به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
برد 3-0 آژاکس رو در خونه خودمون بتون تبریک میگم
ایشالا تو الکلاسیکو هم همینطور پیروز باشین![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم تبریک از گفتن این تبریک برای رئال رو خیلی دوست دارم.
تبریک برد واقعا خوب شیرین روحیه بخش با تیم دوم نشون دادیم که تیم دوممون هم عالیه مخصوصا بدون کریس. رئالی که می گفتن روی کریس می چرخه.2بازی لیگ اروپا بدون کریس نتیجه 6-2 و 0-3
2برد عالی بدون کریس.
مورینیو بهترین مربیه تاریخه و جهانه واقعا مربی در تاکتیک مهربونی خاص بودن باحال و... مثل جوزه ندیدم.
مربی که با1جمله زندگی 1بازیکن رو از این رو به اون رو می کنه.توهرتیمی بوده تیمش غیرقابل شکست بوده.افتخار می کنم بهش افتخار می کنم به رئال افتخار می کنم به بازیکنان و...
از امروز آماده می شویم واسه الکلاسیکو
پیش به سوی الکلاسیکو
HALA MADRID
حسابی جو گیر شدی. اگه مورینیو خوب نمی بود که اسم نام کاربری من نمی بود و بهش نمی گفتم عمو مورینیو.
کایخون برابر آژاکس عالی بود کم کم داره به یکی از بازیکنان مورد علاقه ی من تبدیل میشه احتمالا درنیمه ی دوم بازی با بارسا مورینیو ازش استفاده میکنه.کنترائو هم درکار دفاعی محشر بود.دمش گرم. کاکا که نشون داد همین الآن فیکس ال کلاسیکوست.بقوله گزارشگر بازی تبدیل به رقیبی جدی برای ژاوی هرنادز درلالیگا شده. فقط شاهین حال منو گرفت تنها کار مثبتش درنود دقیقه سه تا توپ گیری بود که داشت.مورینیو نیمه دوم ازش ناامید شد و فقط برای حفظ روحیه اش گناررو رو بجای آلونسو تعویض کرد اصلش باید شاهین رو بجای آلونسو تعویض میکرد.مورینیو از بازی سازی کردن شاهین ناامید شده بود وآلونسو رو آورد توزمین.دروازه بان دوم ما هم خیلی سوتیه انصافا.ولی ان شاالله شاهین و آدان دروازه بان دوم ما رفته رفته خودشون پیدا میکنند.همون طوری که کاکا و بنزما و دیگران خودشونو پیدا کردن.واران هم درخط دفاعی فوق الاده بود دم واران هم گرم.یه دژی بود واسه خودش.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
واقعا همه چی عالی بود و خوشبختانه مهره های کلیدیمون در اوج امادگین حالا باید اماده پذیرایی از بارسا باشیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - بارسلونا
الکلاسیکو 163
هفته شانزدهم لالیگا
شنبه 19 آذر / ساعت 00:30 به وقت ایران/
دوستان رئالی نظر یادتون نره
HALA MADRID
گل های رئال تو بازی با آژاکس رو دیدم و هر 3 تا شبیه هم بود و تو هر 3 گل مدافعی ندیدم ........
پس دوباره تاکید میکنم ضدحمله ضد حمله ضد حمله
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ثانیه به سانیه داریم به الکلاسیکو نزدیک می شویم و استرس ها بالا تر میره واسه دیدن بازی.
امیدوارم بازی زیبایی شاهد باشیم با برد رئال
HALA MADRID
خب شمارش معکوس دیگه رسما شروع شد
اگه بتونیم 2 گل در بازی جلو بیفتیم میتونیم یه برده پرگل بدست بیاریم
اگه تیم روحیه داشته باشه و از استرس ضربه نخوریم
معتقدم از نظر فنی سطحمون به مراتب بالاتره
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)