به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خب ترکیب که 70 درصد مطمئنم رو برای الکلاسیکو اینجا میزارم.
والدز
ابیدال پیکه پویول الوز
بوسکتس
(من ترجیح میدم ماسکرانو بازی کنه)
اینیستا ژآوی
سسک
الکسیس مسی
والدز
آبیدال ... پیکه ... پویول ... آلوز
ماسکرانو
اینیستا ... ژاوی
سسک
داوید ویا ... مسی
درسته داوید ویا کمی افت کرده ولی تو بازی های مهم خیلی خوب بازی میکنه و همیشه یکی از مهره های تیم در بازی های مهم بوده بازی دادن همزمان سسک و اینیستا تیم رو هجومی میکنه و میتونیم از این راه واسه رئال مادرید خطر ساز بشیم تو نیمه دوم هم میتونیم با آوردن سانچز قدرت خط حمله خودمون رو افزایش بدیم ...
والدس
پیکه - پویول - ماسکرانو
اینیستا - ژاوی - کیتا - سسک - دنی الوز
مسی - ویا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
هر چه میخواید ترکیب بزارید برد مال رئاله
راستش دقیقا نمیدونم کجا خوندم ولی کاملا مطمئنم گفت توی الکلاسیکو سسک و سانچز و اینیستا و مسی و ژآوی فیکس هستن.احتمالا مصاحبش بعد از بازی با باته بود.هرچی میگردم پیداش نمیکنم
درضمن دوست رئالی لطفا هرز پست ندید.بزار تعداد پستات به 20 برسه تا ما هم بفهمیم شما از عضو های فعالی و خدا نکرده کسی از رئالی های فعلی با این اکانت نظر نمیده
داداش ما 5 تا هم زدیم و باز اومدن پست های بی ربط دادن.اگه مورینیو هم بکنیم بیرون بعضی از هوادارا بازم این کارا رو میکنن
ویرایش توسط David7 : 12-10-2011 در ساعت 13:45
ببینم بعد از بازی هم که به امید پروردگار با برد سرور پایتخت نشین ها همراه میشه میاید تو سایت نطق کنید یا نه!! اون موقع مرد میخوادهههههههههههها
البته فکر نمیکنم 6-2 یا 5-0 یا 2-0 و ... که تو این سالها تو مادرید باختید، بخورید احتمالا بازی با اختلاف یک گل به سود بارسا تمام میشه.
نگران نباشین بزرگ میشین یادتون میره
خیلی به دلم برات شده الکسیس ستاره این بازی میشه. بدجور دلم روشنه. خصوصا اینکه فابرگاس و الکسیس اینروزا خیلی تو اوجن.
ویرایش توسط David7 : 12-12-2011 در ساعت 02:35
خوب گفتم بیام به این تاپیک یکم راش بندازم.
بچه های بارسایی
به نظرتون دلیل نتیجه نگرفتن بارسا در لیگ برتر چیه؟(منظورم امساله که نتیجه های جالبی نگرفته)
5مساوی و 1 باخت.
آمار بدی هست واسه تیم بزرگی مثل بارسا
HALA MADRID
نکته جالبیه ... دلیل باختمون برابر ختافه کم شانسی و خط دفاع شدید ختافه بود و مساوی ها مون هم همشون تو 5 دقیقه آخر رخ میدادواقعا کم شانس بودیم
اگه تیم ها جلوی ما هم مثل بازیشون با رئال تهاجمی بازی میکردند 8 تایی میشدند ولی نقطه درخشان ما همون پیروزی 3-1 در الکلاسیکو بود و با اون برد نشون دادیم که اختلاف 5 امتیازی با رئال فقط یه شوخی بزرگ است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)