Design & Developed BY Patira

صفحه 57 از 100 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    با اینکه معتقدم کسی که بین یوونتوس و یه تیم دیگه اون تیم دیگه رو انتخاب میکنه نباید تا ابد به یوونتوس بیاد اما فکر میکنم ژکو از اول دلش با یوونتوس بود و دلش نمیخواست به من سیتی بره. ولی اون قانون مسخره ایتالیا باعث شد نتونه به یووه بیاد. البته الانم چون تو سیتی زیاد بازی نمیکنه داره از این کدا میده.

من ژکو رو به عنوان یه مهاجم هدف کامل قبولش دارم اما فعلا یوونتوس بهش احتیاجی نداره. مهاجمامون این فصل عالی بودن و روز به روز بهتر میشن. ماروتا باید به فکر ترمیم خط دفاعی و سمت چپ دفاع باشه و بعد دنبال ستاره های هافبک و مهاجم بره.
    یکی از بازیکنایی که من خیلی دوست داشتم پارسال بیاد یووه همین ادین ژکو بود !
    اتفاقا یه آماری قبل از حضورش توی من سیتی گذاشته بودم تو همین تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

که متاسفانه قانون خیلی خیلی مسخره اون موقع ایتالیا مانع از حضور ژکو توی یوونتوس شد !
    حمید الان تو خبرا اومده که یووه دنبال کالو هستش و مطمئنا کونته به خاطر تاکتیک و نوع بازیش به مهاجم های بیشتری نیاز داره و 100% میخواد تونی ، آمائوری و یاکی رو رد کنه بره !
    4 - 3 - 3
    یعنی حداقل 5 تا مهاجم خوب !
    ماتری ، ووچنیچ ، دل پیرو و کوالیارلا
    پس احتمال اضافه شدن یه مهاجم در ار رد کردن اون 3 تا دکل زیاده !
    اینکه کالو به عناون مهاجم سرعتی و ژکو به عنوان تارگت اضافه بشه خیلی هم عجیب نیست 1
    من خیلی دوست دارم به تیم اضافه بشه !

پ . ن : حالا طرف یه زنگ زده به بارتزالی یه احوال پرسی کرده ! این همه سر و صدا نداره که !!!

4. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    یکی از بازیکنایی که من خیلی دوست داشتم پارسال بیاد یووه همین ادین ژکو بود !
    اتفاقا یه آماری قبل از حضورش توی من سیتی گذاشته بودم تو همین تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

که متاسفانه قانون خیلی خیلی مسخره اون موقع ایتالیا مانع از حضور ژکو توی یوونتوس شد !
    حمید الان تو خبرا اومده که یووه دنبال کالو هستش و مطمئنا کونته به خاطر تاکتیک و نوع بازیش به مهاجم های بیشتری نیاز داره و 100% میخواد تونی ، آمائوری و یاکی رو رد کنه بره !
    4 - 3 - 3
    یعنی حداقل 5 تا مهاجم خوب !
    ماتری ، ووچنیچ ، دل پیرو و کوالیارلا
    پس احتمال اضافه شدن یه مهاجم در ار رد کردن اون 3 تا دکل زیاده !
    اینکه کالو به عناون مهاجم سرعتی و ژکو به عنوان تارگت اضافه بشه خیلی هم عجیب نیست 1
    من خیلی دوست دارم به تیم اضافه بشه !

پ . ن : حالا طرف یه زنگ زده به بارتزالی یه احوال پرسی کرده ! این همه سر و صدا نداره که !!!
    داداش مهدی به نظر من به غیر از یاکوئینتا که جدا مهاجمی خوب بوده اون دوتا رو باید رد کرد
    جدا یاکوئینتا بازیهای خوبیو برا یووه انجام داده حیفه اونو رد کرد.
    یاکوئینتا جدا تو یووه جا افتاده بود البته قبل از مصدومیت فصل قبل جدا خیلی بهتر از کوآلیارلا هم بازی میکرد.
    البته اگه ژکو رو هم بخرند که احتمالشم محاله با وجو دلپیرو و ووچینیچ و متری و و حتی په په و لوکا تونی بخرندشم فکر کنم مثل یاکوئینتا و تونی برا نیمکت و سکوهاست.

6. 4 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط queen نمایش پست ها
    داداش مهدی به نظر من به غیر از یاکوئینتا که جدا مهاجمی خوب بوده اون دوتا رو باید رد کرد
    یاکوئینتا جدا تو یووه جا افتاده بود البته قبل از مصدومیت فصل قبل جدا خیلی بهتر از کوآلیارلا هم بازی میکرد.
    البته اگه ژکو رو هم بخرند که احتمالشم محاله با وجو دلپیرو و ووچینیچ و متری و و حتی په په و لوکا تونی بخرندشم فکر کنم مثل یاکوئینتا و تونی برا نیمکت و سکوهاست.
    یاکوئینتا بازیکن خوبی بود !
    فک کنم ناف این بشر رو با مصدومیت بریدند !
    دو فصل یه بازی کامل نتونسته واسه یووه انجام بده !
    با برگشتنش هم فک نکنم بتونه با روند الان یووه مچ بشه و یا اینکه خیلی طول می کشه تا با تیم وفق پیدا کنه !
    مقایسه ژکو و یاکی هم یه توهین به ژکو هستش !
    بالفرض که بخوان یاکی رو نگه دارند ! با همین وضع با رد کردن تونی و آمائوری و گرفتن ژکو یا کالو میشه 6 تا مهاجم !
    6 تا مهاجم هم با شرایط یووه خیلی منافات نداره !
    ژکو همین که زنگ زده به بارتزالی معلوم میشه دلش با یووه ـس ! پارسال هم خودش به صراحت درخواست کرده بود از مدیران یووه که هر چه زودتر تکلیفشو روشن کنند که ...

8. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

یاکویینتا بعد جام جهانی 2006 و مصدومیاتی اعصاب خردکنش رسما تموم شد. هرچند به نظرم اگه به یه تیم کوچیکتر بره دوباره خودشو اونجا ژیدا میکنه ولی یووه دیگه جاش نیس. فشار بازی تو یوونتوس کشنده اس و بعضی بازیکنا واسه بازی تو تیمای بزرگ ساخته نشدن. نمونش همین یاکویینتا و آمائوری. یا خیلی بازیکنای درجه دویی که سکو وقتی تو تیمای خودشون ستاره میشدن به یوونتوس میاورد.
    منم از سبک بازی یاک خوشم میومد ولی یه مهاجم سرعتی دوران فوتبالش زودتر از بقیه تموم میشه. در ضمن درگه یوونتوس به بازیکنای سن بالای نا کارامد نیازی نداره و به نظر من ژول تو جوب ریختنه.
    همین ژکو که مهدی گفت یا حتی سالومون کالو که من زیاد ازش خوشم نمیاد گزینه های بهتری هستن چون واسه قهرمانی و برگشتن به روزای اوج نیاز به بازیکنا جوون داریم.

اما به نظر می رسد این تنها غایب یووه نخواهد بود؛ بوفون، پیرلو، لختشتاینر، ویدال و متری در این لیست دیده نمی شوند " استوراری می تواند در کوپا ایتالیا سرنوشت ساز باشد و در این رقابت ها از دروازه ما حفاظت کند.
    بازی دادن به کسایی که تو لیگ کمتر بازی کردن تو کوپا ایده خیلی خوبیه:
    1- بازیکنای اصلی بیشتر استراحت میکنن و تو شرایط بدنی بهتری واسه لیگ آماده میشن
    2- از لحاظ روانی اگه بازیکنا تمرکزشون رو روی یه جام بزارن احتمال موفقیت تو اون جام بالاتر میره.
    3- تیم تو لیگ داره فعلا خوب نتیجه میگیره و کونته نمیخواد به ترکیب تیم برنده دست بزنه واسه همین ذخیره ها کم بازی میکنن یا تو شرایط خاص وارد بازی میشن. بازی تو کوپا باعث میشه کمتر به نیمکت نشینی اعتراضی صورت بگیره اگه هم اعتراضی نیست باعث میشه فشار روانی از رو دوش کونته بابت بازی ندادن به بعضی ستاره ها کمتر بشه.

اینم بگم که به نظر من کوپا ایتالیا رقابت کم اهمیتی نیست و تو ایتالیا هر تیمی دوست داره قهرمان این مسابقات بشه. مخصوصا یوونتوس که عنوان پر افتخارترین تیم این کاپ رو در خطر میبینه باید نهایت تلاشش رو واسه قهرمانی انجام بده.

آخرین خبر هم نشون میده که خوشبختانه آله واسه این بازی تقریبا آماده شده و میتونه دقایقی رو بازی کنه.

پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان؛ حذف منچستریونایتد، منچسترسیتی، صعود باسل وآپوئل
    واقعا دیشب به اندازه باخت اینتر (!)‌خوشحال شدم! از اینکه دیدم ناپولی؛ یه تیم ایتالیایی با اقتدار زیر دریاییای سوراخ اسپانیا رو تو زمین مخوف(!) خودش به راحتی شکست داد و به مرحله بعد رفت ، از اینکه دیدم تیمای انگلیسی انقدر افت کردن که تیم اول لیگشون تو جدول 4 تیمی اروپا سوم میشه و تیم دومشون از پس بازل هم برنمیاد و از اینکه دوباره ورق برمیگرده واقعا خوشحال شدم.
    البته نباید اتفاقات فوتبال و شگفتیا و حتی بدشانسی رو تو حذف من یو نادیده بگیریم ولی حذف من سیتی جدا جیگرمونو حال آورد!

-----------
    مهدی پستو حال کردی جرات داری بگو به کلمش اسپمه!

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 12-08-2011 در ساعت 13:27

10. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

یاکویینتا بعد جام جهانی 2006 و مصدومیاتی اعصاب خردکنش رسما تموم شد. هرچند به نظرم اگه به یه تیم کوچیکتر بره دوباره خودشو اونجا ژیدا میکنه ولی یووه دیگه جاش نیس. فشار بازی تو یوونتوس کشنده اس و بعضی بازیکنا واسه بازی تو تیمای بزرگ ساخته نشدن. نمونش همین یاکویینتا و آمائوری. یا خیلی بازیکنای درجه دویی که سکو وقتی تو تیمای خودشون ستاره میشدن به یوونتوس میاورد.
    منم از سبک بازی یاک خوشم میومد ولی یه مهاجم سرعتی دوران فوتبالش زودتر از بقیه تموم میشه. در ضمن درگه یوونتوس به بازیکنای سن بالای نا کارامد نیازی نداره و به نظر من ژول تو جوب ریختنه.
    همین ژکو که مهدی گفت یا حتی سالومون کالو که من زیاد ازش خوشم نمیاد گزینه های بهتری هستن چون واسه قهرمانی و برگشتن به روزای اوج نیاز به بازیکنا جوون داریم.

بازی دادن به کسایی که تو لیگ کمتر بازی کردن تو کوپا ایده خیلی خوبیه:
    2- از لحاظ روانی اگه بازیکنا تمرکزشون رو روی یه جام بزارن احتمال موفقیت تو اون جام بالاتر میره.
    3- تیم تو لیگ داره فعلا خوب نتیجه میگیره و کونته نمیخواد به ترکیب تیم برنده دست بزنه واسه همین ذخیره ها کم بازی میکنن یا تو شرایط خاص وارد بازی میشن. بازی تو کوپا باعث میشه کمتر به نیمکت نشینی اعتراضی صورت بگیره اگه هم اعتراضی نیست باعث میشه فشار روانی از رو دوش کونته بابت بازی ندادن به بعضی ستاره ها کمتر بشه.

اینم بگم که به نظر من کوپا ایتالیا رقابت کم اهمیتی نیست و تو ایتالیا هر تیمی دوست داره قهرمان این مسابقات بشه. مخصوصا یوونتوس که عنوان پر افتخارترین تیم این کاپ رو در خطر میبینه باید نهایت تلاشش رو واسه قهرمانی انجام بده.

آخرین خبر هم نشون میده که خوشبختانه آله واسه این بازی تقریبا آماده شده و میتونه دقایقی رو بازی کنه.
    من حرفاتونو قبول دارم ولی قبول کنید یاکوئینتا که با شرایط یووه وفق پیدا کرده بهتر میتونه موثر باشه تا ژکو.....
    دیشبم دیدیم ژکو کلا مهاجمی بدون انعطافه و کند در حالی که یاکوئینتا اگه بهش بازی برسه جدا خیلی انعطاف پذیرتر از ژکو است.
    ولی جدا یاکی بهتر از ژکو است...
    راستی صعود سومین نماینده ایتالیا هم که ناپولی باشه مبارک
    جدا ناپولی تیم یک دستیه...

12. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گاس هیدینگ
    بازیکن محبوب
    الساندرو دلپیرو-فرانکی لمپارد
    اسم واقعی شما
    روژان

EnglandChelseaJuventus

تشکر ها
    34
    تشکر شده 126 در 27 پست

سلام من اصلا نمیدونم اینجا راجع به چه موضوعاتی بحث میکنید ولی در کل میخواستم بگم یووه اگه امسالم قهرمان نشه مهم نیست مهم اینه که اول سهمیه بگیره بعد به فکر قهرمانی باشه ....

juve & chelsea

14. 4 کاربر از پست مفید rozhan-chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط rozhan-chelsea نمایش پست ها
    سلام من اصلا نمیدونم اینجا راجع به چه موضوعاتی بحث میکنید ولی در کل میخواستم بگم یووه اگه امسالم قهرمان نشه مهم نیست مهم اینه که اول سهمیه بگیره بعد به فکر قهرمانی باشه ....
    درسته که امسال سهمیه مهمتر از قهرمانیه اما اگه یووه بخواد واسه گرفتن سهمیه بازی کنه پنجم هم نمیشه... تو این دوسال واسه سهمیه بازی کردیم هفتم شدیم امسال باید واسه قهرمانی بجنگیم تا ببینیم آخرش چی میشه. البته با این بازیایی که یووه نشون میده قهرمانی هم بعید نیس به شرطی که نیم فصل دوم افت نکنه.

روزی که همه بد بودند تو تنها ستاره ما بودی و حالا ...
    به نظر من میلوس واسه این تیم زحمت کشیده و واسه همینه که واسه جداییش تو نیم فصل دو دلم مخصوصا این که دلش هم با یووه است و با اینکه پیشنهادای خوبی هم داره ولی دوست داره تو یوونتوس بمونه. در ضمن همین پیشنهادا نشون میده که تیمای دیگه هنوز به این بازیکن اعتقاد دارن و باورش دارن پس چرا ما یوونتوسیا دوباره بهش اعتماد نکنیم؟ چرا یوونتوس از سرمایه خودش استفاده درست نکنه؟
    من فکر کنم مشکل کراسیچ روحی باشه و از دست دادن اعتماد به نفسش. شاید اگه تو تیمی مثل منچستر این مشکل پیش یومد فرگوسن راحت مشکلو حل میکرد ولی خب کونته خیلی تجربه اش از سر الکس کمتره.
    به هر حال فکر میکنم اگه به این بازیکن کمک بشه و اعتماد به نفسش برگرده و دو سه تا بازی فیکس باشه میتونه همون بازیکن نیم فصل اول فصل پیش بشه. فوتبال بازی کردن که یادش نرفته. باید امشب منتظر بمونیم ببینیم چجوری بازی میکنه. البته اگه جناب آنتونیو دوباره نفرستتش رو سکوها

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

16. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

درسته که امسال سهمیه مهمتر از قهرمانیه اما اگه یووه بخواد واسه گرفتن سهمیه بازی کنه پنجم هم نمیشه... تو این دوسال واسه سهمیه بازی کردیم هفتم شدیم امسال باید واسه قهرمانی بجنگیم تا ببینیم آخرش چی میشه. البته با این بازیایی که یووه نشون میده قهرمانی هم بعید نیس به شرطی که نیم فصل دوم افت نکنه.

به نظر من میلوس واسه این تیم زحمت کشیده و واسه همینه که واسه جداییش تو نیم فصل دو دلم مخصوصا این که دلش هم با یووه است و با اینکه پیشنهادای خوبی هم داره ولی دوست داره تو یوونتوس بمونه. در ضمن همین پیشنهادا نشون میده که تیمای دیگه هنوز به این بازیکن اعتقاد دارن و باورش دارن پس چرا ما یوونتوسیا دوباره بهش اعتماد نکنیم؟ چرا یوونتوس از سرمایه خودش استفاده درست نکنه؟
    من فکر کنم مشکل کراسیچ روحی باشه و از دست دادن اعتماد به نفسش. شاید اگه تو تیمی مثل منچستر این مشکل پیش یومد فرگوسن راحت مشکلو حل میکرد ولی خب کونته خیلی تجربه اش از سر الکس کمتره. Entezar::
    منم کاملا موافقم....
    اگه برا سهمیه بازی کنیم هفتم هم نمیشیم.
    کراسیچ هم البته به نظر من بره بهتره چون به نظرم کلا تو سیستم 4.2.4 کونته جایی نداره..

18. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

خدا بگم چیکارتون کنه !
    یه 5 دقیقه نبودیم 60 تا پست دادن !

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever;73749[SIZE=3
    [/SIZE]بازی دادن به کسایی که تو لیگ کمتر بازی کردن تو کوپا ایده خیلی خوبیه:

واقعا دیشب به اندازه باخت اینتر (!)‌خوشحال شدم! از اینکه دیدم ناپولی؛ یه تیم ایتالیایی با اقتدار زیر دریاییای سوراخ اسپانیا رو تو زمین مخوف(!) خودش به راحتی شکست داد و به مرحله بعد رفت ، از اینکه دیدم تیمای انگلیسی انقدر افت کردن که تیم اول لیگشون تو جدول 4 تیمی اروپا سوم میشه و تیم دومشون از پس بازل هم برنمیاد و از اینکه دوباره ورق برمیگرده واقعا خوشحال شدم.
    البته نباید اتفاقات فوتبال و شگفتیا و حتی بدشانسی رو تو حذف من یو نادیده بگیریم ولی حذف من سیتی جدا جیگرمونو حال آورد!

-----------

ایتالیا از معدود کشورهای اروپایی محسوب میشه که تیمها به جام حذفی هم خیلی اهمیت میدن و خوشبختانه اینجا هم ما به همراه رم بهترین هستیم !
    در مورد نحوه استفاده از بازیکنها هم کاملا باهات موافقم !

[/SIZE]
    -----------
    برعکس تو حمید ! من با تمام تنفری که از جام دزدا دارم به هیچ وجه حاضر نیستم تو CL نتیجه ضعیف بگیرند !
    الان ایتالیا با 3 نماینده بیشترین تعدا نماینده رو بین کشورهای اروپایی تو CL داره ! و امیدوارم این تعداد نماینده رو تا مرحله نیمه نهایی نگه داره !
    مثل 2003 که یووه ، میلان و اینتر بودند اون یکی هم رئال !
    دیشب ناپولی هم عیرغم کثافت کاری بایرن حقشو تونست بگیره !
    امیدوارم با قدرت ادامه بده !
    در مورد من یو ولی به شدت خوشحال شدم !
    یه نون خور کم تر باعث میشه ایالیایی ها راحت تر کار کنند !
    رئال و بارسا هم حذف بشن دیگه میشه روی قهرمانی میلان شرط بندی کرد !

[/SIZE]
    شما برو اونجاهایی که باید " پ " می نوشتی جاش نوشتی " ژ " درست کن بعد بیا باهات صحبت کنم !
    من حرفاتونو قبول دارم ولی قبول کنید یاکوئینتا که با شرایط یووه وفق پیدا کرده بهتر میتونه موثر باشه تا ژکو.....
    دیشبم دیدیم ژکو کلا مهاجمی بدون انعطافه و کند در حالی که یاکوئینتا اگه بهش بازی برسه جدا خیلی انعطاف پذیرتر از ژکو است.
    ولی جدا یاکی بهتر از ژکو است...
    راستی صعود سومین نماینده ایتالیا هم که ناپولی باشه مبارک
    جدا ناپولی تیم یک دستیه...
    احمد جان کجا یاکی با شرایط یووه وفق پیدا کرده ؟!!
    هنوز که یه بازی هم تو این فصل انجام نداده !
    اگه منظورت یووه پارساله که باید گفت پارسال یه یووه ی دیگه بود امسال یه چیز دیگه ـس !
    تازه وینچنزو شرایط مسابقه رو تجربه نکرده و تا برگرده ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط rozhan-chelsea نمایش پست ها
    اینجا هرچی در مورد یووه باشه قابل بحثه !
    ما امسال تا اینجا کم نقص کر کردیم و اصلا تو کتمون غیر از اسکودنو شماره 30 نمیره !

من فکر کنم مشکل کراسیچ روحی باشه و از دست دادن اعتماد به نفسش. شاید اگه تو تیمی مثل منچستر این مشکل پیش یومد فرگوسن راحت مشکلو حل میکرد ولی خب کونته خیلی تجربه اش از سر الکس کمتره.
    به هر حال فکر میکنم اگه به این بازیکن کمک بشه و اعتماد به نفسش برگرده و دو سه تا بازی فیکس باشه میتونه همون بازیکن نیم فصل اول فصل پیش بشه. فوتبال بازی کردن که یادش نرفته. باید امشب منتظر بمونیم ببینیم چجوری بازی میکنه. البته اگه جناب آنتونیو دوباره نفرستتش رو سکوها
    کراسیچ هم البته به نظر من بره بهتره چون به نظرم کلا تو سیستم 4.2.4 کونته جایی نداره..
    میلوش باید بازی امشب خودشون نشون بده !
    اصلا با رفتن میلوش از یووه موافق نسیستم !
    اول فصل اصلا انتظار نداشتیم په په این همه واسه یووه خوب کار کنه و توی ترکیب احتمای همیشه کراسیچ رو جای په په می دیدیم ! ولی این بشر فوق العاده بود !
    الان هم هر چی فک میکنم نمیتونم جای هیچکدوم ازبازیکنا میلوش رو قرار بدم !
    ولی معتقدم میتونه توی بازیکن های تعویضی جای جیاکرینی و استیگاربیا از استفاده بشه !
    استارت هایی که میزنه واقعا دفاع روبه روشو داغون میکنه !
    امیدوارم کراسیچ انقد خوب کار کنه که بتونه جاشو تو ترکیب پس بگیره !

پ . ن : احمد یه بار دیگه ساز مخالف با انجمن بزنی می زنم تو مخت !

20. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

با اين شرايط تيم ژكو رو فقط براي سرزني لازم داريم اما در كل اگه نگيرنش بهتره مهاجم زياد داريم

منم کاملا موافقم....
    اگه برا سهمیه بازی کنیم هفتم هم نمیشیم.
    كراسيچ وينگ و هافبك چپه فقط افت كرده وگرنه با سيستم كونته ميتونه كار كنه و در ضمن كونته بهش اعتقادي نداره

لعنت به باعث و بانی این بغض

22. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

صفحه 57 از 100 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)