Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    یاکویینتا بعد جام جهانی 2006 و مصدومیاتی اعصاب خردکنش رسما تموم شد. هرچند به نظرم اگه به یه تیم کوچیکتر بره دوباره خودشو اونجا ژیدا میکنه ولی یووه دیگه جاش نیس. فشار بازی تو یوونتوس کشنده اس و بعضی بازیکنا واسه بازی تو تیمای بزرگ ساخته نشدن. نمونش همین یاکویینتا و آمائوری. یا خیلی بازیکنای درجه دویی که سکو وقتی تو تیمای خودشون ستاره میشدن به یوونتوس میاورد.
    منم از سبک بازی یاک خوشم میومد ولی یه مهاجم سرعتی دوران فوتبالش زودتر از بقیه تموم میشه. در ضمن درگه یوونتوس به بازیکنای سن بالای نا کارامد نیازی نداره و به نظر من ژول تو جوب ریختنه.
    همین ژکو که مهدی گفت یا حتی سالومون کالو که من زیاد ازش خوشم نمیاد گزینه های بهتری هستن چون واسه قهرمانی و برگشتن به روزای اوج نیاز به بازیکنا جوون داریم.

بازی دادن به کسایی که تو لیگ کمتر بازی کردن تو کوپا ایده خیلی خوبیه:
    1- بازیکنای اصلی بیشتر استراحت میکنن و تو شرایط بدنی بهتری واسه لیگ آماده میشن
    2- از لحاظ روانی اگه بازیکنا تمرکزشون رو روی یه جام بزارن احتمال موفقیت تو اون جام بالاتر میره.
    3- تیم تو لیگ داره فعلا خوب نتیجه میگیره و کونته نمیخواد به ترکیب تیم برنده دست بزنه واسه همین ذخیره ها کم بازی میکنن یا تو شرایط خاص وارد بازی میشن. بازی تو کوپا باعث میشه کمتر به نیمکت نشینی اعتراضی صورت بگیره اگه هم اعتراضی نیست باعث میشه فشار روانی از رو دوش کونته بابت بازی ندادن به بعضی ستاره ها کمتر بشه.

اینم بگم که به نظر من کوپا ایتالیا رقابت کم اهمیتی نیست و تو ایتالیا هر تیمی دوست داره قهرمان این مسابقات بشه. مخصوصا یوونتوس که عنوان پر افتخارترین تیم این کاپ رو در خطر میبینه باید نهایت تلاشش رو واسه قهرمانی انجام بده.

آخرین خبر هم نشون میده که خوشبختانه آله واسه این بازی تقریبا آماده شده و میتونه دقایقی رو بازی کنه.
    من حرفاتونو قبول دارم ولی قبول کنید یاکوئینتا که با شرایط یووه وفق پیدا کرده بهتر میتونه موثر باشه تا ژکو.....
    دیشبم دیدیم ژکو کلا مهاجمی بدون انعطافه و کند در حالی که یاکوئینتا اگه بهش بازی برسه جدا خیلی انعطاف پذیرتر از ژکو است.
    ولی جدا یاکی بهتر از ژکو است...
    راستی صعود سومین نماینده ایتالیا هم که ناپولی باشه مبارک
    جدا ناپولی تیم یک دستیه...

2. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)