM

6. 3 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)